Tüp bebek süreci nasıl başlar

Timur hoca nerde? Ben de Tolga ecemiş den randevu aldım ama açıkçası bir kac tanesine gidip muayene olup öyle karar vereceğim.
Gürgan klinik canım tüp bebek fiyatını bilmiyorum ben rahim filmimi tahlillerimi göstermiştim sebepsiz olmadığını orda anladım laparoskopi olacaktım 14 bin dedi o zaman şimdi artmıştır da daha tüpü hiç soramadık 14 bin bı ameliyat için duyunca

Malesef bize rapor cikmiyor

Evlilik 3 yıl olmalı. Ama sayı problrminden ötürü yapabiliyoruz. Ama Sigorta 5 yıl olmalı. Geçen sene eşim iş değiştirdi. Yaklaşık 5 aylık bı SGK kesintisi var. Rapor için başvuru yaptık ama SGK reddetti.
Bizde ugrasmadik rapor için git geller yüzünden bı an önce olsun diye külfetli oluyo ama yapacak bişey yok mecbur bunun için kullanilmayacaksa paranın ne önemi var hayatımızda

Ben bir de memorial de Aygul Demirol ile görüşeceğim. Tolga hocaya ilk defa gideceğim. Siz de nasıl bir yol izleyecek? İsteyince hemen tüp bebek yapıyor mu yoksa başka tedaviler mi denemeyi teklif ediyor önce ?
biz ilk kez gittik, bizden sperm testi, dna hasar testi, y kromozom analizi ve genetik test istedi onların sonucunu bekliyoruz, biz erkek infertilitesi neeniyle tüp bebek deniyoruz, gelen test sonuçlarına göre bakıcak eğer gerek görürse eşime 3 ay ilaç tedavisi uygulayağını söyledi sonuçlar iyi gelirse istediğiniz zaman başlarsınız dedi, benide muayene etti ve eski sonuçları inceledi bende bir sorun görünmediği için bir şey demedi sadeve folik asit ve b vitamini verdi bunları kullanamya başla dedi.

Timur hoca nerde? Ben de Tolga ecemiş den randevu aldım ama açıkçası bir kac tanesine gidip muayene olup öyle karar vereceğim.
Çankaya tarafında Timur hoca bide benim evimin konumuna a life daha yakin diye tercih ettik Alptekin hocayı sağolsun umutlarım mucize mizi getirdi

Ben bir de memorial de Aygul Demirol ile görüşeceğim. Tolga hocaya ilk defa gideceğim. Siz de nasıl bir yol izleyecek? İsteyince hemen tüp bebek yapıyor mu yoksa başka tedaviler mi denemeyi teklif ediyor önce ?
aygül demirolu bende düşündüm ama bir fiyat bilgisi almak istedik hatta o hastanede tanıdık vardı onu araya soktuk fiyat bilgisi bile alamadık kendisinden çok yoğun olduğu söyleniyor.

Gürgan klinik canım tüp bebek fiyatını bilmiyorum ben rahim filmimi tahlillerimi göstermiştim sebepsiz olmadığını orda anladım laparoskopi olacaktım 14 bin dedi o zaman şimdi artmıştır da daha tüpü hiç soramadık 14 bin bı ameliyat için duyunca
Oraya gidene kadar diğer doktorlar herseyin normal olduğunu mu söyledi yani ? Ben anlamıyorum ya bu doktorların hepsi farklı birsey söylüyor sonra biz buralarda çok araştırıp bilmiş oluyoruz🧐 nasıl olmayalım 🙈

Oraya gidene kadar diğer doktorlar herseyin normal olduğunu mu söyledi yani ? Ben anlamıyorum ya bu doktorların hepsi farklı birsey söylüyor sonra biz buralarda çok araştırıp bilmiş oluyoruz🧐 nasıl olmayalım 🙈
Aaa normali bırak 2 kere aşılama yaptılar şehir hast.desinde biri diğeri Zekai de baktık olmuyo Timur hocayı tavsiye etti biri gittik adam daha kan vs bişey yapmadan hsg yi istedi gösterdim burda bariz hidrosalpenks var 2 kere nasi aşılama yaptırdın sen dedi biz şok olduk tüplerde sıkıntı varmış buna rağmen 2 aşılama fiyatları alınca şehire gittim geri bide üste çıktılar sağolsunlar nasıl ne ye göre böyle demiş bilemeyiz adet olunca gel aşılama yapalım demez mi sinir küpü oldum dahansonra Alptekin hocada bı tanıdığımız tüp bebek yaptırmıştı onun yanına gittik oda aynı dedi laparoskopi oldum bekledim yine olmadı kaderimiz de tüp bebek varmıştı çok şükür Allah'ıma geldi mucizemiz ❤️

Cahil görüyolar insalari bazı doktorlar kaç tanesine denk geldim öyle cemkirdim üste çıktım beni aşağı göremezsin okuduysan bizler için okudun sen okumasaydin üstten üstten davranacaksan

Aaa normali bırak 2 kere aşılama yaptılar şehir hast.desinde biri diğeri Zekai de baktık olmuyo Timur hocayı tavsiye etti biri gittik adam daha kan vs bişey yapmadan hsg yi istedi gösterdim burda bariz hidrosalpenks var 2 kere nasi aşılama yaptırdın sen dedi biz şok olduk tüplerde sıkıntı varmış buna rağmen 2 aşılama fiyatları alınca şehire gittim geri bide üste çıktılar sağolsunlar nasıl ne ye göre böyle demiş bilemeyiz adet olunca gel aşılama yapalım demez mi sinir küpü oldum dahansonra Alptekin hocada bı tanıdığımız tüp bebek yaptırmıştı onun yanına gittik oda aynı dedi laparoskopi oldum bekledim yine olmadı kaderimiz de tüp bebek varmıştı çok şükür Allah'ıma geldi mucizemiz ❤️
Sizin adınıza çok sevindim mucizeniz size gelmis🙏 A life ı dusunmemdeki sebep suan oradaki embriyolog Semra Sertyel ve Türkiye’deki sayılı Emriyoglardan diye biliyorum. O dururken sizin doktorunuzun başka merkeze yönlendirmiş orda biraz kafam karıştı. Ben Timur hocayı da araştıracağım şimdi. Zaten en kötüsü karar verme aşaması 🙈

Sizin adınıza çok sevindim mucizeniz size gelmis🙏 A life ı dusunmemdeki sebep suan oradaki embriyolog Semra Sertyel ve Türkiye’deki sayılı Emriyoglardan diye biliyorum. O dururken sizin doktorunuzun başka merkeze yönlendirmiş orda biraz kafam karıştı. Ben Timur hocayı da araştıracağım şimdi. Zaten en kötüsü karar verme aşaması 🙈
Başka merkeze yönlendirmedi canım hrs ile anlaşmalı calisiyomus doktorum toplamada transferde yanımdaydı o yaptı yine herşeyi oranın laboratuvar ini kullaniyomus biliyorum sayılı olabilir ama doktorları tanimiyorum bide en azından geçmişim vardı hocamla ve gerçekten çok iyi bı doktor samimi abi gibi kan tahlili ne gittiğimde nasıl mutluyum kaç gündür sizin adınıza falan dedi gözleri parliyodu resmen samimiyetten

Eğer eşimi ikna edersem biraz da belirginlestirip gebeligimizi doğumu bile burda yapmak istiyorum ama doğum paketi 8500 tl dediler geçen bilgi aldım bende pahalı buldum ama doktorumu bırakmak istemiyorum bide bu dönemde bu çocuk çok pahalı oldu bize inşallah ilerde meyvesini alırız 😀

Çok mutlu oldum adınıza. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

X