• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Tüp Bebek Süreci

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

BirkadinBirerkekBirmelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
436
545
103
Kayseri
merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim eşimde DNA hasarı var ne yazıkki tedavilere cevap vermedi hasar her tahlilde daha fazla artmıştı doktorumuz 2 yıllık tedaviden cevap alamayınca tüp bebek denemeye karar verdi tüp bebek yaptıranlardan süreçle ilgili bilgi almak istiyorum süreç psikolojik ve maddi anlamda yıpratıcıdır mutlaka ama vücut açısından hormonal problem yaşayan sancısı acısı olan oldu mu kolay bi işlem mi bunu merak ediyorum yaptıranlar yardımcı olabilir mi

merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim eşimde DNA hasarı var ne yazıkki tedavilere cevap vermedi hasar her tahlilde daha fazla artmıştı doktorumuz 2 yıllık tedaviden cevap alamayınca tüp bebek denemeye karar verdi tüp bebek yaptıranlardan süreçle ilgili bilgi almak istiyorum süreç psikolojik ve maddi anlamda yıpratıcıdır mutlaka ama vücut açısından hormonal problem yaşayan sancısı acısı olan oldu mu kolay bi işlem mi bunu merak ediyorum yaptıranlar yardımcı olabilir mi
Merhaba bızdede %61 oranında vardı.
Szdekı oran neyfı hangınikacları kullandınız

Bizdeki o kadar yüksek değildi %25 ile başladık ama şu an %35 oldu giderek de yükseliyo proxeed plus menogon emodex inofolic evicap polenler ballar macunlar yani bu konuda doktor bütün ilaçları biz bütün bitkisel ürünleri denedik ama artmaya devam etti eşim 31 yasında ve sigarayı çok fazla kullanıyor bırakamadı doktor 33 yasından sonra değerler yarı yarıya düşecek işimiz daha zorlaşacak zamanımız yok başka tedavilerle zaman kaybetmeyin dedi tüp bebeğe karar verdik

Son düzenleme:
Bizdeki o kadar yüksek değildi %25 ile başladık ama şu an %35 oldu giderek de yükseliyo proxeed plus menogon emodex inofolic evicap polenler ballar macunlar yani bu konuda doktor bütün ilaçları biz bütün bitkisel ürünleri denedik ama artmaya devam etti eşim 31 yasında ve sigarayı çok fazla kullanıyor bırakamadı doktor 33 yasından sonra değerler yarı yarıya düşecek işimiz daha zorlaşacak zamanımız yok başka tedavilerle zaman kaybetmeyin dedi tüp bebeğe karar verdik
Ben hasarla denedıgım tüp bebekte 8 haftalık gelişimi durdu ve 6 haftalık düşük yaptım. Hasara baglınoldugu soylenıyor. Bazı bunyelerde nıkotin cok etken . Bızım 3 ayda hasarımız5.23 oldu ınanmadım oksıdatıf strese baktırdık hemen oda dusunce içimiz rahatladı. Ki biz sadece antıoksıdan destegı aldık sıgarayı bıraktık yeme ıcme dıkkat ettıık

Evet eşim bi süre denedi bırakamadı şuandada sonuçlar kötü geldikçe daha fazla içmeye başladı zaten doktor biraz da onun için dedi yani bu şekilde düzelmez zaman kaybetmeyin bari tüp bebek için diye yaş faktörü de var 31 yasında eşim ben 27

Back