Merhaba kızlar birçok tedaviden sonra tüp bebek sürecine başladık yumurta toplamı işlemi yapıldı embriyolarım donduruldu.Bu ay histeroskopi ile rahim birleştirme ameliyatı olcam.Çift rahim vardı bende düşüğü ve erken doğumu engellemek için.Bir sonraki ay da transfer yapılcak duruma göre.Histeroskopi ile rahim birleştirme ameliyato olan var mı ? Doktor biraz korkuttu beni korkmalı mıyım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek sürecim (Histeroskopi çift rahim)
- Konu Sahibi peln19
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #çiftrahim histeroskopi tüpbebek 2023
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Kasım 2022
- 1.168
- 1.670
- 63
nasıl korkuttu iyişelme süreci geç mi oluyormuşMerhaba kızlar birçok tedaviden sonra tüp bebek sürecine başladık yumurta toplamı işlemi yapıldı embriyolarım donduruldu.Bu ay histeroskopi ile rahim birleştirme ameliyatı olcam.Çift rahim vardı bende düşüğü ve erken doğumu engellemek için.Bir sonraki ay da transfer yapılcak duruma göre.Histeroskopi ile rahim birleştirme ameliyato olan var mı ? Doktor biraz korkuttu beni korkmalı mıyım?
Merhaba ameliyatı olduk her şey çok güzel geçti şimdi sıra transferdenasıl korkuttu iyişelme süreci geç mi oluyormuş
- 18 Kasım 2022
- 1.168
- 1.670
- 63
Çok geçmiş olsun transfer ne zaman nerede olacakMerhaba ameliyatı olduk her şey çok güzel geçti şimdi sıra transferde
transfer günümüz daha belli değil regl olunca muayene göre karar vercek doktorum Doktor Aydında ama işlemlerini izmir irenbede yapıyor orda olcak transferimÇok geçmiş olsun transfer ne zaman nerede olacak
- 18 Kasım 2022
- 1.168
- 1.670
- 63
tolga bey mi doktorunuztransfer günümüz daha belli değil regl olunca muayene göre karar vercek doktorum Doktor Aydında ama işlemlerini izmir irenbede yapıyor orda olcak transferim
ne kadara mal oldu ya da olacak diyeyim
Evet Tolga beytolga bey mi doktorunuz
ne kadara mal oldu ya da olacak diyeyim
Tüp bebek tedavisi 35 bin tl
Muayeneler kullanılan iğneler hariç
- 18 Kasım 2022
- 1.168
- 1.670
- 63
Pozitif haberlerinizi alalım inşallahEvet Tolga bey
Tüp bebek tedavisi 35 bin tl
Muayeneler kullanılan iğneler hariç
Ay çok teşekkür ederim pozitif haberi bekleyen herkes umarım hakkımızda hayırlısı olurPozitif haberlerinizi alalım inşallah
- 14 Mayıs 2023
- 1.420
- 1.333
- 53
- 37
Merhaba, bende tüp bebek sürecindeyim yarın transfer olacağım geçen ay hiteroskopi ile rahim içi polip ameliyatı oldum, sadece narkozun etkisi ile biraz uykuluydum onun dışında sorun yaşamadım. Sonraki kontrollerimde gayet iyi geçti ve şuan transfer aşamasına geldik, olumlu düşünün olumlu olsun demek istemiyorum herkesin süreci kendine özgü ama gerçekten korkucak birşey yok, doktorum hiç ağrın bile olmaz demişti öyle oldu.Merhaba kızlar birçok tedaviden sonra tüp bebek sürecine başladık yumurta toplamı işlemi yapıldı embriyolarım donduruldu.Bu ay histeroskopi ile rahim birleştirme ameliyatı olcam.Çift rahim vardı bende düşüğü ve erken doğumu engellemek için.Bir sonraki ay da transfer yapılcak duruma göre.Histeroskopi ile rahim birleştirme ameliyato olan var mı ? Doktor biraz korkuttu beni korkmalı mıyım?
- 18 Kasım 2022
- 1.168
- 1.670
- 63
Histeroskopi sonrası 2 adet görmen gerekiyor dedi bana doktorumMerhaba, bende tüp bebek sürecindeyim yarın transfer olacağım geçen ay hiteroskopi ile rahim içi polip ameliyatı oldum, sadece narkozun etkisi ile biraz uykuluydum onun dışında sorun yaşamadım. Sonraki kontrollerimde gayet iyi geçti ve şuan transfer aşamasına geldik, olumlu düşünün olumlu olsun demek istemiyorum herkesin süreci kendine özgü ama gerçekten korkucak birşey yok, doktorum hiç ağrın bile olmaz demişti öyle oldu.
Boşuna mı beklicem acaba diz geçen ay diyorsunuz
- 14 Mayıs 2023
- 1.420
- 1.333
- 53
- 37
Ben üzerine 1 regl oldum ikincisine olma zamanında transfere gidiyorum işte ama her doktor farklı yol izliyorHisteroskopi sonrası 2 adet görmen gerekiyor dedi bana doktorum
Boşuna mı beklicem acaba diz geçen ay diyorsunuz
Merhaba, bende tüp bebek sürecindeyim yarın transfer olacağım geçen ay hiteroskopi ile rahim içi polip ameliyatı oldum, sadece narkozun etkisi ile biraz uykuluydum onun dışında sorun yaşamadım. Sonraki kontrollerimde gayet iyi geçti ve şuan transfer aşamasına geldik, olumlu düşünün olumlu olsun demek istemiyorum herkesin süreci kendine özgü ama gerçekten korkucak birşey yok, doktorum hiç ağrın bile olmaz demişti öyle oldu
- 14 Mayıs 2023
- 1.420
- 1.333
- 53
- 37
Merhaba, valla keşke olumlu diyebilsem , pozitif ama değerim çok düşük negatif desek yeri yani. Artmasını bekliyoruz . ama sanırım 2. transferle ilerleyecek gibiMerhaba benimde tüm işlemlerim bitti transferim yapılcak önümüzdeki ay Çok şükür her şeyi atlattık .Sizin de inşallah her şey olumlu sonuçlanmıştır