canım hikayen çok güzel ve heyecanlı.kucağın bebişinle dolsun bir an önce...2 başarısız aşılamam ve 1 mikro denemem var.bu arada sana mesaj yollamak istedim ama mesajların kapalı...dondurulmuşlarımız var ama cesaretim yok tekrar denemeye...eşim hemen yapılsın diyor ben korkuyorum.sorunumuz morfoloji ,sayı,hareket...sana gıpta ediyorum canım.allah bebişini sana bağışlasın...
Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkürler.Allah seninde meleğini biran önce gönderir işallah.Bence biraz bekle ...Ararada yapılan başarısız denemeler beni çok ama çok yıprattı.Ben hep Allah beni bu şekilde sınıyor,varsın bu şekilde olsun,ben ve eşim sağlıklı olalımda çocuk varsın olmasın demeye başlamıştım.Ama bunu gerçekten inanarak yürekten söylüyordum.Tabiki umudum hep vardı.Ben tabiki deneyecektim.Ama bunun hayatınımı mahvetmesine izin vermeden sakin sakin deneyecektim.Bunları söylemek elbetteki çok kolay.Bizim gibi bu yollardan geçmeyen insanlar hep bu olayı küçümsediler.Bak sakat çocuğu olanlar napsın,bak 20 sene çocuğu olmayanlar napsın gibi.İnsan bazen kimseciklerden destek göremiyor...En yakınından bile...Kendini hazır hissetmek çok önemli...Bak ben tamamen 3. tüp bebeğe odaklanmışken kendiliğinden olmuş,üstelik o kadar düşük değerlerle.Çünkü kafam boştu..Olursa tüp olacak diyordum.Eşinle konuşsan biliyorum beklemekte çok zor ...Ama inan bu olay hayatının merkezi olduğunda çok mutsuz oluyorsun...Bu arada tüp denerken doktorlar tarafından sömürülme.Ben ilk deneyimimi Ankarada o çok ünlü Gürgan klinikte yaptım ve baştan sona hayal kırıklığı yaşadım.Sonra oturdum araştırdım,gittim görüştüm tüm kliniklerle ve Genart Doktor Aysun Baltacıda karar kıldım..Çok ama çok tatlı bir insan ve herşeyden önce sana insan gibi davranıyor.Bu olmasaydı yine ona gidecektim. İnanıyorum sende o güzel bebişini belkide bebişlerini kucağına alacaksın.Sevgiler...:teytey: