Tüp bebek merkezi sürecim 1. ve 3. AŞILAMA ile hamileyim (UZUN) Hepinize umut olsun ❤️🥰

Oy oy maşallah miniğime çok ama çok sevindiiimmm salı günü tekrar haber bekliyorum sizdeeennnn tebrikkk ederim annesi

Oy oy maşallah miniğime çok ama çok sevindiiimmm salı günü tekrar haber bekliyorum sizdeeennnn tebrikkk ederim annesi

Kuzucum dün yazmadım merak ettim kaç oldu hcg nasıl ilerliyor miniğinin büyümesi

Kuzucum dün yazmadım merak ettim kaç oldu hcg nasıl ilerliyor miniğinin büyümesi
Çok teşekkür ederim çok şükür dün 1000 oldu ilerlemesi iyi yarın sağlık ocağı çağırdı genel kan tetkiki istedi hepatit ciğer durumu falan bakmak istedi yarında tekrarlarim randevu bulamadım kasılmalarım var acaba normal midir tüm kanlar çıkıncaya kadar randevuyu halledip kese için gidersem inşallah kalp atışını da duyarım

Nasıl kasılmaların var kuzum anlamadım? Ama belirti şeklindeyse normaldir. Çok güzel bir değeeerrr oy oy sağlıkla gelsin annesi tebrik ederim tekrardan

Nasıl kasılmaların var kuzum anlamadım? Ama belirti şeklindeyse normaldir. Çok güzel bir değeeerrr oy oy sağlıkla gelsin annesi tebrik ederim tekrardan
Kasılmalar adetin ilk günü sancısı gibi ama sık değil arada oluyor sağlık ocağına sordum normal dedi Güzel dilekleriniz ve motive ettiğiniz için ne kadar teşekkür etsem azdır Rabbim dileyip istediğiniz herşeyi gönlünüzce nasip etsin yavrunuzun derdini göstermesin inşallah çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…