• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Pozitifi De Negatifi De İçinde Barındıran Kocamannnn Bir Liste Yapalım Mı??

nevrosky

Doruk Paşa Sen Çok Yaşa
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
12.985
46
408
46
İzmir
Kooocccaaammmaaann bir liste yapmaya ne dersiniz? :lepi: Pozitif sonucu alanlar da negatif sonucu alanlar da burada toplanalım. Listemize işleyelim. Hem fikir sahibi olalım. Hem bildiklerimizi paylaşalım. Hem de birbirimize destek olalım. kaydirigubbakcemile5 Tedavide olmanın verdiği manevi yükü birlikte daha iyi aşabiliriz. :1hug:

Benim henüz Tüp Bebek deneyimim yok. 2 aya kadar denemeyi düşünüyoruz. Ben de sizlerle birlikte fikir sahibi olup deneyim kazanacağım inşallah. Çoğu kişinin faydalanacağı bir topik olması temennisi ile topiğimizi açıyorum. hihoyyyt

Diğer konularım ve site içindeki görevlerim sebebiyle çok aktif olamasam da listelerin düzenli ve güncel tutulmasını sağlayacağım. yerimseniben

Şimdi sizlerden istediğim bilgiler neler. Listelerimizde nelere yer vereceğiz onları yazıyorum.

1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
5-Kaçıncı deneme?
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
8-Tedavi gördüğünüz merkez
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?

Tedavide olanlar için de bir liste hazırlayacağız.

Pozitif sonucu alanların listesi ayrı negatif sonuç alanların listesi ayrı tutulacak. Negatif sonuç alanlar veya pozitif sonucu alıp meleklerini kaybedenler tekrar pozitif sonuç aldıklarında diğer listeye aktarılacak. :kahve: Listelerimiz hep birinci sayfada bulunacak. İlk sayfadan takip edebilirsiniz.

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısı ile versin. Bu yol ümitlerle dolu. Heleki tüp bebek denemelerinde ; başarı şansı yüzdesi bakımından beklenti üst seviyede oluyor. Ama herşey nasip kısmet. Bütün hayatımızı bu olaya koşullandırmadan elimizden geleni yapalım. İnşallah bebeklerimize kavuşuruz. :Saruboceq:

Hamile arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucaklamalarını diliyorum. :Saruboceq: Hamile kalacak arkadaşlara da şimdiden sorunsuz bir hamilelik temenni ediyorum. a.s.

Listelerimiz bu sayfadadır. Bu sayfada sürekli güncellenmektedir. (2-3-4-5 nolu mesajlar)

Listelerimizin hepsi alfabetiktir.

Son düzenleme:
:lepi: :hooray: :nazar: Pozitif Sonuç Alan Arkadaşlarımızın Listesi :lepi: :hooray: :nazar:

azbycv-1. Tüp-Kısa-E. ınf.-(K:29-E:31)-Memorial
aysun76-2. Tüp-Uzun-S. ınf.-(K:32-E:32)-Ankara Centrum
babytwin-1. Tüp-Uzun-E. ve K. ınf.-(K:32-E:37)-Maya
bende_adanada-2. Tüp-Uzun-K. ınf.-(K:28-E:30)-Adana Ankara
burcumtf-1. Tüp-Kısa-E. ınf.-(K:27-E:28)
canbebek-3. Mik-Uzun-E. ınf.-(K:36-E:39)-Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi
caneylom-3. Tüp-Uzun-E.k ınf.-(K:24-E:31)-Alman Hastanesi
ealsnas-1. Mik-Uzun-E. ınf.-(K:32-E:33)-Ankara Gürgan
EFSANE30-1. Tüp-S. ınf.-Yaş(K:33-E:33)
egeliii-1. Tüp-Kısa-K. ınf.-(K:26-E:26)-ızmir Özel Ege
el_muallim-3. Tüp-Kısa-E. ınf.-(K:40-E:42)-Çamlıca Medicana
esel83-3. Tüp-Kısa-E. ve K. ınf.-(K:26-E:40)-Maya
gulencim-2. Tüp-Uzun-Azosperm-Yaş(K:22-E:27)-Bahçeci Kliniği
hallisna-1. Mik-K. ınf(PKO)-Yaş(K:24-E:31)-Brüksel tüp bebek
idilengin-1. Tüp-Uzun-E. ınf.-(K:29-E:30)-Maya
karanfil28-2. Tüp-Don.-E. ınf.-(K:26-E:28)-Alman Hastanesi
kinder-1. Tüp-Kısa-S. ınf.-(K:28-E:35)-Anadolu Sağlık Merkezi
NADYA81-1. Tüp-Uzun-K. ınf.-(K:27-E:31)-International Hospital
nehir7680-1. Tüp-Kısa-E. ınf.-(K:28-E:32)-Umut
nevrosky-1. Tüp-Kısa-E. ınf.-(K:31-E:35)-Ege Üniversitesi
olmuyo-1. Tüp-Uzun-E. ınf.-Ankara Anatolia
ozlenozlem-1. Tüp-Kısa-S. ınf.-(K:28-E:29)-Medicana International
Sera96-3. Tüp-K. ınf.-Yaş(K:36-E:42)-Bahçelievler Medicana
sevtapduzyol-2. Tüp-Kısa-E. ınf.(Sayı ve Canlılık)-(K:29-E:38)-Ege Üniversitesi
seybay-2. Tüp-Don.-E. ınf.-(K:31-E:35)-Bursa Acıbadem
star_dust-4. Mik-Ultra Kısa-E. ınf.-(K:30-E:30)-Umut
sunger53-3. Tüp-Uzun-E. ınf.-(K:28-E:28)-Fertijin
TOPRAK28-3. Tüp-Don.-K. ınf.(PKO)-(K:29-E:35)-Umut
tuba06-2. Tüp-Uzun-K. ınf.(PKO)-(K:31-E:?)-GenArt
tuğbaa-1. Tüp-Kısa-E. ınf.-(K:27-E:28)-Medicana Beylikdüzü
tulay24-1. Tüp-Kısa-Azosperm ve PKO-(K:24-E:34)-Jinemed
turser-1. Tüp-Kısa-S. ınf.-(K:27-E:29)-Umut Tüp Bebek
vuslat2008-1. Tüp-Uz.-K.ınf.-Yaş(K:28-E:32)-Maltepe Üniversitesi

Son düzenleme:
:teselli: a.s. Negatif Sonuç Alan Arkadaşlarımızın Listesi :teselli: a.s.

ARZUM78-4. Tüp Bebek-Kısa-Kadın-Çok iyi kalite 3 embriyo-Yaş(K:31-E:33)-Acıbadem
asude80-1. Tüp Bebek-Kısa-Erkek ve Kadın-ıyi kalite 3 toplam 4 embriyo-Yaş(K:29-E:27)-GenArt
aymes-1. Tüp Bebek-Uzun-Erkek(Sayı)-ıyi kalite 2 embriyo-Yaş(K:27-E:34)-Brüksel Tüp Bebek Merkezi
ayse57-5. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-Erkek ve Kadın-2 embriyo-Yaş(K:28-E:29)
bulut83-2. Tüp Bebek-Sebepsiz-Yaş(K:27-E:28)-Amerikan Hastanesi
canende-2. Tüp Bebek-Uzun-Kadın-ıyi kalite 3 embriyo-Yaş(K:39-E:39)-Acıbadem Hastanesi
cumboo-1. Tüp Bebek-Kısa-Erkek ve Kadın-ıyi kalite 2 embriyo-Yaş(K:29-E:40)-Euro Fertil Tüp Bebek Merkezi
EbruKoc-1. Tüp Bebek-Uzun-Erkek-Çok iyi kalite 1 , iyi kalite 2 embriyo-Yaş(K:30-E:33)-Anadolu Sağlık Merkezi
evoevo-1. Tüp Bebek-Uzun-Sebepsiz-Çok iyi kalite 3 embriyo-Yaş(K:29-E:33)-Gürgan Klinik
hasretsonbuldu-2. Tüp Bebek-Uzun-Erkek ve Kadın-Yaş(K:28-E:27)-Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi
ilkbahar_20-3. Tüp Bebek-Kısa-Erkek-Yaş(K:28-E:32)-Almanya'da Kinder Zentrum
KEDERSıZ-2. Tüp Bebek-Kısa-Erkek-ıyi kalite 3 embriyo-Yaş(K:23-E:26)-ızmir ırenbe
lansor17-2. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-Erkek-Yaş(K:30-E:33)-Zeynep Kamil Hastanesi
MyWorld-2. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-Sebepsiz-4 embriyo-Yaş(K:27-E:28)-ıstanbul Tüp Bebek Merkezi
nesrinbar-2. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-Erkek ve Kadın-Çok iyi kalite 3 embriyo-Yaş(K:26-E:27)-Ankara Hacettepe Üniversitesi
nevin71-1. Tüp Bebek-Kısa-Sebepsiz-4 embriyo-Yaş(K:38-E:33)-International Hospital
nevinırmak-2. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Sebepsiz ınfertilite-ılaçlarına başladı-Yaş(K:27-E:30)-Maya Tüp Bebek Merkesi
nur krp-1. Tüp Bebek-Kısa-Erkek-4 embriyo-Yaş(K:28-E:30)-HRS Hastanesi
orkide76-6. Tüp Bebek-Erkek ve Kadın--Yaş(K:32-E:36)-
sena81-2. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-Kadın-ıyi kalite 3 embriyo-Yaş(K:26-E:29)-Konya Özel Hastane
Tia_MaRia-1. Tüp Bebek-Sebepsiz-Çok iyi kalite 2 embriyo-Yaş(K:30-E:30)-Antalya Anadolu Hastanesi Tüp Bebek Merkezi
xolix06-1. Mikroenjeksiyon-Uzun-Erkek(Morfoloji %1)-2. kalite 4 embriyo-Yaş(K:31-E:33)-Anatolia
wishes-1. Tüp Bebek-Kadın(Tüpleri alındı)-Yaş(K:29-E:40)-Ankara Anatolia Hastanesi
yasese-1. Tüp Bebek-Erkek-2 embriyo-Yaş(K:25-E:30)
zeynep 26-1. Mikroenjeksiyon-Uzun-Erkek-3 embriyo-Yaş(K:27-E:32)-ızmir Smyrna Art Tüp Bebek

Son düzenleme:
:a015: :teselli: a.s. Pozitif Sonuç Alıp Meleklerini Cennete Uğurlayan Arkadaşlarımızın Listesi :a015: :teselli: a.s.

arzumsun-2. Tüp Bebek-Erkek ınfertilitesi-ılki negatif , ikinci dış gebelik-Yaş(K:29-E:32)-Dış Gebelik nedeniyle bebeği alındı-Memorial-Daha sonra yeninden deneyecek
butterfly 's'-4. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Azosperm-??? embriyo,önceki denemeler 2 negatif 1 dış gebelik-Yaş(K:30-E:33)-21. haftada bebeğinin kalbi durdu-Adana Seyhan Başkent Hast.-Mayıs Haziran gibi yeniden deneyecek
dorukk-1. Tüp Bebek-Kısa Protokol-Erkek ınfertilitesi-ıyi kalite 2 embriyo-Yaş(K:22-E:30)-ıstanbul Tüp Bebek Merkezi
fmbayhan-3. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Erkek ınfertilitesi-1. kalite 3 embriyo-Yaş(K:31-E:31)-Dış Gebelik nedeniyle bebeği alındı-Ankara Centrum Tüp Bebek Merkezi
jeyannd-1. Tüp Bebek-Kısa Protokol-Erkek ve Kadın ınfertilitesi-Çok iyi kalite 2 embriyo-Yaş(K:27-E:34)-2,5 aylık hamileyken bebeğinin kalbi durdu-Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi-Temmuz'da yeniden deneyecek
kardelen86-2. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-Erkek ınfertilitesi-ıyi kalite 3 embriyo-Yaş(K:23-E:32)-Kalp atışı alınamadığından kürtaj oldu-Ankara Tüp Bebek Merkezi-Temmuz'da yeniden deneyecek
kelebek74-2. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-Erkek ınfertilitesi(Sayı)-2. kalite 2 embriyo-Yaş(K:30-E:32)-Düşükle sonuçlandı-Memorial Hastanesi-Birkaç ay içinde yeniden deneyecek
SEDAYILDIZ-6. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-PKO-Yaş(K:28-E:33)-Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi
sinem8484-2. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Kadın ınfertilitesi-5 embriyo-Yaş(K:26-E:27)-7. haftada bebeğini kaybetti-Bursa Tüp Bebek Merkezi
sorgusuz-2. Tüp Bebek-Kadın ınfertilitesi-3 embriyo-Yaş(K:30-E:38)-4 kese görüldü ancak embriyolar gelişmedi , kürtaj oldu-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
YAĞMURCN-1. Tüp Bebek-Kısa Protokol-Erkek ınfertilitesi-Çok iyi kalite 2 embriyo-Yaş(K:?-E:?)-ıkizlerini 5,5. ayında erken doğumla kaybetti-Şimdi doğal yoldan HAMıLE

Son düzenleme:
:dance: :Saruboceq: Tedavide Olan Arkadaşlarımızın Listesi :dance: :Saruboceq:

figenn_-2. Tüp Bebek-Kısa Protokol-Erkek ınfertilitesi(Azosperm)-ılaçlarına başladı-Yaş(K:25-E:32)-Alman Hastanesi
hilall85-1. Tüp Bebek-Azosperm-ılaçlarına başladı-Yaş(K:24-E:32)-Erdem Hastanesi
kamillie-4. Tüp Bebek-Dondurulmuşlarla-Erkek ınfertilitesi-Durumundan haberdar etmedi-Yaş(K:29-E:39)
mavis-4. Tüp Bebek-Kadın ınfertilitesi-ılaçlarına başladı-Yaş(K:32-E:36)
mmmeltem-1. Tüp Bebek-Erkek ınfertilitesi-Sonuç gününü bekliyor-Yaş(K:27-E:29)-Anadolu Hastanesi
naz1982-1. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Erkek ve Kadın ınfertilitesi-ılaçlarına başladı-Yaş(K:27-E:30)-Art Kadın Hastalıkları Merkezi
nzmyhn-2. Mikroenjeksiyon-Uzun Protokol-Azosperm Y delesyonu-Durumundan haberdar etmedi-Yaş(K:27-E:31)
özgezümra-1. Tüp Bebek-Kısa Protokol-Kadın ınfertilitesi(PKO)-OHSS nedeniyle transfer Nisan'a kaldı-Yaş(K:25-E:29)-Umut Tüp Bebek
sevgidolu-1. Tüp Bebek-Uzun Protokol-Azosperm-ılaçlarına başladı-Yaş(K:27-E:31)-Genart

Son düzenleme:
mrb canim benim listeye kafadan giriyim dedim
ben 1. mikroenjeksiyon negatif
erkek infertilesi
ikinciyi yakinda deniycem
20 yumurta olustu 15 iyi idi 9 u dollendi 2 embriyo trnasfer edildi hicbiri tutmadi
tedavide esimde bende 27 idik
uzun protokol denedim ve hiperstimilasyon olustu ileri derece hastanede yattim
simdiki planim dinlenip ikinicye baslamak
basarilar canim kolay gele
insallah kafadan sende pozitiflerin listesine gireceksin

Canım ben katılayım bu listeye o zaman.bismillah.inşallah zamanla negatif listesinde kimse kalmaz herkes pozitif listesine girer
1-ben 29 eşim 31 yaşında
2-kısa protokoldü
3-sorun sperm morfolojisi ve hareketliliğinin 0 olması
4-3 embriyo transferi.çok iyi değillerdi.3.gğn transferi oldu.tedavime başlandığında 1 embriyo düşünüyordu doktorum ama embriyolardan sonra 3 e karar verdi çok güvenemedi embriyolara
5-ilk denememizdi
6-sonuç pozitif
7-iki bebişimizi bekliyoruz inşallah
8-memorial hastanesinde hale karagözoğlu ile tedavimizi yürüttük.çok memnundum.olmasa yine oraya giderdim.

merhaba canım
ben 32 eşim 36 yaşında
benim 1. denemem 1 transfer sonuç negatif
2.denemem 5 transfer yapıldı hamile kaldım ama sperm bozukluğu ile oluşan gebelik olduğu için düşük yaptım
3. denemem 1 transfer negatif
4. denemem 3 transfer hepsi birinci kaliteydi sonuç negatif
5. denemem 1 transfer sonuç negatif
6.denemem döllenme olmadı
5. veya 6. ayda yeniden deneme yapacağız
problem eşimde spermde kümeleşme ve hareketsizlik bendede yeni bazen yumurta fazla oluyor bazen az
inşallah hepimiz pozitif sonuçların listesine gireriz
hepinize iyi şanslar

Son düzenleme:
Merhaba hayırlı olsun yeni topicin
ben 1 aşılama 1 tüp bebek denedim kısa protokol
ilk denemede 20 yumurta topandı 2 tane 1.sınıf emriyo trasfer edildi
ikiside tutundu
ama yavrularım 5.5 aylık melek oldular
gelecek aylar için tekrarr tüp bebek planlarım vardı ama Rabbim' in mucizesi doğal yolla hamiş kaldım
Benim mink meleklerim kardeşlerini gönderdi
yaşları sölemicem :))

:a015: :teselli: a.s. Pozitif Sonuç Alıp Meleklerini Cennete Uğurlayan Arkadaşlarımızın Listesi :a015: :teselli: a.s.

arkadaşlar bende bu listenin ilki olacağım galiba.bilgilerim şöyle.yaşım 30 eşim 33 sorunumuz erkek infertilitesiydi.ilk denememiz kısa protokolle oldu 2 embriyo trasfer edildi. çok iyi kalite 5. gün transferi oldu.geride 10 dondurulmuş bebişim var.sonuç önce güzel başlayan bir hamilelik sonra bebişin yanlış yerde olduğu haberi.bir hafta önce dış gebelik ameliyatı geçirdim.tedavim zeynep kamil araştırma hastanesinde olmuştu.dr.um izin verir vermez dondurulmuşlarla devam inşallah

mrb bende listeye giriyim.
yaşım 24 eşimin yaşı 34
problem:azosperm+polikistik over
merkez jınemed tüp bebek merkezi
protokol:kısa protokol uzunda olumsuzluklar oluştu iptal edildi
19yumurta toplandı 10u ii 7si döllendi.12spermımız vardı dondurulmuş
3ü transfer edildi 1.kalite
sonuç: ikisi tuttu 5 haftalık ikiz anne adayıyım teki ufak düşme ihtimali olablrmış

Canım bende ne yazıkki negatif listesindeyim
geçen ay denedim biliyosun ama ne yazıkki olması
yaşım 27 eşim 34
problem oligospermi erkek infertilitesi
uzun protkoldü
brüksel tüp bebek merkezinde denedik
15 yumurtam vardı 13 döllendi 2 tane tarnsfer edildi 1. kalite
sonuç en baştada yazdığım gibi negatif
kendimi toparlayınca ilerki aylarda tekrar deniycem inşallah Allahında izniyle

Sanada şimdiden başarılar canım inşallah herşey yolunda gider:1hug:

Nevocum topiğin hayırlı olsun bitanem pOzitif sonuçlar tavan yapsın inşallah :lepi:

canım mrh benide sonucu negatiflere eklermisin,
benim yaşım 30 eşimin 32,
kısa protokol uygulandı,
sperm sayımızın az olması problemimiz,
5 tane yumişten 2 tanesi transfer edildi,
yumişlerimiz 2 kaliteydi,
sonuç malesef negatif,
ilk denememiz, tedaviyi adana başkent hast. yaptırdık,
biraz kendimi dinledikten sonra tekrar yaptıracağız inş
bu kadar nevroşum hayat hikayem

topikin hayirli olsun canim...
pozitif listeniz kabarsin insallah...
nevrom beni biliosun,daha tüp bebek olaylarina girmedik...
bu ay bi belli olsun yazarim sana

merhaba canım bence çok iyi düşünmüşsün güzel bir liste olucak emınım:CüvCüv:
ben 28 eşim 33 yaşında
benim 5. denemem ve hamileyim canım kesemı 2 martta gorıcez kaç bebeğim var bılmıyorum (diğer 4 transferde de hamılelık yaşamadım )
donfdurulmuşlarla 3 embryo transfer edıldı
aslında bır problemımız yoktu canım ben pko hastasıyım o kadar
Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi - Dr um Halil İbrahım Tekın

:emir_bebek::emir_bebek:

Hamile olan arkadaşlarımızı tek tek tebrik ediyorum
Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin
Darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq:

yeni topiğin hayırlı olsun canım umarım birbirimize umut ışığı oluruz

1- yaş ben 27 eşim 34
2-kısa protokol
3-sorun hem erkek hem kadın infertilesi
4-2 embriyo kalite süper
5-1.deneme
6-sonuç pozitif ama 2,5 aylıkken kalbi durdu aldılar senağlamasenağlama
7-1 tanecikti artık yok meleğim :a015:
8-özel karadeniz hast..trabzon
9-planımız temmuz ayında ikinci bir deneme yapacağız kısmetse

inş en kısa gelir meleğim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
mrb canim benim listeye kafadan giriyim dedim
ben 1. mikroenjeksiyon negatif
erkek infertilesi
ikinciyi yakinda deniycem
20 yumurta olustu 15 iyi idi 9 u dollendi 2 embriyo trnasfer edildi hicbiri tutmadi
tedavide esimde bende 27 idik
uzun protokol denedim ve hiperstimilasyon olustu ileri derece hastanede yattim
simdiki planim dinlenip ikinicye baslamak
basarilar canim kolay gele
insallah kafadan sende pozitiflerin listesine gireceksin

Canım ben katılayım bu listeye o zaman.bismillah.inşallah zamanla negatif listesinde kimse kalmaz herkes pozitif listesine girer
1-ben 29 eşim 31 yaşında
2-kısa protokoldü
3-sorun sperm morfolojisi ve hareketliliğinin 0 olması
4-3 embriyo transferi.çok iyi değillerdi.3.gğn transferi oldu.tedavime başlandığında 1 embriyo düşünüyordu doktorum ama embriyolardan sonra 3 e karar verdi çok güvenemedi embriyolara
5-ilk denememizdi
6-sonuç pozitif
7-iki bebişimizi bekliyoruz inşallah
8-memorial hastanesinde hale karagözoğlu ile tedavimizi yürüttük.çok memnundum.olmasa yine oraya giderdim.

merhaba canım
ben 32 eşim 36 yaşında
benim 1. denemem 1 transfer sonuç negatif
2.denemem 5 transfer yapıldı hamile kaldım ama sperm bozukluğu ile oluşan gebelik olduğu için düşük yaptım
3. denemem 1 transfer negatif
4. denemem 3 transfer hepsi birinci kaliteydi sonuç negatif
5. denemem 1 transfer sonuç negatif
6.denemem döllenme olmadı
5. veya 6. ayda yeniden deneme yapacağız
problem eşimde spermde kümeleşme ve hareketsizlik bendede yeni bazen yumurta fazla oluyor bazen az
inşallah hepimiz pozitif sonuçların listesine gireriz
hepinize iyi şanslar

Merhaba hayırlı olsun yeni topicin
ben 1 aşılama 1 tüp bebek denedim kısa protokol
ilk denemede 20 yumurta topandı 2 tane 1.sınıf emriyo trasfer edildi
ikiside tutundu
ama yavrularım 5.5 aylık melek oldular
gelecek aylar için tekrarr tüp bebek planlarım vardı ama Rabbim' in mucizesi doğal yolla hamiş kaldım
Benim mink meleklerim kardeşlerini gönderdi
yaşları sölemicem :))

arkadaşlar bende bu listenin ilki olacağım galiba.bilgilerim şöyle.yaşım 30 eşim 33 sorunumuz erkek infertilitesiydi.ilk denememiz kısa protokolle oldu 2 embriyo trasfer edildi. çok iyi kalite 5. gün transferi oldu.geride 10 dondurulmuş bebişim var.sonuç önce güzel başlayan bir hamilelik sonra bebişin yanlış yerde olduğu haberi.bir hafta önce dış gebelik ameliyatı geçirdim.tedavim zeynep kamil araştırma hastanesinde olmuştu.dr.um izin verir vermez dondurulmuşlarla devam inşallah

mrb bende listeye giriyim.
yaşım 24 eşimin yaşı 34
problem:azosperm+polikistik over
merkez jınemed tüp bebek merkezi
protokol:kısa protokol uzunda olumsuzluklar oluştu iptal edildi
19yumurta toplandı 10u ii 7si döllendi.12spermımız vardı dondurulmuş
3ü transfer edildi 1.kalite
sonuç: ikisi tuttu 5 haftalık ikiz anne adayıyım teki ufak düşme ihtimali olablrmış

Canım bende ne yazıkki negatif listesindeyim
geçen ay denedim biliyosun ama ne yazıkki olması
yaşım 27 eşim 34
problem oligospermi erkek infertilitesi
uzun protkoldü
brüksel tüp bebek merkezinde denedik
15 yumurtam vardı 13 döllendi 2 tane tarnsfer edildi 1. kalite
sonuç en baştada yazdığım gibi negatif
kendimi toparlayınca ilerki aylarda tekrar deniycem inşallah Allahında izniyle

Sanada şimdiden başarılar canım inşallah herşey yolunda gider:1hug:

canım mrh benide sonucu negatiflere eklermisin,
benim yaşım 30 eşimin 32,
kısa protokol uygulandı,
sperm sayımızın az olması problemimiz,
5 tane yumişten 2 tanesi transfer edildi,
yumişlerimiz 2 kaliteydi,
sonuç malesef negatif,
ilk denememiz, tedaviyi adana başkent hast. yaptırdık,
biraz kendimi dinledikten sonra tekrar yaptıracağız inş
bu kadar nevroşum hayat hikayem

merhaba canım bence çok iyi düşünmüşsün güzel bir liste olucak emınım:CüvCüv:
ben 28 eşim 33 yaşında
benim 5. denemem ve hamileyim canım kesemı 2 martta gorıcez kaç bebeğim var bılmıyorum (diğer 4 transferde de hamılelık yaşamadım )
donfdurulmuşlarla 3 embryo transfer edıldı
aslında bır problemımız yoktu canım ben pko hastasıyım o kadar
Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi - Dr um Halil İbrahım Tekın

:emir_bebek::emir_bebek:

yeni topiğin hayırlı olsun canım umarım birbirimize umut ışığı oluruz

1- yaş ben 27 eşim 34
2-kısa protokol
3-sorun hem erkek hem kadın infertilesi
4-2 embriyo kalite süper
5-1.deneme
6-sonuç pozitif ama 2,5 aylıkken kalbi durdu aldılar senağlamasenağlama
7-1 tanecikti artık yok meleğim :a015:
8-özel karadeniz hast..trabzon
9-planımız temmuz ayında ikinci bir deneme yapacağız kısmetse

inş en kısa gelir meleğim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canlarım bilgilerinizi güncelledim. :kahve: İlk sayfada bilgilerimiz. Hamile arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah. :Saruboceq: Negatifi görenler , pozitifi görüp de kaybedenler , tedavide olanlar... İnşallah sizler de en kısa zamanda pozitif görürsünüz. :Saruboceq:

Nevocum topiğin hayırlı olsun bitanem pOzitif sonuçlar tavan yapsın inşallah :lepi:

Sağol bebişimmmmmm. Şeniz

topikin hayirli olsun canim...
pozitif listeniz kabarsin insallah...
nevrom beni biliosun,daha tüp bebek olaylarina girmedik...
bu ay bi belli olsun yazarim sana

Sağol mesmeleğimmm yerimseniben İnşallah gerek kalmaz canım tüp bebeğe. :Saruboceq:

Hamile olan arkadaşlarımızı tek tek tebrik ediyorum
Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin
Darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq:

Amin canım inşallah. :Saruboceq: Bizlere de kısmet eder inşallah güzel Allahımmm. :Saruboceq:

Back