Valla çok güzel yazmışsın gerçekten aslında çok doğru söylüyorsun. Ben negatif sonuç aldım diye bi suçlama bi karalama yapmak istemem ama şimdi bizdeki durum şöyle. Biz görüşmeye gittiğimizde elimizdeki tüm ve test sonuçlarını götürüyoruz, sen madem uzun protokol ile olumlu sonuç alabileceğini düşünüyorsun, bunun için benim negatif sonuç almam mı gerekirdi? Baştan yapsaydın uzun protokol, biz ona güvendik neyi uygun görürse onu tercih ettik çünkü. Ve elimizde daha hiç embriyo yok, hani ilki olmadı dinleneyim dondurulmuş var yine deneriz diyebileceğimiz bi durum yok ortada. Çünkü biz ona transfer zamanı özellikle sorduk, kalan 2 embriyo var napalım diye, bence dondurmayın dedi.. Ama diyebilirdi dondurun olur da sonuç negatif olursa sorunun ne olduğuna bunlar üzerinden bakarız diye.. En başından beri pozitif gözüyle baktığı transferim, negatifle sonuçlandı. Bana yaptığı açıklama üç ay vitamin kullan beslenme şeklini değiştir tekrar dene. Bunu ben de biliyorum. Paran varsa denersin ama bu ha deyince olmuyor. Ben ne anladım bu işten o zaman gider aşılama yaptırırdım yada çatlatma iğnesine devam ederdim. Sadece vitamin mi çözecek bu işi ben bunu demek istiyorum.. Bizim nasibimizde varsaa zaten vakti gelince olacaktır. Sana da bana da isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Ben sadece bi süre hastane ve doktor işini çıkardım hayatımdan. Bolca dua ve bolca sabır..