- 28 Mayıs 2024
- 27
- 7
- 25
- Konu Sahibi iremirem06
Merhaba kızlar ileri derece polikistik overim var zayıfım insülin direnci falan da yok ama diğer sorunlar hepsi var 2bucuk yıllık evliyim ilk 1sene bekledim.belki olur diye çünkü pko olup kendiliğinden hamile kalanları biliyordum sonra doktora gittim olmadığı için rahim.filmi çekildi 2tüpte tıkalı çıktı doktor ikisini de açtım hamile kalırsın problem yok dedi hemen ertesi ay tedaviye başladım femara ve ovitrelle 3tane yumurtam gelişti doktor çok iyi çoğul gebelik olabilir dedi bende tabi nasıl hevesleniyorum ama yumurtalar günde 1 veya 2mm büyümesi gerekirken benimki 4 5 mm çok hızlı büyüyordu 3gunde 20 mm yi buldu ovitrelle oldum doktor kesin tutar dedi 24 gün oldu ve adet oldum nasip olmadı sonra tekrar denemelere başladık aynı tedaviyi 4kez devam ettirdik her seferinde 1den fazla yumurta oluştu ama hiç bir gebelik oluşmadı derken 1yil daha geçti aradan yumurtalar çatlayıp salindigi halde gebelik olmaması beni huzursuz ediyor bu durumu yaşayan varmi aranizda bir sürü yumurtaya rağmen hüsran sonuç alan bu ve benzer durumlar yaşayan desteğe ihtiyacım var