Kooocccaaammmaaann bir liste yapmaya ne dersiniz? :lepi: Pozitif sonucu alanlar da negatif sonucu alanlar da burada toplanalım. Listemize işleyelim. Hem fikir sahibi olalım. Hem bildiklerimizi paylaşalım. Hem de birbirimize destek olalım. kaydirigubbakcemile5 Tedavide olmanın verdiği manevi yükü birlikte daha iyi aşabiliriz. :1hug:
Benim henüz Tüp Bebek deneyimim yok. 2 aya kadar denemeyi düşünüyoruz. Ben de sizlerle birlikte fikir sahibi olup deneyim kazanacağım inşallah. Çoğu kişinin faydalanacağı bir topik olması temennisi ile topiğimizi açıyorum. hihoyyyt
Diğer konularım ve site içindeki görevlerim sebebiyle çok aktif olamasam da listelerin düzenli ve güncel tutulmasını sağlayacağım. yerimseniben
Şimdi sizlerden istediğim bilgiler neler. Listelerimizde nelere yer vereceğiz onları yazıyorum.
1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
5-Kaçıncı deneme?
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
8-Tedavi gördüğünüz merkez
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?
Tedavide olanlar için de bir liste hazırlayacağız.
Pozitif sonucu alanların listesi ayrı negatif sonuç alanların listesi ayrı tutulacak. Negatif sonuç alanlar veya pozitif sonucu alıp meleklerini kaybedenler tekrar pozitif sonuç aldıklarında diğer listeye aktarılacak. Listelerimiz hep birinci sayfada bulunacak. İlk sayfadan takip edebilirsiniz.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısı ile versin. Bu yol ümitlerle dolu. Heleki tüp bebek denemelerinde ; başarı şansı yüzdesi bakımından beklenti üst seviyede oluyor. Ama herşey nasip kısmet. Bütün hayatımızı bu olaya koşullandırmadan elimizden geleni yapalım. İnşallah bebeklerimize kavuşuruz. :Saruboceq:
Hamile arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucaklamalarını diliyorum. :Saruboceq: Hamile kalacak arkadaşlara da şimdiden sorunsuz bir hamilelik temenni ediyorum. a.s.
Listelerimiz bu sayfadadır. Bu sayfada sürekli güncellenmektedir. (2-3-4-5 nolu mesajlar)
Listelerimizin hepsi alfabetiktir.
Benim henüz Tüp Bebek deneyimim yok. 2 aya kadar denemeyi düşünüyoruz. Ben de sizlerle birlikte fikir sahibi olup deneyim kazanacağım inşallah. Çoğu kişinin faydalanacağı bir topik olması temennisi ile topiğimizi açıyorum. hihoyyyt
Diğer konularım ve site içindeki görevlerim sebebiyle çok aktif olamasam da listelerin düzenli ve güncel tutulmasını sağlayacağım. yerimseniben
Şimdi sizlerden istediğim bilgiler neler. Listelerimizde nelere yer vereceğiz onları yazıyorum.
1-Sizin ve Eşinizin Yaşı (Tüp Bebek Tedavisindeyken)
2-Protokol Kısa mı Uzun mu? - Dondurulmuşlarla mı?
3-Sorun ne idi (Erkek,kadın,sebepsiz - detaylı da bahsedilebilir)
4-Kaç embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasıldı?
5-Kaçıncı deneme?
6-Sonuç (pozitif,negatif,düşük,erken doğum hepsini topluyoruz)
7-Sonuç pozitif ise kaç bebişe hamilesiniz?
8-Tedavi gördüğünüz merkez
9-Negatif ise bundan sonraki planınız nedir?
Tedavide olanlar için de bir liste hazırlayacağız.
Pozitif sonucu alanların listesi ayrı negatif sonuç alanların listesi ayrı tutulacak. Negatif sonuç alanlar veya pozitif sonucu alıp meleklerini kaybedenler tekrar pozitif sonuç aldıklarında diğer listeye aktarılacak. Listelerimiz hep birinci sayfada bulunacak. İlk sayfadan takip edebilirsiniz.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısı ile versin. Bu yol ümitlerle dolu. Heleki tüp bebek denemelerinde ; başarı şansı yüzdesi bakımından beklenti üst seviyede oluyor. Ama herşey nasip kısmet. Bütün hayatımızı bu olaya koşullandırmadan elimizden geleni yapalım. İnşallah bebeklerimize kavuşuruz. :Saruboceq:
Hamile arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucaklamalarını diliyorum. :Saruboceq: Hamile kalacak arkadaşlara da şimdiden sorunsuz bir hamilelik temenni ediyorum. a.s.
Listelerimiz bu sayfadadır. Bu sayfada sürekli güncellenmektedir. (2-3-4-5 nolu mesajlar)
Listelerimizin hepsi alfabetiktir.
Son düzenleme: