Metformin grubu ilaclar kullandigim icin onlari zaten yapiyorumSigaradan paketli gıdalardan antibiyotikli tavuklardan rafine şekerden katklılı her şeyden uzak durmalısın.
Insallah hamilesindir cnmBen yaniklat baharat in kurlerini kullandim ekstra olarakta bikac aydir egricayir in arisutu bal polenini kullaniyorum seker tuketmiyorum gunde en az 6bin adim attim bi ara balik yagi da kullandim sonuc embriyolarim 3. Gun donduruldu ilk basta uzuldum iki tanesi transferden iki gun once cozuldu 5. Gune getirilip transfer edildi. Ozellikle embriyolog gelip embriyolarinim hepsi super hele bi tanesi muhtesem dedi su an icimde 1 muhtesem 1 super embriyo ile cuma gunu tarnsfer sonucunu ogrencem ama ben Allahin izniyle hamileyim eminim
Ben İmpryl ve Regesis Max kullandım 2 ay, sonra başladım tekrar tedaviye ama bence daha uzun kullanmak gerekir İmpryl. Kesin bir çözüm değil ama bunu verdi iki doktora sordum içilebilir yumurta kalitesi için demişlerdi.Kizlar cuma opu oldum.embriyolarim 2.gun öldü,sebep de yumurta kalitesizligi dendi.psikolojim ve hormonlarım düzeldiğinde yeni bi tedaviye baslicam.sorum şu: yeni tedavi öncesi ek takviye olarak ne kullanmaliyim? Ozellikle hamile kalanlar ve blast evresine embriyosu kalanlar cvplarsa sevinirim
Bunların hepsini doktor mu verdi? Doktorunuz kimdi bu arada? Ben de Ocak ayında tekrar düşünüyorum da öncesinde vitaminlrr kullanmalıyım kendim mi alsam yeni doktora mı sorsam beklesem bilemedim4 blastım oluştu bu tedavide canım, benim doktorum Biosteron Dhea vermişti bana. Dhea değerine bakıldı mı? Günde 3 kere 100 gün kullandım ben tedavi öncesi. Ayrıca Beeo marka arı sütü, solgar omega 3, koenzim q10, d vitamini kullandım.
Tup bebek surecinde regenesis i kullandim.otekini hic duymamistim.peki embriyolariniz kacinci gune gitti,kac embriyo kaldi sona?Ben İmpryl ve Regesis Max kullandım 2 ay, sonra başladım tekrar tedaviye ama bence daha uzun kullanmak gerekir İmpryl. Kesin bir çözüm değil ama bunu verdi iki doktora sordum içilebilir yumurta kalitesi için demişlerdi.
3.gün ve 2 embriyo oldu. Diğerinde hiç olmamıştı. Faydası oldu mu bilmiyorum ama ben takviyelere ve vitaminlere inanıyorum uzun vadede etkili oluyodur bence. Fiyat olarak biraz yüksek ama başka bi doktorla da görüşmeye gittim evet kalite için kullanılabilir demiştiTup bebek surecinde regenesis i kullandim.otekini hic duymamistim.peki embriyolariniz kacinci gune gitti,kac embriyo kaldi sona?
Bir de bence yeni hangi doktora gidicekseniz bir an evvel onu belirleyip ön görüşme için gidin. O doktor size bu durum için önerecektir. Sonra tam hazır oldugunuzda gidince belki yine vitamin bişey verir bir de onun için beklemeyin ben öyle düşünüyorum. Ben yeni negatif aldım malesef tekrar Ocak ayında ancak başlayabilirim sanırım. Önden yeni doktor belirleyip onla görüşücem onun verdiği takviyeleri kullanıcam. O arada 2-3 ay boş durmamış olurum diye. İnşallah iyi bir merkez ve doktor seçebilirimTup bebek surecinde regenesis i kullandim.otekini hic duymamistim.peki embriyolariniz kacinci gune gitti,kac embriyo kaldi sona?
Kesinlikle haklisiniz ama bahceci gibi cok ovulen bi yerde cok sacma seyler yasayinca yeni bi yere guvenmek zor oluyor.bn de ptesi aldm kotu haberi.daha cok cok yeni ve hala ohss yim.o yuzden herhangi bi dr ye karar veremiyorum.zaten bu tarz ilaclarin hepsi ayni mantik.ve ben netten iyice arastirip en iyilerini aliyorum.gunlerce yorum okuyorum.dr ler kendi islerini duzgun yapsa bana yetecek acikcasiBir de bence yeni hangi doktora gidicekseniz bir an evvel onu belirleyip ön görüşme için gidin. O doktor size bu durum için önerecektir. Sonra tam hazır oldugunuzda gidince belki yine vitamin bişey verir bir de onun için beklemeyin ben öyle düşünüyorum. Ben yeni negatif aldım malesef tekrar Ocak ayında ancak başlayabilirim sanırım. Önden yeni doktor belirleyip onla görüşücem onun verdiği takviyeleri kullanıcam. O arada 2-3 ay boş durmamış olurum diye. İnşallah iyi bir merkez ve doktor seçebilirim
Aa siz bahçecide olumsuz deneyimler mi yaşadınız:/ Paylaşır mısınız ne oldu kiKesinlikle haklisiniz ama bahceci gibi cok ovulen bi yerde cok sacma seyler yasayinca yeni bi yere guvenmek zor oluyor.bn de ptesi aldm kotu haberi.daha cok cok yeni ve hala ohss yim.o yuzden herhangi bi dr ye karar veremiyorum.zaten bu tarz ilaclarin hepsi ayni mantik.ve ben netten iyice arastirip en iyilerini aliyorum.gunlerce yorum okuyorum.dr ler kendi islerini duzgun yapsa bana yetecek acikcasi
Ne yazik ki..cok guvenip gittim ve su an 1 aylik bi heyet raporuyla evde dinlenmeme karar verilecek hale geldim..ilk tup bebek deneyimim elazığ medikalparktaydi.22 yumurta toplandi,3 tane blast evresine geldi,2 tane a kalite transfer edildi.bnm kan pihti sorunum varmis,bilmiyoduk.tutunamadi bebeklerim.sonra dedik ki bahceciye gidelim.ne var ne yoksa her tahlili yapsinlar.sorunsuz baslasin hersey.en buyuk hata da bu oldu.neyse fulyadaki bahceciye remzi abaliya gittik.bir suru test istedi.ve testler devlette 3 ayda cikan tipten.klasik kan testlerini devlette,o genetik testleri de orda yaptirdik 2500 3000 tl de onlara verdik.hepsi temiz.baslicaz tedaviye.dr bana onceki tedavinde hangi ilaci kac doz kullandin dedi ve onceki tedavim gibi verdi ilaci.ben bozuldum duruma.sen bahceci doktorusun,doç sun.karar veremiyo mu diye.neyse basladik.il disi hasta oldugum halde uzaktan takip yapmadim.her cagirdigi gun saati saatine orda oldum(sabah 4te kalkip) 15 civari yumurtan var dedi.opu oldum 6 tane cikardi.ndn boyle oldu dedim.karin boslugumda asiri sivi birikmis,onlari cikarmis.sanirim yumurtalarin buyuk kismi o sirada çöp oldu.bu arada opu oncesi gece berbat bi agridan sabaha kdr uyuyamadm.megersem ohss olmusum.bunu da soylemedi ve buna dair ilac vermedi.gonderdi beni eve.ertesi gun aradilar yumurtalarin 5i kullanilcl sekildeydi,3u dollendi diye.ertesi gun o mukemmel laboratuvarinda 2 si olmus.digerinin de gelisimi yavaslamis.2.gun de o da ölmüş.ben yikildim.sonucta oncesinde 5.gune giden 3 embriyom oldu.sonra dr ariyor.sozde durumu paylasicak.bana rahim dinlendirme ve transfer parasini iade istemezsem indirim yapacaklarini anlatiyor..paragozluk..bn yasadigim yerdeki doktoruma gidiyorum.mahvolmussun sen.nsl dayandin bu kdr aciya deyip 1 ay rapor veriyor..cok uzun oldu ama durum boyle..Aa siz bahçecide olumsuz deneyimler mi yaşadınız:/ Paylaşır mısınız ne oldu ki
Geçmiş olsun canım. Burda tam olarak nerde suç buluyosun? Doktorun mahfolmuşsun sen dediği neydi? Bu kadar acıya nasıl dayandın dediği neydi? Zaten aynı ilaçlar kullanılmadı mı?Ne yazik ki..cok guvenip gittim ve su an 1 aylik bi heyet raporuyla evde dinlenmeme karar verilecek hale geldim..ilk tup bebek deneyimim elazığ medikalparktaydi.22 yumurta toplandi,3 tane blast evresine geldi,2 tane a kalite transfer edildi.bnm kan pihti sorunum varmis,bilmiyoduk.tutunamadi bebeklerim.sonra dedik ki bahceciye gidelim.ne var ne yoksa her tahlili yapsinlar.sorunsuz baslasin hersey.en buyuk hata da bu oldu.neyse fulyadaki bahceciye remzi abaliya gittik.bir suru test istedi.ve testler devlette 3 ayda cikan tipten.klasik kan testlerini devlette,o genetik testleri de orda yaptirdik 2500 3000 tl de onlara verdik.hepsi temiz.baslicaz tedaviye.dr bana onceki tedavinde hangi ilaci kac doz kullandin dedi ve onceki tedavim gibi verdi ilaci.ben bozuldum duruma.sen bahceci doktorusun,doç sun.karar veremiyo mu diye.neyse basladik.il disi hasta oldugum halde uzaktan takip yapmadim.her cagirdigi gun saati saatine orda oldum(sabah 4te kalkip) 15 civari yumurtan var dedi.opu oldum 6 tane cikardi.ndn boyle oldu dedim.karin boslugumda asiri sivi birikmis,onlari cikarmis.sanirim yumurtalarin buyuk kismi o sirada çöp oldu.bu arada opu oncesi gece berbat bi agridan sabaha kdr uyuyamadm.megersem ohss olmusum.bunu da soylemedi ve buna dair ilac vermedi.gonderdi beni eve.ertesi gun aradilar yumurtalarin 5i kullanilcl sekildeydi,3u dollendi diye.ertesi gun o mukemmel laboratuvarinda 2 si olmus.digerinin de gelisimi yavaslamis.2.gun de o da ölmüş.ben yikildim.sonucta oncesinde 5.gune giden 3 embriyom oldu.sonra dr ariyor.sozde durumu paylasicak.bana rahim dinlendirme ve transfer parasini iade istemezsem indirim yapacaklarini anlatiyor..paragozluk..bn yasadigim yerdeki doktoruma gidiyorum.mahvolmussun sen.nsl dayandin bu kdr aciya deyip 1 ay rapor veriyor..cok uzun oldu ama durum boyle..
Eski doktorum gonalf225le baslatti ama kontrollerde dozu indirip cikardi yumurtalara gore.hem ohss olmadim,hem daha fazla yumurta toplanip blast evresine 3 embriyom gitti.ki bunlarin 2si a kalite.demek ki dogru tedavi uygulamis..bunda hem cok siddetli karin kasik agrisi cektim,ki hala cekiyorum.asiri bulanti bir de.hem de 3.gune bile embriyom kalmadi.burda doktor sozde daha iyi bi laboratuvarda 3.gune bile embriyo getiremedi.bi de ohss sorunu.eger onceki dr de ohss olsaydi derdim ki cok yumurta topladi ondn oldu.bu dr onu da yapmadi.resmen dozu ayarlayamadi..doktorun ilk sucu bu.ikincisi ohss oldugumu bile söylemedi.ki kendine cikismayalim diye.ohss ölümcül bi sorun.ileri boyutta bu yasaniyor ve adam tek kelime etmiyor.opu oncesi gece agridan sizlandim.sebebi ohss sebepli karın bosluguma asiri sivi toplanmasi.cok hizli sekilde organ yetmezligine cevirebilirdi dedi doktorum.dr nin mahvolmussun dedigi karnima asiri sivi toplanmasi sebebiyle çektiğim aci ve ultrasonda yumurtaliklarimin durumunu gormesi..bu arada bu de sadece gonalf vermedi.150 gonalf,75 merional verdiGeçmiş olsun canım. Burda tam olarak nerde suç buluyosun? Doktorun mahfolmuşsun sen dediği neydi? Bu kadar acıya nasıl dayandın dediği neydi? Zaten aynı ilaçlar kullanılmadı mı?
Cnm ohss opu oncesi olmaz ,yumurta toplandiktan sonra olusur.Ne yazik ki..cok guvenip gittim ve su an 1 aylik bi heyet raporuyla evde dinlenmeme karar verilecek hale geldim..ilk tup bebek deneyimim elazığ medikalparktaydi.22 yumurta toplandi,3 tane blast evresine geldi,2 tane a kalite transfer edildi.bnm kan pihti sorunum varmis,bilmiyoduk.tutunamadi bebeklerim.sonra dedik ki bahceciye gidelim.ne var ne yoksa her tahlili yapsinlar.sorunsuz baslasin hersey.en buyuk hata da bu oldu.neyse fulyadaki bahceciye remzi abaliya gittik.bir suru test istedi.ve testler devlette 3 ayda cikan tipten.klasik kan testlerini devlette,o genetik testleri de orda yaptirdik 2500 3000 tl de onlara verdik.hepsi temiz.baslicaz tedaviye.dr bana onceki tedavinde hangi ilaci kac doz kullandin dedi ve onceki tedavim gibi verdi ilaci.ben bozuldum duruma.sen bahceci doktorusun,doç sun.karar veremiyo mu diye.neyse basladik.il disi hasta oldugum halde uzaktan takip yapmadim.her cagirdigi gun saati saatine orda oldum(sabah 4te kalkip) 15 civari yumurtan var dedi.opu oldum 6 tane cikardi.ndn boyle oldu dedim.karin boslugumda asiri sivi birikmis,onlari cikarmis.sanirim yumurtalarin buyuk kismi o sirada çöp oldu.bu arada opu oncesi gece berbat bi agridan sabaha kdr uyuyamadm.megersem ohss olmusum.bunu da soylemedi ve buna dair ilac vermedi.gonderdi beni eve.ertesi gun aradilar yumurtalarin 5i kullanilcl sekildeydi,3u dollendi diye.ertesi gun o mukemmel laboratuvarinda 2 si olmus.digerinin de gelisimi yavaslamis.2.gun de o da ölmüş.ben yikildim.sonucta oncesinde 5.gune giden 3 embriyom oldu.sonra dr ariyor.sozde durumu paylasicak.bana rahim dinlendirme ve transfer parasini iade istemezsem indirim yapacaklarini anlatiyor..paragozluk..bn yasadigim yerdeki doktoruma gidiyorum.mahvolmussun sen.nsl dayandin bu kdr aciya deyip 1 ay rapor veriyor..cok uzun oldu ama durum boyle..
Cnm ohss öncesinde olmadiysa da hemen sonrasinda olusmus.ama karin boslugumdan asiri miktarda sivi bosalttigini tup bebek dr si kendi soyledi.ohss oldum deyince de opu olan herkes ohss dir sacma sapan bi açıklama yaptiCnm ohss opu oncesi olmaz ,yumurta toplandiktan sonra olusur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?