- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
-
- Konu Sahibi 1cift1tekannesi
yok şimdiye kadar hormon testleri hsg rahim filmi normal dendi.Amh değerim bi kaç ay arayla 1.50 ve 0.78 çıktı.yumurta rezervi azlığı şüphesi var amh değerim 0.78 çıktığı için. Neden sormuştunuzherhangi bir rahatsızlıgın varmı? hipo hipo yada polikistik gibi.
Mrb.canim bende tup bebekten once histeroskopi oldum. Doktorum bana 3 ay normal deneyelim eger gebelik olmazsa tup bebek yapariz demisti. Rahmim y seklindeydi ve tekrarlayan dusuklerim vardi. Daha sonra ayina hamile kaldim tekrar dusuk oldu 2 ay daha bekledim kafamizi topladik tup bebege basladik Allah in izniyle. Insallah seninde ameliyatin guzel gecer umarim tup bebege kalmadan hamile kalirsinSelam arkadaşlar ilk kez histeroskopi yaptıracağım yardımcı olurmusunuz.Şark görevindeyiz tüp bebek için etlik zübeyde hanım hastanesine gidicez.Doktorum öncesinde histeroskopi yapılacak dedi.Aşılama denedik tutmadı.Şimdi tüp bebek öncesi histeroskopi için ne zaman dra gitmeliyim.adetin hangi gününde. Ve histeroskopiden sonra ne zaman tüp bebek tedavisine başlanıyor.Eşim sadece sperm örneğini verebilmek için 1 haftalık izin alıp gelicek.Zaman konusunda sıkıntımız var .Tüp bebek için rapor çıkarmakda istiyoruz.aşılama raporlu yapmışlardı.Devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran arkadaşlar rapor la ilgili ve tedavinin nasıl yapıldığına dair bilgi verirmisiniz. :)
doğrusun canım var tabi düşük amhla hamile kalanlar ama gittiğim hastanede prosedür gereği histereskopi olmadan yapılmıyor tüp bebek.Ayrıca hsg filminde çok detaylı görünmüyor aslında tüpler ve rahim.Hsgyi 2 kez kendi isteğimle çektirdim.yinede içim rahat değil. Hayırlısı bakalım yaptırcam bende histereskopiyihistereskopiyide çoğu dr önermiyo. rahim filmi çektirmişsin zaten onda sıkıntı cıkmadıysa histereskopi zaman kaybı
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.Darısı başıma inşallah.Adetin kaçıncı günü çektirmiştin. Tüp bebek yaptırdınmı kendiliğindenmi geldi bebişin anlamadım :)Mrb.canim bende tup bebekten once histeroskopi oldum. Doktorum bana 3 ay normal deneyelim eger gebelik olmazsa tup bebek yapariz demisti. Rahmim y seklindeydi ve tekrarlayan dusuklerim vardi. Daha sonra ayina hamile kaldim tekrar dusuk oldu 2 ay daha bekledim kafamizi topladik tup bebege basladik Allah in izniyle. Insallah seninde ameliyatin guzel gecer umarim tup bebege kalmadan hamile kalirsin
Tup bebek canim. Adetin kacinci gunu cektirdim hic hatirlamiyorumRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.Darısı başıma inşallah.Adetin kaçıncı günü çektirmiştin. Tüp bebek yaptırdınmı kendiliğindenmi geldi bebişin anlamadım :)
maşallah canım ikiz mi bebişlerin daha yeni mi hamilesin. Histereskopiden hemen sonraki adetinde mi yaptırmıştınmı tüp bebek tedavisini hatırlıyormusun.Tup bebek canim. Adetin kacinci gunu cektirdim hic hatirlamiyorum
Canim sende hipolusun galiba bende bu ilet hastalikla uğraşıyorum gebelik olustumu sizde acabaya bende hipo hipo var biz normal adet olmuyoruz ilaçla oluyoruz. yumurta iğneyle büyüyor. senın amh düşük olsada 0.1 ile bile yumurta buyutuluyo ama uzman bir dr la başlaman lazım. aret kamarı takip et facete her çarşamba aksam 8 sanırım canlı yayın yapıyo ve soruları cevaplıyo ve ben orda denkgeldim. 0.1 ile bile hamile kalan hastaları var.
Ikiz mi oldugunu bilmiyorum canim.10 gun sonra kontrolde ogrenicez insallah. Histeroskopi ameliyatindan sonra ilk adetimi oldum 3 ay deneyelim normal yolla dedi doktor mart gibiydi ameliyat oldugumda. Sonra ilk adette hamile kaldim dustu. Bu sefer dinlenip oyle gelelim dedik tup bebege .eylulde basladim canim tup bebegemaşallah canım ikiz mi bebişlerin daha yeni mi hamilesin. Histereskopiden hemen sonraki adetinde mi yaptırmıştınmı tüp bebek tedavisini hatırlıyormusun.
oluştu eksik ilaçtan yanı pıhtılasmada var clexan kullanmadm dr vermedı. kalp atışları cok ıyıyken duydugumuzun 4. gunu durdu ama hıpolu olup cocuk sahıbı olan çok arkadas var.Canim sende hipolusun galiba bende bu ilet hastalikla uğraşıyorum gebelik olustumu sizde acaba
Bende ilk tüp bebk denemden gebe kaldim fakat 4 haftalikken düşük oldu allah yardımcımız olsun 2. De tutmadi simdi 3 . denemeyei yapacaz insallaholuştu eksik ilaçtan yanı pıhtılasmada var clexan kullanmadm dr vermedı. kalp atışları cok ıyıyken duydugumuzun 4. gunu durdu ama hıpolu olup cocuk sahıbı olan çok arkadas var.
anladım canım histereskopiden sonra ara vermişsiniz yani hayırlısı Rabbim.gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah. :)Ikiz mi oldugunu bilmiyorum canim.10 gun sonra kontrolde ogrenicez insallah. Histeroskopi ameliyatindan sonra ilk adetimi oldum 3 ay deneyelim normal yolla dedi doktor mart gibiydi ameliyat oldugumda. Sonra ilk adette hamile kaldim dustu. Bu sefer dinlenip oyle gelelim dedik tup bebege .eylulde basladim canim tup bebege
Amin canim cumlemizeanladım canım histereskopiden sonra ara vermişsiniz yani hayırlısı Rabbim.gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah. :)
Bende ilk tüp bebk denemden gebe kaldim fakat 4 haftalikken düşük oldu allah yardımcımız olsun 2. De tutmadi simdi 3 . denemeyei yapacaz insallah
Istanbul acibadem fulya da canim prof dr faruk buyruda simdi ise devlette yapacam kocaelli üniversitesindeNerde yaptırdın cnm
Istanbul acibadem fulya da canim prof dr faruk buyruda simdi ise devlette yapacam kocaelli üniversitesinde