Tıp fakültesinden alınıyor ama aşılama yaptırmadan nasıl aşılama yaptırmış gösterecek hayret verici bir şey . Sonuçta tedaviyi aldığınıza dair onaylı belge alıyorsunuz burası bana tuhaf geldi
Neyse o raporları alabilirseniz eşinizin de ürolojiye gidip tahlil alması gerek sanırım onda da 3 tane farklı zamanlara ait rapor olmalı ama bize en az 1 tane fakültenin ürolojisinde olması gerek eşinin raporu demişlerdi .
yani eşiniz ürolojiye gidecek tüp bebek yaptırabilir diye. Siz dahiliyeye gidip oradan bi rapor alıyorsunuz . Eşinizin ya da sizin en az 900 günlük SGK sı olmalı onu belgeleyen belge olmalı ayrıca yine SGK dan kaç kez tüp bebek yaptırdınız kaç hakkınız var onu gösteren bir belgeyi de SGK dan almalısınız. Hem eşinize hem size ait 2 şer vesikalık foto olmalı . Rahim filmini çektirdiniz sanırım onun filmini ve raporunu da yaptığınız hastaneden almalısınız . Amh ve 2 tane daha test vardı isimlerini unuttum onları da yaptırmalısınız eğer 6 ay geçtiyse üzerinden. Bunların hepsini mavi bir dosyaya koyup tıp fakültesine teslim ediyorsunuz . Ama benim bildiğim her tıp fakültesinde olmuyor . Tüp bebek merkezi olmalı tıp fakültesinde . O belgeleri teslim edince 15 gün sonra belgeniz onaylanıyor biz 500 TL yatırıp almıştık raporumuzu