Tüp bebek Şartları.

monaroza01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
848
414
arkadaşlar merhaba. 1.5 yıllık Evliyim bir klomen bir de aşılamayla hamile kaldım fakat ikisinin de 7. Haftada kalbi durdu. Kürtaj oldum. Tüm araştırmalar yapıldı ama sebep bulunamadı. Birkaç doktor bu durumda tüp Bebeği önerdi fakat devlet bunu hangi şartlarda karşılıyor? 2 bebeğimin de kalbi durduğu için evlilikte 3 yılı bekleme zorunluluğum var mı? Bu konuda çok bilgisizim. Yardımınıza ihtiyacım var. Nette araştırdım ama pek anlayamadım.

Bazı şartlarda aranıyor, bazı şartlarda aranmıyor, birazda gittiğin hastane ve doktora bağlı. Genetik testlerini ve pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı peki, neden böyle bir sorunla karşılaşıyormuşsun, gebe kalmanda sorun yok, muhtemelen genetik bir sorununuz var gibi..

Yaptırdık canım hiçbir sebep bulunamadı. PKO var biri klomenle diğeri aşılamayla olmuştu. Ikisi de ilk denemede tuttu ama kalbi duruyor 7. Haftada. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Bari tedavisi mümkün olan bir sebep bulunsaydı diyorum bazen

Böyle durumlarda genelde pgt denilen işlem yapılıyor, fakat bunu devlet hastanesinde yapıyorlarmı, neresi yapıyor hiç bilmiyorum. Bence sen bir başvur bakalım ne diyecekler, ona göre yönlendirirler seni.

Böyle durumlarda genelde pgt denilen işlem yapılıyor, fakat bunu devlet hastanesinde yapıyorlarmı, neresi yapıyor hiç bilmiyorum. Bence sen bir başvur bakalım ne diyecekler, ona göre yönlendirirler seni.
Sağol canım çok teşekkür ederim. Ya pgt ya da son kez aşılama deneyeceğim.

Merhaba
Yeni bir kitap çıkmış... Tüp Babayım "Bir babanın gözünden tüp bebek yolculuğu"... Yazarı Tuğkan Tepiltepe... Kesinlikle bizim ve bizim durumumuzda olanlar için çok faydalı bir kitap.. Ben kendimden bir çok şey buldum.. Sizlere de tavsiye ederim.. Hem internet üzerinden tüp kitapçılarda hem de bütün kitapçıların mağazalarında bulabilirsiniz... Okumasanız bile bir göz atın derim.. Hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…