• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek oncesi gida/ilac takviyesi tavsiyesi

Merhaba
Ben de tüp bebek öncesi takviye ürünler kullanmak istiyorum. Arı sütü bal polen ve propolis karışımı aldım bugün geldi. Adetimin bugun 3.günü bugün başlayacağım. Nasıl kullanmak gerekir? Sabah akşam 1 kaşık kullansam olur mu? Başka önereceğiniz ürünler var mi?

Ben 3 senedir çocuk istiyorum ama hiç gebelik oluşmadı. Sebepsiz infertilite. Gerekli tetkikler, işlemler, yontemler vs yapıldı. Sirada tup bebek var. Tüp bebek için kendimizi hazir hissetmeyi bekliyoruz. Bu süreçte de boş durmayıp süreci değerlendirmek istiyorum.
Aldiginiz urunlerde alerjiniz olan birsey yoksa bi sorun olmaz.gunluk sabah aksam 1er cay kasigi yada gunde 1 tatli kasigini gecmeyin ama.polen falan alerjik,sorun olabilir.ben omepa q10 aldim.bugun geldi daha kullanmadim.enterogermina siparis ettim bir de.bagisiklik sistemi icin.esime de cinko takviyesi falan almayi dusunuyorum.ama kendime ne alsam baska bilemedim.gunlerdir yorum okuyorum,yumurta kalitesini artircak bisi bulamadim

Aldiginiz urunlerde alerjiniz olan birsey yoksa bi sorun olmaz.gunluk sabah aksam 1er cay kasigi yada gunde 1 tatli kasigini gecmeyin ama.polen falan alerjik,sorun olabilir.ben omepa q10 aldim.bugun geldi daha kullanmadim.enterogermina siparis ettim bir de.bagisiklik sistemi icin.esime de cinko takviyesi falan almayi dusunuyorum.ama kendime ne alsam baska bilemedim.gunlerdir yorum okuyorum,yumurta kalitesini artircak bisi bulamadim

Teşekkürler cevap için. Allerjik bir durumum yok. Eşime de bal polen ginseng karışımı bir urun aldık. O da ona başlayacak. Ben de yorumlarda pek bisi bulamadım.

Cnm ohss öncesinde olmadiysa da hemen sonrasinda olusmus.ama karin boslugumdan asiri miktarda sivi bosalttigini tup bebek dr si kendi soyledi.ohss oldum deyince de opu olan herkes ohss dir sacma sapan bi açıklama yapti
Yumurta toplandiktan sonra oluyor evet sizde de oyle olmustur.herkeste olmaz benim 4 toplamanin 1inde olmistu sadece ,onda da 23 yumurta toplanmisti .

Teşekkürler cevap için. Allerjik bir durumum yok. Eşime de bal polen ginseng karışımı bir urun aldık. O da ona başlayacak. Ben de yorumlarda pek bisi bulamadım.
Rica ederim.esinize aldiginiz urunun adi nedir?

Yumurta toplandiktan sonra oluyor evet sizde de oyle olmustur.herkeste olmaz benim 4 toplamanin 1inde olmistu sadece ,onda da 23 yumurta toplanmisti .
Zaten kizdigim da o.15+ yumurta toplasa yadırgamam ama 6 yumurtda olmasi abes..neyse yasadigim acılar yanima kar kaldi..

Yumurta kalite sorunu bende de var malesef ve ben de bunun için ürünler arıyorum ve ne yapabilirim bulursanız benimle de paylaşır mısınız? Daha önce impryl, regenesis max ve d vitamini kullandım. Acaba soğan kürü mü yapsam bi tur

Yumurta kalite sorunu bende de var malesef ve ben de bunun için ürünler arıyorum ve ne yapabilirim bulursanız benimle de paylaşır mısınız? Daha önce impryl, regenesis max ve d vitamini kullandım. Acaba soğan kürü mü yapsam bi tur
Burayi takip edin.illa ki cvp veren birileri olacaktır..regenesis bnde bi ise yaramadi.bn cok inanarak kullanmistim..sogan kuru yapacaksanız korunun,bebek olursa dusuge ndn oluyor çünkü

Burayi takip edin.illa ki cvp veren birileri olacaktır..regenesis bnde bi ise yaramadi.bn cok inanarak kullanmistim..sogan kuru yapacaksanız korunun,bebek olursa dusuge ndn oluyor çünkü
Aa bilmiyordum. Soğan kürü yumurta kalitesine iyi geliyor mu acaba

Ben takviye almadim.17 tane yumurtam dollendi 10 tanesi blast oldu.
Ben 5 senedir hacematimi olurdum senede 1 kez.
Senede 1 kez sogan kurünü yapardim.
Birde tüpten önce hayit tentürü 3 ay kullandim.
Tedaviye baslamadan once 5 6 ay cok yuruyusler yaptim
Yemek konusunda aşiri kisitlamadim kendimi
Biskuvide yedigim oldu.cikolatada tatlida
Nefes egzersizleri genelikle rahatlamak icin yapardim olumlama yapiyordum sadece bu sene
Bilincalti calismalarida yapmistim.
Ama tedaviden ziyade kendime iyi geldigini dusundugum seylerdi..
Dua ve teslim olmak allaha..
Elden baska bisey gelmez.blast olmasi da yeterli olmaz vakti saati gelmemisse..
Ilk transferim saglksiz gebelik oldu.embriyo gelismedi yani.

Ben takviye almadim.17 tane yumurtam dollendi 10 tanesi blast oldu.
Ben 5 senedir hacematimi olurdum senede 1 kez.
Senede 1 kez sogan kurünü yapardim.
Birde tüpten önce hayit tentürü 3 ay kullandim.
Tedaviye baslamadan once 5 6 ay cok yuruyusler yaptim
Yemek konusunda aşiri kisitlamadim kendimi
Biskuvide yedigim oldu.cikolatada tatlida
Nefes egzersizleri genelikle rahatlamak icin yapardim olumlama yapiyordum sadece bu sene
Bilincalti calismalarida yapmistim.
Ama tedaviden ziyade kendime iyi geldigini dusundugum seylerdi..
Dua ve teslim olmak allaha..
Elden baska bisey gelmez.blast olmasi da yeterli olmaz vakti saati gelmemisse..
Ilk transferim saglksiz gebelik oldu.embriyo gelismedi yani.
Nerde tedavi oldunuz?yas ve sorununuz neydi? Genetik bi sorun vardir,baktirin isterseniz.hacamat ve sülük esim de ben de yaptiricaz ama cok korkuyoruz 😟

Nerde tedavi oldunuz?yas ve sorununuz neydi? Genetik bi sorun vardir,baktirin isterseniz.hacamat ve sülük esim de ben de yaptiricaz ama cok korkuyoruz 😟
Yani illa genetik sorundan degil dogal gebeliklerlede olabilen birsey.. pek suan genetige vs girme gibi bi niyetim yok herkeste saglksz gebelikler olusabiliyor hala transferimin 25.ci gunundeym atabilmis degilim sifirlanmadi beta..
Yasim 29 tabi genc olmanin etkiside vardir sanrm.
Sorunmuz bende pko var hafif evre dogaldan yumurtlamam vs oluyordu.genellikle bi sorun gozukmedi bende..
Esimde de morfoloji 2 ydi digerleri iyiydi genel olarak boyle..
Istanbul emseyde oldum.

Yani illa genetik sorundan degil dogal gebeliklerlede olabilen birsey.. pek suan genetige vs girme gibi bi niyetim yok herkeste saglksz gebelikler olusabiliyor hala transferimin 25.ci gunundeym atabilmis degilim sifirlanmadi beta..
Yasim 29 tabi genc olmanin etkiside vardir sanrm.
Sorunmuz bende pko var hafif evre dogaldan yumurtlamam vs oluyordu.genellikle bi sorun gozukmedi bende..
Esimde de morfoloji 2 ydi digerleri iyiydi genel olarak boyle..
Istanbul emseyde oldum.
Hem es hem kendimizin sorunlari ayni.sadece yas bnm +2.bnm arkadasim bi oglu var.ikincide 3 tane kaybi var.genetik test yaptirdi kromozom bozukluğu cikti simdi.yani kendinizi toparlayinca isterseniz yaptirin.

• Beğen
Reactions: H M
Hacemattan korkmayin ben her sene yaptiriyorum duzenli tek cocuk icin degil genel saglik icin.
Tup bebekten oncede tedavi olduktan sorada geldim yaptirdim.ben ohss oldum 26 si olgun yumurta toplandi rahim dinlendirme yaptik o sirada yine ayni seyleri yaptim

Hacemattan korkmayin ben her sene yaptiriyorum duzenli tek cocuk icin degil genel saglik icin.
Tup bebekten oncede tedavi olduktan sorada geldim yaptirdim.ben ohss oldum 26 si olgun yumurta toplandi rahim dinlendirme yaptik o sirada yine ayni seyleri yaptim
Gecen hafta bugun bnm de opu vardi.bn de ohss yim.aciyor mu cok? Bir de sirttan mi yapiliyor hacamat?

Hem es hem kendimizin sorunlari ayni.sadece yas bnm +2.bnm arkadasim bi oglu var.ikincide 3 tane kaybi var.genetik test yaptirdi kromozom bozukluğu cikti simdi.yani kendinizi toparlayinca isterseniz yaptirin.
Hayirlisi nasip kismet benm gorumcenin dogal yoldan 5 dùşugü oldu genetik hicbirsey cikmadi simdi 2 tane saglikli evladi var.
Herkeste ayni sorunlar olmayabiliyor.. nasip kismet bu isler dort dortluk embriyo yoktur sanirim
Rabbim nasip ettigi vakit sorunlar ortadan kalkar insallah

Hayirlisi nasip kismet benm gorumcenin dogal yoldan 5 dùşugü oldu genetik hicbirsey cikmadi simdi 2 tane saglikli evladi var.
Herkeste ayni sorunlar olmayabiliyor.. nasip kismet bu isler dort dortluk embriyo yoktur sanirim
Rabbim nasip ettigi vakit sorunlar ortadan kalkar insallah
Aynen oyle.daha zmni gelmedi.hepimiz icin insallah 🤲

Gecen hafta bugun bnm de opu vardi.bn de ohss yim.aciyor mu cok? Bir de sirttan mi yapiliyor hacamat?
Acikcasi opudan sora agzimin tadi pek kalmamisti.. keyifsiz gecti ama sukur dedik sora duzelmeye basladi trasnferde olmayinca..
Tabi etkileri hemen gecmiuor bi suru hormon bi suru ilac.
30 tane yumurta olunca.. wc ye cikmak bile sanciliydi o siralar cok baskin olarak 1 hafta opudan sora hissettim sora hafiflemeye basladi.. gelincede hacemat suluk oldum.dinlendim bolbol 3vimde..

Back