- 11 Mayıs 2024
- 73
- 22
- 3
- 24
- Konu Sahibi hayale giden yol
Merhaba kaçınçı tüp bebek denemeniz ve yaşlarınız kaç acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2021 yılında başladımıştım o zaman 27 yaşındaydım 3. Denemede oğlum oldu ama denemeler hep dondurulmuş embriyo ile yapıldıMerhaba kaçınçı tüp bebek denemeniz ve yaşlarınız kaç acaba
İnşallah bebişiniz sağlıkla kucağınıza alırsınızTedaviye ilk 30da başladım 32 oldum 1 sene ara verdim ilk transferde düşük oldu 1 yıl dinlendim şimdi 2. Transferi oldm 6. Günüm
21ve ilk denemeMerhaba kaçınçı tüp bebek denemeniz ve yaşlarınız kaç acaba
ilgili ilgisiz her başlıkta uzun süredir ilaç arıyorsunuz. Zor durumda olmanızı anlıyorum ama ikinci çocuk için bedava/uygun fiyatlı ilaç aradığınızı görünce, ilacı alacak paranız yoksa ikinci çocuğa nasıl bakacaksınız diye sormadan edemiyorum. Burda herkes için maddi imkanı kendine göre, zor durumda olan sizin gibi çok insan var. Daha ilk çocuğunu kucağına alamamış insanlar var.arkadaşlar merhaba umarım hepiniz hayırlı güzel sonuçlar alırsınız elinde gonal f olup yardımcı olmak isteyen olurmu Bursa ve çevresi otobüsün buzluk kısmında buz küpleriyle gönderim yapılıyomuş yardımcı olmak isteyen olurmu acaba
İlk 23 yaşınd başladım. Şuan 30 yaşındayımMerhaba kaçınçı tüp bebek denemeniz ve yaşlarınız kaç acaba
Yaş 27 ve ilk denemede bana nasip oldu. Bebegim şuan 2 aylık :) darisi isteyen herkese nasip olsun insallahMerhaba kaçınçı tüp bebek denemeniz ve yaşlarınız kaç acaba