• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonrası dış gebelik yaşayanlar

Emelpyrzcnaar

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
32
4
16
35
Kızlar merhaba. Uzun süren aşılama yumurta takibi vs sonrası bahçeci de tüp bebek yaptık ve pozitif sonuç aldık. Değerler hep ikiye katladı ancak 6.haftada da kese görünmeyince kürtaj aldım. Kürtajla alınan parçalarda fetüse ait done olmadığından dış gebelik denildi ve ben sabahı bekleyemeden çook şiddetli karın ve kasık ağrısı ile hastanelik oldum. Velhasıl sol tüpüm patlamış ve alındı.. Laporoskopi sonrası bugün 10.günüm ve hala açık kahverengi kanama devam ediyor. Sorum şu ki dış gebelik sonrasında hamile kalanınız var mı? Kanamanın ne kadar devam etti ve eşinizle birliktelik ne kadar sonra gerçekleşti?
Cevap verirseniz sevinirim...

merhaba korkma canım dış gebelikten sonra kanama oluyor bende de olmuştu adet kanaması gibi dr korkulcak bişey yok ama abest bir durum olunca gel demişti. laraskopi ameliyatından 10 gün sonra birliktelik yaşadık ama korunarak. dr değerinin düşmesini bekleyecek. zamanla yavaşça düşer. o yüzden korunmalısın.

Back
X