Tüp bebek raporu

Esmerbrokoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
615
466
103
37
Merhaba arkadaşlar,
Ben 2 yillik evliyim. Amh 0.78 olmasi nedeniyle tüp bebek tedavisine basladim. Devlet hastanesinden rapor alma aşamasındayım. Rapor için evraklarimi teslim ettim benden bir takım testler istediler (ekg kan tahlili akciğer grafisi ) bunlari yaptim. Sonuclara göre dahiliye onayı gerekli imiş. Kan sonuçlarım normal sadece TSH 5.70 çıktı. Haşimato hastasıyım. Bu durumda dahiliye doktoru tüp bebek raporu için onay verir mi ? Benim durumumda olanlar lütfen yardımcı olabilir mi ? Çok endise ediyorum rapor onaylanmayacak diye.

Bizim heyet günü dahiliye doktoru arkadasimizin tsh 5.50 diye onaylamadi levotiron yazdi 15 gun ic oyle bir gel dedi siz nerden cikardiniz raporu
Benimde onaylamadı ilk başta ilac kullanip gittim ve onayı aldim. Süleymaniye kadin doğumdan aldim raporu.

Merhaba kizlar sizin rapor islemi kac ay sürüyor. Ben 2 qydir 4 defa git gel yaptim. Artik en sonunda 2 hafta önce dosyam olustu. Simdi tum doktorlarla sırayla görüşüp onay aşaması kaldi. Ona da ne zaman çağırırlar belli degil. O da herhalde 2 ayi bulur. Bir raporu almak bu kadar zor olmamalı. Sizler ne kadar surede nerden rapor aldiniz süreçten bahseder misiniz? Olmadk baska hastaneye gideyim diyorum. Esimde sperm sayisi 1 milyon altında.

Ben ekim ayından beri uğraşıyorum ancak alabildim raporu. Bu arada amelliyatlar vs çıktığı için benim süreç uzadı. Devlet hastaneleri insanı bayagi ugrastiriyor

Ben ekim ayından beri uğraşıyorum ancak alabildim raporu. Bu arada amelliyatlar vs çıktığı için benim süreç uzadı. Devlet hastaneleri insanı bayagi ugrastiriyor
Ben artık vazgeçtim nisan regl ile basliycam. Yasim da var raporu verene kadar yumurta kalitesi daha da düşer yasim 38 o nedenle artik ugrasmiycam. Rapor vermek istemiyorlar herhalde yıldırma politikası mi uyguluyorlar anlamis degilim. Keske hic rapor ile ugrasmasaydum. 2 bucuk ayim boşa gitti tup bebek fiyatlarına da zam geldi. Daha cok zarara ugrattilar her dedasinda bu ay olur diyorlar. Nisan fa rapor verilse mayıs regl ile surece başlanır. Mayista bayram olacak dogru duzgun yumurta takibi de yapılmaz mayisda da tup bebek sürecine bağlanmaz hazirana kalir. Yani bir 3 ayım daha gider. Yazik ya valla bu ülke de saglik sisteminden resmen yararlanamiyoruz

Haklisiniz gercekten özetlemişsiniz zaten herseyi. Ben ekimde başladım. Aralik ayında tüp problemi nedeniyle amelliyat oldum. Normalde ocakta raporum çıkacaktı amelliyat nedeniyle süreç uzadı. Tam rapor onayı alacaktım tsh yuksek çıktı. Ilac verdi 15 gun kullanip tekrar gittim. Ancak onay alabildim. Ekimden beri her gittiğimde 7 şer tüp kan verdim. Yol parası vs cabasi. Raporu aldım şükürler olsun. Nisan adetiyle başlayacağım nasipse. Bende raporu özelden almadığıma çok pişmanım. Benimde amh dusuk. Şimdiye daha da düşmüştür. Kac yumurta olacak ne olacak hic bilmiyorum. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Ben artık bunu bilincli yaptıklarını dusunuyorum. Dosyam olustu sadece doktorlardan onay almam kaldi. Ben bunu beklemedeyim hangi bölümlere gideceksen randevu alayim oyle onay alayim dedim. Yok olmaz biz yonlendircez dedi bu lafın üzerine 3 hafta geçti daha ne aradilar ne sordular.

Kan tahlilleri çıktığında doktora gidip onay almak istediğimde doktor tahlilleri bakmak için bile randevu almami istedi. 9 a randevu aldim beni 11 bucukta ancak gordu. 2 dk da onay verdi diger bölümlere randevu alayim onay alayim daha kısa sürede cikar diyorum yok diyor rapor dosyasını oluşturan gorevli.

Dosya oluştuğunda beri 3 hafta olacak neredeyse bir de bana 3 4 defa da gelip baska bolum doktorlarına görüşüp onay alacaksin Ben sana zamano soyluycem diyor. Ama randevu vereceği ne zaman belli ne randevubun saati belli. 4 gun falan bana dedigi zamanda gidecekmisim sabahtan aksama kadar bekleyecekmisim orda doktor musait oldugunda onay verecekmis.

Yani kısaca bu devletten rapor almak icin hic calisir durumda olmamalısıniz Ben 4 gun rapor almak icin gittim geldim durdum. Esim 5 defa ayrıca gitti. Bir de bana 3 4 gun daha geleceksin diyor. Ben o kadar gun izni nasil alayim. Isten mi atilayim rapor alicam diye.

Bilerek yaptıklarını dusunuyorum artik. Is bilmez bir bilgisayara iki kelime yazamayan görevlileri doldurmuşlar oraya gencecik üniversite mezunları da is ariyor. Bu insanlar buralara nasil giriyor hangi kaynaklarla bu sözleşmeli personeller aliniyor.

Siz hangi hastaneden rapor alıyorsunuz?
Ben soylediklerinizi 1 gun içinde randevusuz hallettim çünkü. Onaydi imzaydi hepsini aynı gün aldim

Siz hangi hastaneden rapor alıyorsunuz?
Ben soylediklerinizi 1 gun içinde randevusuz hallettim çünkü. Onaydi imzaydi hepsini aynı gün aldim
Basaksehir cam ve sakura hastanesi.
Ben 4 gun gittim. Uroloji ve kadin doğumdan onay aldım. Sonrasinda dosya oluşturmak için bir gun gel denildi ayni gune 6 saat bekleyip dosyami actirdim. Gorevli dosya açan memur bana seni arayacagiz 3 4 gun gelip ilgili doktorlardan onay alacaksin fedi. Doktorlari bölümü söylerseniz randevu alirim 1 gun izin alıp hepsini aynı günde yaptiririm dedim. Her hafta doktorlar degisiyor Ben söylediğim zaman geleceksiniz dedi. Nisan regl sine yetişmek istiyoruz dedim cunku 2 ay boyunca rapor için git gel yapmışız. Ariycaz dediler. 2 hafta dolunca dun esim aradi zor bela ulastik dosya görevlisi musait degilmis bize ne zaman geleceğimizi iletecekmis. Aradan 1 hafta daha gecti ve Nisan ayına gireceğiz daha hala aramadilar. Esim tekrar gitti size haber vericez denildi. Haber vermediler 3 gun hangi 3 gun ona gore izin alayim dedim bilemeyiz biz size bir gun önceden soyliycez siz ertesi gün geleceksiniz doktoru sabahtan aksama kadar bekleyeceksiniz musait oldugunda onay verecek denildi bu 3 4 gun boyle arandikca olacakmis.
Yani ben çalışan biriyim boyle pat diye gunluk izin alıp onay için bekleyecek bir durumum yok.
Kadina da zaten yasim 38 biraz daha beklersek rapor hakkim da olmayacak dedim.
Basaksehir cam ve sakura hastanesini açmışlar. Bir gunde yapilacak seyleri 3 ayda yapamayan ne olduğu belli olmayan görevlileri oraya yerleştirmişler. Ben ulkenin haline uzuluyorum. Bu kadar insan işsiz ve ac. Bu personel nasil oraya geliyor merak içindeyim. Hangi vasıflara gore sözleşmeli personel aliyorlar. Yazik degil mi ya. Bu kadar beceriksizlik olabilir mi

Çok şaşkınım açıkçası daha küçük bir hastanede yaptırdığınızı düşünüyordum. Onay ve imza konularında randevu alındığını da ilk kez duyuyorum. Keşke başka bir hastaneden alsaydınız.
Gerçekten emeğinize üzüldüm. ALLAH yardımcınız olsun. Çalıştığınız için tabii isiniz daha zor.

Gittigimiz hastane sehir hastanesi zaten bir ucundan diğerine yurume mesafesi 1 saat. Icerisi de avm gibi olmus.
Biraz once tekrar aradım ne zaman cagiracaksiniz bizi diye telefondaki kisi henuz ben mart ayi icin liste olusturmadim dedi once bir liste olusturcam dedi sonra listeye göre gruplara yapicam dedi gruplamaya gore de 3 4 defa cagiricam dedi. Sonra fa kurul onayı için liste oluşturacakmis o listeyi oluşturması da 1 ay sürer

Esim de gidip dosyayı alayim baska yere gideriz 1 gunde halledebilirsin hallederiz halledemezsek de almayız rapor falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…