- 17 Şubat 2009
- 711
- 58
-
- Konu Sahibi leblebisekeri
Allah yardımcınız olsun. Acaba kanda pıhtılaşma olup olmadığı incelendi mi? Benim arkadaşım sürekli düşük yaşıyordu hamile kalıp ve sebebinin kanda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı.
yanıtın için teşekkür ederim. kan pıhtılaşması için ilk gebeliğimde iğne kullandık. sonraki 2 gebeliğimde de tetikte olduğum için erken öğrenip iğnelere başladık. ancak fayda etmedi. farklı bir problem var gibi geliyor. doktorların tek söylediği problem görünmüyor.. kimse de pek ilgilenmedi forumdanyaşayan çaresini bulan illaki vardır.
eşinizin spermlerinde problem olabilir kalitesiz spermle döllenincede düşük oluyor..sizde bi sorun yoksa onada baktırın bence ..bebeğinize kardeş tez zamanda gelir inşalahhyanıtın için teşekkür ederim. kan pıhtılaşması için ilk gebeliğimde iğne kullandık. sonraki 2 gebeliğimde de tetikte olduğum için erken öğrenip iğnelere başladık. ancak fayda etmedi. farklı bir problem var gibi geliyor. doktorların tek söylediği problem görünmüyor.. kimse de pek ilgilenmedi forumdanyaşayan çaresini bulan illaki vardır.
Polistik Over bende de var. Bunlar sağlıklı yumurta oluşumunu etkiliyor. Gliför kullandınız mı hiç?ben de polikistik over vardı tek problemimiz oydu. eşimde sorun yoktu. belki de şimdi bir problem var, bilemiyorum. değerlendirmeye değer.
Polistik Over bende de var. Bunlar sağlıklı yumurta oluşumunu etkiliyor. Gliför kullandınız mı hiç?
tüp bebek tedavisinden önceydi ama problemim. 35 gün de bir de olsa adetlerim düzene girdi. birkaç kez kontrol olduğumda polikistik belirti yok dedi doktor. yine de sağlıksız döllenme midir ? gelişemeden düşükle sonuçlanıyor. hamileliği planlamadan 2-3 ay önce kontrol altına girmek mantıklı galiba. yine de sebebinin bulunmaması korkutuyor. ya yine aynı son olursa? umutla beklerken....
Ben gittiğimde bu sorunum vardı doktor bana gliför verdi bu şeker ilacı bununla hamile olanalr bile var. ancak benim eşimde de sorun çıkınca tüp bebeğe yönlendirdiler.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallahh sorunun kaynağı yakın zamanda tespit edilir.
Merhaba siz soralı 2 ay olmuş ama ben yine de yazayım. Bir komşumuzun da sürekli düşüğü oluyordu nedeni belli değildi sonra bir doktor kanında toxoplazma mikrobunu saptadı ve tedavi sonrası 2 çocuğu oldu. Bir de rahim problemleri yada rahim içi problemler olabilir bebeğin büyümesini engelleyen.Selam kızlar ben de uzun yıllar tedavi görüp tüp bebek yöntemi ile oğlumu kucağıma aldım. oğlumdan sonra adet düzenim rayına oturdu. sonrasında 3 kere normal hamile kaldım. 6 ve 8. haftalarda kaybettik ne yazık ki. gitmediğim doktor yaptırmadığım tahlil kalmadı diyebilirim. bu durumu yaşayan var mı aranızda. neler denediniz ya da ne şifa oldu.. tekrar tüp bebek tedavisi için manevi gücüm yok. oğlumla her akşam Allah bize bi kardeş versin diye dua ediyoruz.