• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek olanlar yaşlarınız kaç

Tedaviye ilk 30da başladım 32 oldum 1 sene ara verdim ilk transferde düşük oldu 1 yıl dinlendim şimdi 2. Transferi oldm 6. Günüm

arkadaşlar merhaba umarım hepiniz hayırlı güzel sonuçlar alırsınız 🤲 elinde gonal f olup yardımcı olmak isteyen olurmu Bursa ve çevresi otobüsün buzluk kısmında buz küpleriyle gönderim yapılıyomuş 🤲 yardımcı olmak isteyen olurmu acaba 🌸

Bişiy sorabilir miyim galiba aranızda yaşı en küçük benim ve merak ettiğim birşey var biliyorsunuz ki ilk aşamada iğne falan veriliyor kullanıyorsunuz yumurtalar olgunlaştığı zaman da toplanıyor ya ben o işlemden sonra çok ödem topladığım için bana ilaç yazıldı ödem ilacı galiba ben o ilacı kullanmaya başladığımdan beri zayıflıyorum ve de iğne kullanırken mide yanmam oluyordu bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi beni ?:⁠-⁠)

arkadaşlar merhaba umarım hepiniz hayırlı güzel sonuçlar alırsınız 🤲 elinde gonal f olup yardımcı olmak isteyen olurmu Bursa ve çevresi otobüsün buzluk kısmında buz küpleriyle gönderim yapılıyomuş 🤲 yardımcı olmak isteyen olurmu acaba 🌸
ilgili ilgisiz her başlıkta uzun süredir ilaç arıyorsunuz. Zor durumda olmanızı anlıyorum ama ikinci çocuk için bedava/uygun fiyatlı ilaç aradığınızı görünce, ilacı alacak paranız yoksa ikinci çocuğa nasıl bakacaksınız diye sormadan edemiyorum. Burda herkes için maddi imkanı kendine göre, zor durumda olan sizin gibi çok insan var. Daha ilk çocuğunu kucağına alamamış insanlar var.

Back
X