Tüp Bebek Sgk Raporu ve İzmir Şehir hastanesi 2025

Çoook geçmiş olsun umarım kolaylıkla hallolur hepsi Tüm belgeler tamamlandığında heyete gidiyormuş dosya 3 hafta içinde dönüş oluyormuş ve o güne randevu veriyorlar direkt olarak başlıyor demişti Doktorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. 3 hafta sürüyorsa benim 2 regl daha geçecek. Süreç uzadıkça uzuyor ve ben geriliyorum, amh ım çok düşük benim(0.12)İzmir şehir hastanesine gidiyorum. Siz de sanırım o hastaneye gidiyorsunuz değil mi?

Evet Ebru hanım benim doktorum. Gerçekten süreç uzadıkça uzuyor bende cok stres oluyorum ama umarım her şey yolunda olur tek isteğim bu şuan için. Şöyle söylüyorum kendime geç olsun güç olmasın

Çok da güzel söylüyorsunuz ben de kendimi benzer şekillerde telkin ediyorum. Ben de Esin hocaya muayene olmuştum. Sizin Amh ne durumda

Çok da güzel söylüyorsunuz ben de kendimi benzer şekillerde telkin ediyorum. Ben de Esin hocaya muayene olmuştum. Sizin Amh ne durumda
Benim amh 1 tam sınırdaydı en son 27 yaşındayım. Umarım her sey yolunda gider bu arada esin hoca instagramdanda aktif paylaşım yapıyor bayağı başarılı bir doktor

Benim amh 1 tam sınırdaydı en son 27 yaşındayım. Umarım her sey yolunda gider bu arada esin hoca instagramdanda aktif paylaşım yapıyor bayağı başarılı bir doktor
Ben de 35 yaşındayım, artık bazı sınırlar aşıldı Esin hocanın takipçisiyim instada. Umarım hepimiz için her şey yolunda gider ve hikayelerimiz mutlu sonla biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…