tüp bebek süreci hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirler mi ?

Maşallah darısı bize inşallah yarin yumurta toplamam var cok dua edin ne olur

hepinize çok teşekkür ederim. Bu ay planladığım gibi olmadı beklediğimden 1 hafta erken adet oldum. kırklareli' nde yaşıyorum tedavim istanbulda. Çalıştığım için iznimi ayarlayamadım bi dahaki aya kaldı. napalım vardır bunda da bir hayır.

U umutsuzbirisi inşallah herşey çk güzel gider sağlıklı sağlıklı toplanır yumurtaların .. Dua edicem

Bizim göremedğimiz ama rabbimin bizler için planladığı çok daha güzel olaylar için gecikiyo bazı şeyler Hayırlısı olsun inşallah canım hakkında yaz bize mutlaka başlayınca
Dualarım hepimizle

Kızlar merhaba biz de 8aydır istiyoruz yaklaşık 2 ay önce eşimde hareketlilik morfoloji sorunu olduğunu öğrendik enfeksiyon vardı ilaç aldı takviye alıyor 2 ay dolunca tekrar test verip duruma göre tüp bebek görüşmesi yapmayı düşünüyoruz bilgi almak için tedaviler ihtimaller genel bi görüşme aslında ilk etapta. Ama gitmişken regl kaçıncı gününde olmalıyım bunu bilmiyorum yumurtlama dönemi mi gidilmeli yoksa regl iken mi başlamadan yapılan tetkikler neler gitmişken günü de denk gelsin hiç süreci bilmediğim için soruyorum

Merhaba tadiviler reglin 2,3,4 günlerinde başlıyor doktorun insiyatifindre. Aşılama için doktorum beni reglin ilk günü çağırmıştı yumurtalıklarımı kontrol etti ve ilaçlarımı yazdı nasıl kullanmam gerektiğini anlattı ben reglin 2.günü başlaydım tedaviye. Yumurta geliştirme süreci aşılama ve tüp bebekte aynı gibi..gene de en sağlam bilgiyi hastaneden alırsınız..inşallah güzel sonuçlarla burya tekrar yazarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…