Tüp bebek öncesi histeroskopi !

Selam arkadaşlar ilk kez histeroskopi yaptıracağım yardımcı olurmusunuz.Şark görevindeyiz tüp bebek için etlik zübeyde hanım hastanesine gidicez.Doktorum öncesinde histeroskopi yapılacak dedi.Aşılama denedik tutmadı.Şimdi tüp bebek öncesi histeroskopi için ne zaman dra gitmeliyim.adetin hangi gününde. Ve histeroskopiden sonra ne zaman tüp bebek tedavisine başlanıyor.Eşim sadece sperm örneğini verebilmek için 1 haftalık izin alıp gelicek.Zaman konusunda sıkıntımız var .Tüp bebek için rapor çıkarmakda istiyoruz.aşılama raporlu yapmışlardı.Devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran arkadaşlar rapor la ilgili ve tedavinin nasıl yapıldığına dair bilgi verirmisiniz. :)
bizim grupta histeroskopiden sonra hiç hamıle kalmayanlar var. ve hısteroskopiden 3 yıl gecmesıne ragmen hamıle kalamıyolar. bencedaha ıyı arastır olmadan.

Herkese merhaba yaklasik 3 ay once hist. Ameliyati ve ardindan da tup bebek tedavisi gordum. Bazi sebeblerden transfer iptal edildi. Buzaman zarfinda beslenmeme cok dikkat ettim ve bol su ictim. 2 gun once adet oldum ve aynen genclik yillrjmda oldugu gibiydi. Gecen ay larda cok AZ adet oluyorken bu ay neden böyle oldu anlamadim. Yumurta rezervlerinde yavaslama vardi. Acaba beslenmeyi duzene sokunca iyi yumurtladim ve Buna bagli olarak da guzel adet oldum diye dusunebilir miyim sizce

X