tüp bebek öncesi hangi tahliller yapılıyor?

sxuxnger53

lokum suratlı kızım
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
1.277
6
2 negatif mikro denemem oldu drum benden ne rahim filmi istedi nede tüplere bakıldı siz tedavi öncesi bunları çektirdinizmi herkesten isteniyomu yoksa bunları bir sorun gördüğündemi istiyo dr ve başka hangi tahlilleri yaprıdınız yardımcı olun bana

Slm bana sadece rahim filmi çekildi,ama 3 denemede başarısız oldu,şimdi daha fazla tetkik yaptırmak gerekiyor,sanırım seninkinde dr gerek görmemiş rahim filmine,ayrıca benden başka testte istenmedi,şaka gibi,hayırlı olsun canım tedavin....

cnım bndende dr. hıc tahlil istemedi sadece daha onceki film ve tahlillerime baktı sadece bı muayne ettı ve öle basladık tedeviye ama bılmiyorum hyrlı olsun tedavin ayrıca bol şans cnım

kızlar benden rahim filmi,adetin 3'ü ve 21'i günü ile ilgili hormon tahlilleri birde yumurta gelişim takipi yapılmıştı.Bildiğim kadarıyla zaten raporla tüp bebek deneyenlerden bunlar zorunlu olarak isteniyor. Rapor vermiyorlar başkatürlü Allah yardımcınız olsun ben başarılı bir deneme yaşadım darısı başınıza.a.s.

2 negatif mikro denemem oldu drum benden ne rahim filmi istedi nede tüplere bakıldı siz tedavi öncesi bunları çektirdinizmi herkesten isteniyomu yoksa bunları bir sorun gördüğündemi istiyo dr ve başka hangi tahlilleri yaprıdınız yardımcı olun
ben tüp bebeğe başlamadan önce çektirmştim rahim filmini onu istediler birde adetin 3.günü kanda hormonlara baktılar t3 t4 tsh lh fsh prolaktin e2 şöyle birşey var gerçi tüp bebekte tüplerin kapalı olması önemli değil bildiğim kadarıyla

arkadaşlar doktorum benden aşılama,tüp bebek vs. işlemleri için öncelikle rahim filmi istedi,tüplerin kapalı olup olmadığına bakılması gerekiyormuş eğer kapalıysa boşuna uğraşırız dedi a.s.

Öncelikle tüp bebek için tüplerin aık veya kapalı olması önemli değil fakat rahimin yapısında değişiklik farkettiğimizde veya şüphelendiğimizde rahim filmi isteriz.Devamlı olarak olumsuz sonuçlanan gebeliklerde tek problem malesef bu değildir ve birçok konu üzerinde detaylı bir çalışma yapılmalıdır.Bu testler her hastaya uygulanamıyor.Maliyetler malesef bizleri bu konuda sınırlıyor

[/B]
Öncelikle tüp bebek için tüplerin aık veya kapalı olması önemli değil fakat rahimin yapısında değişiklik farkettiğimizde veya şüphelendiğimizde rahim filmi isteriz.Devamlı olarak olumsuz sonuçlanan gebeliklerde tek problem malesef bu değildir ve birçok konu üzerinde detaylı bir çalışma yapılmalıdır.Bu testler her hastaya uygulanamıyor.Maliyetler malesef bizleri bu konuda sınırlıyor

peki Rahim Filmi busene başında Çekilmiş ise nekadarlık bi geçerlilik süresi olabilir çünkü ben rahim Filmi 1yıl geçerli die öğrendim bi merkezden ama nekadar doğru bilemiyorum.. :uhm:

Çekildikten sonra kadın herhangi bir ameliyat geçirmedi ise,gebelik yaşamadıysa veya gebelik sonlandırmadı ise rahim filmi daha uzun süre geçerliliğini korur.Tüp bebek için rahim filmine çok ihtiyaç yoktur.Ama tekrarlayan başarısızlıklarda rahim filmi istenmesi hata olmaz

X