- 23 Mayıs 2018
- 23
- 3
- 36
- 41
- Konu Sahibi melegiminyolu
Basarisiz denemelerden sonra farkli bir merkez arayanlar Istanbul Anadolu yakasinda onereceginiz doktoru ve embriyologuyla guvenilir tup bebek merkezlerini paylasir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimBahceci den cok memnun kalan var. Orayla ilgili tek soru isareti karisan embriyo vakasi vardi. Ondan cekiniyorum sadece.canım anadolu yakası düşünüyorsan sana doktorum ebru hanımı ve bahçeci umutu önerebilirim canım
Ulun Uluğ kesinlikle önerimTesekkur ederimBahceci den cok memnun kalan var. Orayla ilgili tek soru isareti karisan embriyo vakasi vardi. Ondan cekiniyorum sadece.
Ulun Bey in tup bebek fiyati nedir acaba? Hangi hastaneyle calisiyor?Ulun Uluğ kesinlikle önerim
Yaklaşık 7 bin tl galiba tüp bebekUlun Bey in tup bebek fiyati nedir acaba? Hangi hastaneyle calisiyor?
Med Amerikan hastanesi ile. Bağdat caddesindeGoztepe Medical Park la mi calisiyor
Ben de Ebru hanıma gidiyorum çok tatlı bi kadın tavsiye ederimmcanım anadolu yakası düşünüyorsan sana doktorum ebru hanımı ve bahçeci umutu önerebilirim canım
Bahçeci hastanesi biraz gereksiz pahalı bence muayne ucretlerı bıle paketin dışında tututluyor ve neredeyse 20 bine yakın bir ücret cıkartıyorlar ben memorıal bahçelievlere gidiyorum öznur hanım a çok iiyi ve güvenilir bir doktorBasarisiz denemelerden sonra farkli bir merkez arayanlar Istanbul Anadolu yakasinda onereceginiz doktoru ve embriyologuyla guvenilir tup bebek merkezlerini paylasir misiniz?
Bugun gorustum 9000 paketi yilbasinda zam gelicekmis 500 de muayenesiUlun Bey in tup bebek fiyati nedir acaba? Hangi hastaneyle calisiyor?
Allah buyuk insalllahhhh tutarBende Medamerikana gidiyorum Filiz Tosuna ve gayet memnunum. Daha önce Cem çelik bahçeciye gidicektim çok ama çok düşündüm acıkcası çok reklam yapıyorlar ve bu beni korkutuyor ayrıca haklarında bazı şeyler okudum kücük sinek mide bulandırır hesabı gitmedim. beni en çok Zeynep kamilde görev yapması etkilediki 10 yıldır bebeği olmayan ablam 4 farklı merkezde tüp bebek denemesine rağmen Zeynep kamilde gebe kaldı. Devlet diyip geçmeyin bence günümüzde en iyi eğitimi alan doktorlar devlet hastanesinde alan doktorlar. Hatta bana bunu Almanyadaki doktorlar Türkiyedeki doktorlar icin dedi.Yarın transferim var Allah büyük inşallah tutar
İnşallah canım dua ediyorum rabbim hakkımda hayırlıysa Nasib etsin değilsede bi. Bildiği vardır diretmiyorum illa olsun diye herşeyi akışına bıraktımAllah buyuk insalllahhhh tutar
Cok haklisinİnşallah canım dua ediyorum rabbim hakkımda hayırlıysa Nasib etsin değilsede bi. Bildiği vardır diretmiyorum illa olsun diye herşeyi akışına bıraktım