tüp bebek süreci hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirler mi ?

Naptınız bilmiyorum uzun zaman olmuş yazalı
Ama çok normal böyle hissetmeniz
Tüp bebek aşamasına gelene kadar sayısız negatif gördük çünkü hepimiz
Tamamen ayni şeyleri hissettim
Belki doğal olur diye birkaç ay daha ertelemek istedim eşim bırakmadı
Doğal yolla deneyeceğin birkaç ay sana sadece üzüntü ve umutsuzluk getirecek hemen başlayalım dedi başladık
O iğneleri yaparken fazla yumurta toplanması için dua ediyordum sonraki transferler için baştan başlamak zorunda kalmayayım diye
Transferden birkaç gün önce çift embriyo koyalım mi dediler
Hemen tamam dedim nasılsa bir tane koysalar tutmaz belki çift koyarlarsa yüzde 50 tutar diye düşünüyordum
Transfer günü doktora bir sonraki transferi ne zaman yapacağını sordum
Düşün umutsuzluğumu
Ilk transferimde tuttu çok şükür hem de iki embriyo da
Ikizlerimi kucağıma aldım bile
Geçen sene bana ikizlerin olacak deselerdi hadi ordan derdim
Tevekkul et sadece arkadaşım
Elinden geldiği kadar moralini yüksek tut ve bol bol dua et
Rabbim seni de en hayırlı zamanda evlatların en hayırlısına kavuştursun insallah.
Maşallah darısı bize inşallah yarin yumurta toplamam var cok dua edin ne olur 🙏

hepinize çok teşekkür ederim. Bu ay planladığım gibi olmadı beklediğimden 1 hafta erken adet oldum. kırklareli' nde yaşıyorum tedavim istanbulda. Çalıştığım için iznimi ayarlayamadım bi dahaki aya kaldı. napalım vardır bunda da bir hayır.

U umutsuzbirisi inşallah herşey çk güzel gider sağlıklı sağlıklı toplanır yumurtaların .. Dua edicem

hepinize çok teşekkür ederim. Bu ay planladığım gibi olmadı beklediğimden 1 hafta erken adet oldum. kırklareli' nde yaşıyorum tedavim istanbulda. Çalıştığım için iznimi ayarlayamadım bi dahaki aya kaldı. napalım vardır bunda da bir hayır.

U umutsuzbirisi inşallah herşey çk güzel gider sağlıklı sağlıklı toplanır yumurtaların .. Dua edicem
Bizim göremedğimiz ama rabbimin bizler için planladığı çok daha güzel olaylar için gecikiyo bazı şeyler Hayırlısı olsun inşallah canım hakkında yaz bize mutlaka başlayınca ☺️🤲🏻
Dualarım hepimizle 🥰

Kızlar merhaba biz de 8aydır istiyoruz yaklaşık 2 ay önce eşimde hareketlilik morfoloji sorunu olduğunu öğrendik enfeksiyon vardı ilaç aldı takviye alıyor 2 ay dolunca tekrar test verip duruma göre tüp bebek görüşmesi yapmayı düşünüyoruz bilgi almak için tedaviler ihtimaller genel bi görüşme aslında ilk etapta. Ama gitmişken regl kaçıncı gününde olmalıyım bunu bilmiyorum yumurtlama dönemi mi gidilmeli yoksa regl iken mi başlamadan yapılan tetkikler neler gitmişken günü de denk gelsin hiç süreci bilmediğim için soruyorum 🙏🏻

Kızlar merhaba biz de 8aydır istiyoruz yaklaşık 2 ay önce eşimde hareketlilik morfoloji sorunu olduğunu öğrendik enfeksiyon vardı ilaç aldı takviye alıyor 2 ay dolunca tekrar test verip duruma göre tüp bebek görüşmesi yapmayı düşünüyoruz bilgi almak için tedaviler ihtimaller genel bi görüşme aslında ilk etapta. Ama gitmişken regl kaçıncı gününde olmalıyım bunu bilmiyorum yumurtlama dönemi mi gidilmeli yoksa regl iken mi başlamadan yapılan tetkikler neler gitmişken günü de denk gelsin hiç süreci bilmediğim için soruyorum 🙏🏻
Merhaba tadiviler reglin 2,3,4 günlerinde başlıyor doktorun insiyatifindre. Aşılama için doktorum beni reglin ilk günü çağırmıştı yumurtalıklarımı kontrol etti ve ilaçlarımı yazdı nasıl kullanmam gerektiğini anlattı ben reglin 2.günü başlaydım tedaviye. Yumurta geliştirme süreci aşılama ve tüp bebekte aynı gibi..gene de en sağlam bilgiyi hastaneden alırsınız..inşallah güzel sonuçlarla burya tekrar yazarsınız 🌸

X