- 6 Mart 2024
- 7.054
- 10.616
- 168
- Konu Sahibi hayale giden yol
-
Asla yapmayın yazıyorsa ikisinide yapmayacaksınız .Devlet hastanesinde tedavi alıyorum kağıda cinsel ilişki asla yapmayın yazmislar ancak korunmali mı korunmasız mı bir türlü öğrenemedim
Merhaba,pozitif test sonucum. Bugün ilk ultrason muayenem var heyecanlıyım ve tedirginim annelik endişeleri hiç bitmiyor kiMerhaba test sonucunuz geldi mi acaba
rahim dinlendirmede adet düzensizliği yaşadınız mıBenim ilk denemem olacak inşallah suan rahim dinlendirme aşamasindayim yaşım 27
Daha zamanı gelmedi adetimin ama okuduklarıma göre baya adet gecikmesi yaşayan varrahim dinlendirmede adet düzensizliği yaşadınız mı
peki ilaç kullanıyor musunuz doğum kontrol filanDaha zamanı gelmedi adetimin ama okuduklarıma göre baya adet gecikmesi yaşayan var
Yok kullanmıyorum sadece vitamin folik asit falan kullanıyorumpeki ilaç kullanıyor musunuz doğum kontrol filan
Kaç haftalıksınızMerhaba,pozitif test sonucum. Bugün ilk ultrason muayenem var heyecanlıyım ve tedirginim annelik endişeleri hiç bitmiyor ki
6+1 dedi doktorum bugün.Kaç haftalıksınız
Bizim yumurta toplama oncesinde yasagimiz yoktu, son iki gun kala yasak dendi o da esten sperm alindigi icin opu gunuBende birşey sormak istiyorum tüp bebeğe yeni başladım yaşım 30 henüz iğneleri kullanıyorum. Korunmalı cinsel ilişki problem yaratır mı bilginiz var mı
Bende bugün 5+2 yim haftaya cuma doktora başlıyorum 6+2 iken .. kalp atışı duyabildiniz mi6+1 dedi doktorum bugün.
Evet ama öyle çok fazla değil derinlerden geliyordu sanki,doktorum normal daha çok kücük 7-8 haftalarda daha net duyuluyor merak etme dedi:)Bende bugün 5+2 yim haftaya cuma doktora başlıyorum 6+2 iken .. kalp atışı duyabildiniz mi
Ay heyecanlandımEvet ama öyle çok fazla değil derinlerden geliyordu sanki,doktorum normal daha çok kücük 7-8 haftalarda daha net duyuluyor merak etme dedi:)
Amin inşallahAy heyecanlandımbende sorunsuz bir ultrason geçireyim Allah’ın izniyle güzel haberler alayım
Amin canım.. güzel haberlerle gelmek ümidi ileAmin inşallah❤ haber ver buraya da bana mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?