• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup Bebek Merkezi

melegiminyolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
23
3
36
41
Basarisiz denemelerden sonra farkli bir merkez arayanlar Istanbul Anadolu yakasinda onereceginiz doktoru ve embriyologuyla guvenilir tup bebek merkezlerini paylasir misiniz?

canım anadolu yakası düşünüyorsan sana doktorum ebru hanımı ve bahçeci umutu önerebilirim canım

Basarisiz denemelerden sonra farkli bir merkez arayanlar Istanbul Anadolu yakasinda onereceginiz doktoru ve embriyologuyla guvenilir tup bebek merkezlerini paylasir misiniz?
Bahçeci hastanesi biraz gereksiz pahalı bence muayne ucretlerı bıle paketin dışında tututluyor ve neredeyse 20 bine yakın bir ücret cıkartıyorlar ben memorıal bahçelievlere gidiyorum öznur hanım a çok iiyi ve güvenilir bir doktor

Canım bahçeci umut tüp bebek merkezi sabri cavkaytar şiddetle tavsiye ederim saat kaç olursa olsun özelden yazan ilgilenen her sorunu cevap veren bi doktor . Biz ön görüşmeden sonra bile numarasını verip istediğimde yazdım beni çok yönlendirdi . Bakalım martta ilk işlemleri başlamaya gidicez . Kasımdada hsg istedi onu götürdüm ben yurt dışında yaşadım için gel git oluyo ama doktor çok ilgili herşeyden önce insani duyguları çok fazla .

Bende Medamerikana gidiyorum Filiz Tosuna ve gayet memnunum. Daha önce Cem çelik bahçeciye gidicektim çok ama çok düşündüm acıkcası çok reklam yapıyorlar ve bu beni korkutuyor ayrıca haklarında bazı şeyler okudum kücük sinek mide bulandırır hesabı gitmedim. beni en çok Zeynep kamilde görev yapması etkilediki 10 yıldır bebeği olmayan ablam 4 farklı merkezde tüp bebek denemesine rağmen Zeynep kamilde gebe kaldı. Devlet diyip geçmeyin bence günümüzde en iyi eğitimi alan doktorlar devlet hastanesinde alan doktorlar. Hatta bana bunu Almanyadaki doktorlar Türkiyedeki doktorlar icin dedi.Yarın transferim var Allah büyük inşallah tutar

Bende Medamerikana gidiyorum Filiz Tosuna ve gayet memnunum. Daha önce Cem çelik bahçeciye gidicektim çok ama çok düşündüm acıkcası çok reklam yapıyorlar ve bu beni korkutuyor ayrıca haklarında bazı şeyler okudum kücük sinek mide bulandırır hesabı gitmedim. beni en çok Zeynep kamilde görev yapması etkilediki 10 yıldır bebeği olmayan ablam 4 farklı merkezde tüp bebek denemesine rağmen Zeynep kamilde gebe kaldı. Devlet diyip geçmeyin bence günümüzde en iyi eğitimi alan doktorlar devlet hastanesinde alan doktorlar. Hatta bana bunu Almanyadaki doktorlar Türkiyedeki doktorlar icin dedi.Yarın transferim var Allah büyük inşallah tutar
Allah buyuk insalllahhhh tutar 😍😍😍

Back