- 17 Mayıs 2023
- 174
- 28
- 27
-
- Konu Sahibi melosunuz06
Canım bizde sizin kullanıldığınızın muadili promenk adlı ilacı kullanmıştık. 2 yıl önce kullandı. Morfoloji 0, ileri hareketli sağlıklı sperm %10 , sperm anomalisi vardı sağlıklı sperm %10 olduğu için bir de sperm sayısı 8 milyondu eşim alkol tüketmez ama günde 1 paket sigara içer sigarayı da 8 yıldır içiyor bende o zamanlar sigara içiyordum. O zaman eşim 33 ben 25 yaşındaydım. Eşim 3 ay promenk adlı ilacı kullandı ama eşime bir etkisi olmadı kişiye göre değişiyordur tabi sadece sayı artmıştı ama kalite olsun morfoloji olsun onlar aynı kalmıştı işe yaramamıştı yani. Doktor bize de aşılama önerdi ama biz hem maddi olarak kendimizi hazırlamıştık hemde süreci uzatmak istemiyorduk aşılama size %20 tutma şansı dediler daha fazla maddi mavi yıpranmak istemedik tüp bebeğe başlamıştık önceden de gebelik kaybımız vardı zaman kaybetmek istemedik. Tabi bu bizim hikayemiz çoğu kişide bu ilaçlar etki ediyor mesela bizim bir yakınımızda kullandı ama kullanırken sigarayı alkolü bıraktı, Adam her gün spor yaptı, her gün beslenmesine çok çok dikkat etti yani hamile gibi adam her gün ceviz badem kaju yumurta peynir pekmezler falan yiyordu benim eşim o kadar disiplinli olacak biri de değil sıkılır yani yapmaz öyle şeyler eşimi de biliyordum süreci daha fazla uzatmak istememiştim. İnşallah size şifa olurKızlar eşimde sperm düşüklüğü yok ama sperm ileri hız hareketliliği düşük olduğu için ve yapısı bozuk olduğu için bebeğimiz olmuyor proxeed diye bi ilaç önerdi doktor onu aldık kullanıyoruz bi kutu bitmek üzere aranızda eşi kullanan var mı sonuçlar nasıl doktor eğer olmazsa aşılamaya geçicem dedi yaşın küçük dedi lütfen yardımcı olabilirmsnz
Değeriniz kaç bilmiyorum ama ben bahsettiğim değerlerle Muhsin Balaban diye hoca var internette belki denk gelmişinizdir. Ona gittik bu arada yaşımız 25.Bizde sigara alkol hiç yok asitli içecek yok
Canım bizde sizin kullanıldığınızın muadili promenk adlı ilacı kullanmıştık. 2 yıl önce kullandı. Morfoloji 0, ileri hareketli sağlıklı sperm %10 , sperm anomalisi vardı sağlıklı sperm %10 olduğu için bir de sperm sayısı 8 milyondu eşim alkol tüketmez ama günde 1 paket sigara içer sigarayı da 8 yıldır içiyor bende o zamanlar sigara içiyordum. O zaman eşim 33 ben 25 yaşındaydım. Eşim 3 ay promenk adlı ilacı kullandı ama eşime bir etkisi olmadı kişiye göre değişiyordur tabi sadece sayı artmıştı ama kalite olsun morfoloji olsun onlar aynı kalmıştı işe yaramamıştı yani. Doktor bize de aşılama önerdi ama biz hem maddi olarak kendimizi hazırlamıştık hemde süreci uzatmak istemiyorduk aşılama size %20 tutma şansı dediler daha fazla maddi mavi yıpranmak istemedik tüp bebeğe başlamıştık önceden de gebelik kaybımız vardı zaman kaybetmek istemedik. Tabi bu bizim hikayemiz çoğu kişide bu ilaçlar etki ediyor mesela bizim bir yakınımızda kullandı ama kullanırken sigarayı alkolü bıraktı, Adam her gün spor yaptı, her gün beslenmesine çok çok dikkat etti yani hamile gibi adam her gün ceviz badem kaju yumurta peynir pekmezler falan yiyordu benim eşim o kadar disiplinli olacak biri de değil sıkılır yani yapmaz öyle şeyler eşimi de biliyordum süreci daha fazla uzatmak istememiştim. İnşallah size şifa oluryaşınız kaç bu arada
Canım bizde sizin kullanıldığınızın muadili promenk adlı ilacı kullanmıştık. 2 yıl önce kullandı. Morfoloji 0, ileri hareketli sağlıklı sperm %10 , sperm anomalisi vardı sağlıklı sperm %10 olduğu için bir de sperm sayısı 8 milyondu eşim alkol tüketmez ama günde 1 paket sigara içer sigarayı da 8 yıldır içiyor bende o zamanlar sigara içiyordum. O zaman eşim 33 ben 25 yaşındaydım. Eşim 3 ay promenk adlı ilacı kullandı ama eşime bir etkisi olmadı kişiye göre değişiyordur tabi sadece sayı artmıştı ama kalite olsun morfoloji olsun onlar aynı kalmıştı işe yaramamıştı yani. Doktor bize de aşılama önerdi ama biz hem maddi olarak kendimizi hazırlamıştık hemde süreci uzatmak istemiyorduk aşılama size %20 tutma şansı dediler daha fazla maddi mavi yıpranmak istemedik tüp bebeğe başlamıştık önceden de gebelik kaybımız vardı zaman kaybetmek istemedik. Tabi bu bizim hikayemiz çoğu kişide bu ilaçlar etki ediyor mesela bizim bir yakınımızda kullandı ama kullanırken sigarayı alkolü bıraktı, Adam her gün spor yaptı, her gün beslenmesine çok çok dikkat etti yani hamile gibi adam her gün ceviz badem kaju yumurta peynir pekmezler falan yiyordu benim eşim o kadar disiplinli olacak biri de değil sıkılır yani yapmaz öyle şeyler eşimi de biliyordum süreci daha fazla uzatmak istememiştim. İnşallah size şifa oluryaşınız kaç bu
Doğal yolla bir gebeliğim oldu ama o eşimin sperm kalitesizliği yani spermleri anomali olduğu için 16. Hafta da onu kaybettik üstüne bu promenk ilacı eşim kullandı 1.5 yıl düzenli ilişkiyle olmayınca 1. Tüp bebeğe başladık oda tuttu pozitif ama boş gebelik oldu onu da kaybettik sonra aradan biraz zaman geçsin istedik psikolojik olarak toparlanmak da önemli aradan 6 ay geçince 2. Tüp bebeği denedik şuan çok şükür gebeliğim Allahın izniyle devam ediyorSürecin sonunda bebiş oldumu peki? , bizim hikayelerimize cok benziyor oyüzden soruyorum böyle zamanlarda insan ümit arıyor
Tüp bebek işe yaradımı birde doktor ismi neydiDoktorum (kendisi Profesör ve bu konuda eğitimler veren araştırmalar yapan birisi) morfolojinin 4 olduğu durumlarda aşılama ile başarı şansının yüzde 8 olduğunu söylemişti. Eşimin morfolojisi 2 ve hızlı ileri hareket 0 dı. Biz de tüp bebek yoluna başvurduk. Aşılama ile şansımız yüzde 8 den de az çünkü.
İlk denememiz pozitif oldu Ancak düşük yaptım. ŞimdiTüp bebek işe yaradımı birde doktor ismi neydi
İnsallah hayırlısıyla kucağınıza sağlıklı şekilde alırsınızİlk denememiz pozitif oldu Ancak düşük yaptım. Şimdi
2. Denememiz 6 haftalık hamileyim henüz yenitayfun Özçakır (Manisa)
mCanım bizde sizin kullanıldığınızın muadili promenk adlı ilacı kullanmıştık. 2 yıl önce kullandı. Morfoloji 0, ileri hareketli sağlıklı sperm %10 , sperm anomalisi vardı sağlıklı sperm %10 olduğu için bir de sperm sayısı 8 milyondu eşim alkol tüketmez ama günde 1 paket sigara içer sigarayı da 8 yıldır içiyor bende o zamanlar sigara içiyordum. O zaman eşim 33 ben 25 yaşındaydım. Eşim 3 ay promenk adlı ilacı kullandı ama eşime bir etkisi olmadı kişiye göre değişiyordur tabi sadece sayı artmıştı ama kalite olsun morfoloji olsun onlar aynı kalmıştı işe yaramamıştı yani. Doktor bize de aşılama önerdi ama biz hem maddi olarak kendimizi hazırlamıştık hemde süreci uzatmak istemiyorduk aşılama size %20 tutma şansı dediler daha fazla maddi mavi yıpranmak istemedik tüp bebeğe başlamıştık önceden de gebelik kaybımız vardı zaman kaybetmek istemedik. Tabi bu bizim hikayemiz çoğu kişide bu ilaçlar etki ediyor mesela bizim bir yakınımızda kullandı ama kullanırken sigarayı alkolü bıraktı, Adam her gün spor yaptı, her gün beslenmesine çok çok dikkat etti yani hamile gibi adam her gün ceviz badem kaju yumurta peynir pekmezler falan yiyordu benim eşim o kadar disiplinli olacak biri de değil sıkılır yani yapmaz öyle şeyler eşimi de biliyordum süreci daha fazla uzatmak istememiştim. İnşallah size şifa oluryaşınız kaç bu arada
Merhaba işe yaradı mıMerhaba dr bize de ımpryl önerdi fayda görenini oldu mu