tüp bebek raporu

aykumsal

Annesi minik sıpasını bekliyor ;)
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
1.722
1.761
133
Arkadaşlar tüp bebek raporu çıkartacağız denizlide oturuyoruz. Yapılacak olan işlemleri tecrübeli arkadaşlar anlatabilir Misiniz. Erkek inferlitesi bizim sorunumuz. Sayı çok az.

üniversite hastanesinden aldık biz..bizim yanımızda götüdüğümüz evraklar bunlardı..1 haftada aldık biz bende amh düşüklüğü vardı..
2 yada 3 ayrı zamanlarda sperm testi..her ikinizinde nüfus kayıt örneği..kimlik fotokopileri..hizmet dökümü..rahim filmi çekilmişse filmi ve raporu..senin adetin 2 yada 3. gün yapılmış hormon testleri..

üniversite hastanesinden aldık biz..bizim yanımızda götüdüğümüz evraklar bunlardı..1 haftada aldık biz bende amh düşüklüğü vardı..
2 yada 3 ayrı zamanlarda sperm testi..her ikinizinde nüfus kayıt örneği..kimlik fotokopileri..hizmet dökümü..rahim filmi çekilmişse filmi ve raporu..senin adetin 2 yada 3. gün yapılmış hormon testleri..
Çok sağolasın canım

Çok sağolasın canım
Kadında ya da erkekte sorun varsa rapor almak çok kolay kadın için hsg genital kültür smear hormon testi ekg röntgen bunları her hastane istemiyor sanırım erkek için iki kez yapılmış sperm testi sgk hizmet dökümü nüfüs kayıt örneği kimlik fotokobisi evlilik cüzdanı fotokobisi fotoğraf tedavi gördüysen tutmadığını belgeleyen rapor sizin erkekten kaynaklı sorun olduğu için kolaylıkla alırsınız

Kadında ya da erkekte sorun varsa rapor almak çok kolay kadın için hsg genital kültür smear hormon testi ekg röntgen bunları her hastane istemiyor sanırım erkek için iki kez yapılmış sperm testi sgk hizmet dökümü nüfüs kayıt örneği kimlik fotokobisi evlilik cüzdanı fotokobisi fotoğraf tedavi gördüysen tutmadığını belgeleyen rapor sizin erkekten kaynaklı sorun olduğu için kolaylıkla alırsınız
Teşekkür ederim canım

canım merhaba ben antalyadayım almak istiyorum fakat 1 sene ara verdik bütün teslerim var fakat eski yani en çok ta rahim filmi 1,5 senelik yinede rapor alırken kabul ederlermi hadi diğerini yine yaptıralım ama rahim filmini tekrar yaptırmak istemiyorum ya yardımcı olabilirmisiniz?

mrh bende perşembe günü rahim filmi cekilip tüp bebeğe başlıycaz inşallah..

üniversteden alınan tüp bebek raporu özel hastanelerde bire bir geçerli mi bilginiz var mı arkadaşlar..yardımcı olursanız sevinirim ,,, ya ünide alıcamız raporu normal özeldeki doktorumuza getirip kullanabiliriz değil mi yani üniverstede yaptırsakta bir kısmını biz öduyoruz özelde de yaptırsak bir kısmını gene biz ödiycez ben bu sekil de duydum acaba doğrumu :)

Merhaba,

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi tüp bebek için rapor veriyor mu? Yoksa tüp bebek tedavisini kendileri mi yapıyor? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı?

canım merhaba ben antalyadayım almak istiyorum fakat 1 sene ara verdik bütün teslerim var fakat eski yani en çok ta rahim filmi 1,5 senelik yinede rapor alırken kabul ederlermi hadi diğerini yine yaptıralım ama rahim filmini tekrar yaptırmak istemiyorum ya yardımcı olabilirmisiniz?

Rahim operasyonu geçirmediyseniz, filmin yenilenmesine gerek olmaz.

Back
X