• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek raporu havuz yönteminde indirim sağşar mı ?

morseverr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
324
134
103
36
merhaba arkadaşlar,
tüp bebek devlet raporum var. bahcecidetedaviye başladım ilk günüm bugün. muayene de sağ 2 sol 3-4 yumurta var az buldu sayıyı zaten amh 0,86 havuz yöntemi uygulayabilirim duruma göre dedi. aklıma takıldı havuz sistemi ne kadar ve devlet raporu geçerli mi bu olayda acaba

merhaba arkadaşlar,
tüp bebek devlet raporum var. bahcecidetedaviye başladım ilk günüm bugün. muayene de sağ 2 sol 3-4 yumurta var az buldu sayıyı zaten amh 0,86 havuz yöntemi uygulayabilirim duruma göre dedi. aklıma takıldı havuz sistemi ne kadar ve devlet raporu geçerli mi bu olayda acaba
MERHABA İNŞALLAH HAYIRLA SONUÇLANMIŞTIR TEDAVİNİZ. RAPORU HANGİ HASTANEDEN ÇIKARDINIZ ACABA BEN DE RAPOR ÇIKARTMAK İSTİYORUM. VE BAHÇECİ BERFU HOCADA TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH.

merhaba arkadaşlar,
Havuz yöntemi nedir acaba embriyo dondurma gibi bir şey mi ?

Devlet raporu geçerli mi bilmiyorum ama ben Nisan’da yaptırdım havuz.2 embriyom oluşmuştu ilk ay onlar donduruldu.Havuzda ilk ay yumurta toplanıp embriyo oluşunca iğnelere devam ediyorsun ve ikinci ay yine yumurta toplanıyor.Çok hormon aldığın için arka arkaya iki ay, ikinci ay genelde daha çok embriyo oluşuyor.Benim 4 tane de ikinci ayda oluştu ve onlar da donduruldu.Havuzlama bu oluyor.3 ay üst üste toplatan oluyormuş benimkini 2 ayda bitirdi doktor.Haziranda 2 tane dondurulmuş transfer oldum ama tutmadı.Şimdi diğerlerini koyacak. Bu arada ilk aydaki ücretten yaklaşık 3000 az aldılar 2. Ay için ama dediğim gibi devlet raporlu değildim. İlk ay 8500 , ikinci ay 5800 TL aldılar.

Back