- 3 Kasım 2022
- 47
- 20
- 18
- 31
- Konu Sahibi kardelen522
Hanımlar acil yardım konyada hangi özel hastanede tüp bebek yaptırabilirim yaptırıp memnun kaldınız merkez yardımcı olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi doktorBen novafertil de tedavi görüyorum canım memmunum
Doktor Fuat aliHangi doktor
Şıanda kaç olmuş fiyat bilginiz var mıDoktor Fuat ali
İlk denememi inşallah tutar ilk seferde rabbim cok ugraştırmadan kalır kucagına inşallah olumlu sonuc alırsan haber edermisşnBen 45 bin verdim ama herhalde 55 bin civari
Biz dondurma da dahil 75 milyar verdikBen 45 bin verdim ama herhalde 55 bin civari
Konya'da mi dondurmaya 14 bin verdimBiz dondurma da dahil 75 milyar verdik
Amin canım ikinci embriyo için tedavi başlayacak sonrasinda transferİlk denememi inşallah tutar ilk seferde rabbim cok ugraştırmadan kalır kucagına inşallah olumlu sonuc alırsan haber edermisşn
Aynı merkez miBiz dondurma da dahil 75 milyar verdik
Evet aynı merkezAynı merkez mi
Nasıl bir tedavi uygulandı bu ilaçlar dahil fiyatı mi sadece hastanenin aldığı miktar miEvet aynı merkez
İlaçlar dahil değil değil sadece hastaneye verilen tutar 75.000 TL dondurma işlemi olmayacaksa 60.000 TLNasıl bir tedavi uygulandı bu ilaçlar dahil fiyatı mi sadece hastanenin aldığı miktar mi
Çok sevindim şuan kaç haftalık tabbim saglıklı şekılde kucagına almayı nasip etsin inşallahBende nova pertilden oldum ama ali acar yaptı orda aldı dondurdu koydu şuanda ikizlere hamileyim Rabbım isteyen herkese versin
Insallah rabbim sanada göstersin dualarım seninle bacımÇok sevindim şuan kaç haftalık tabbim saglıklı şekılde kucagına almayı nasip etsin inşallah
Amin bende başladım tüpbebege nasıl olacak bilemıom bi yandan korkuomdaInsallah rabbim sanada göstersin dualarım seninle bacım