- 6 Nisan 2009
- 590
- 737
- 303
- 40
Ben okadar ters bakmıyorum aslında. Benim naçizane kendi bilgim ve aklımla anladığım biz hamile kalabiliyoruz ve kaldık ta. Senin 22 değerin de benim 50 değerim de bunu gösteriyor. Ama bu embriyoda bir sorun vardı o nedenle vücudumuzun savunması daha geliştirmeden sorunlu gelişecek bir bebeği atma yönüne gitti ve daha oluşmadan düşürdük. Bu da olayın aslına baktığımızda çok kötü birşey değil engelli bir bebeğim olsun istemezdim.Bi multivitamin yazmış adı omepa q10
Bide folik asit yazmış adı impryl
Tabii ki almadım. Tabii ki kullanmayacağım. Ne tekrar yapacak param var, ne de onların saçma sapan bahanelerin arkasına saklanmalırını kabul etmiyorum.
Benim aslında hiçbir sorunum görünmüyor ama belki de göremediğimiz bir sorun vardır onu da bilmiyorum. Ama eşimde sorun var benim zaten morfolojisi o kadar kötüydü ki bulabildikleri düzgün spermlerle sadece 3 yumurtamı dölleyebildiler ve iyi kalitede görünse bile kalan embriyo 5. güne gidemedi. Bu sebeple eşim üzerine yoğunlaşıp bu arada kendime gelmeyi planlıyorum. Süreç çok zor hem maddi hem manevi ama tekrar kendimi topladığımda en fazla iki kez daha denerim sanırım ben sonrasını kaldırabileceğimi sanmıyorum..
Ama doktorların da bir yerden sonra çok fazla yapabilecekleri birşey olmayabileceğini düşünüyorum. Biraz birikim yapmaya bakın buarada rahatlamaya çalış bence sen de.. Sonra da iyice araştırıp başka bir doktora gidersin belki ne dersin? Şimdi olmasa da birikim yaptıkça olacaktır. Yaşın çok mu ileri? Benim 36 ama bir iki kez daha herşeyi yapıp deneyeceğim olmazsa da herkes anne olacak diye bir şart yok diyerek hayatıma devam edeceğim. Başka da yapacak birsey yok sanırım.
Şükürler olsun ki ailem sevdiklerim hayatta ve sağlıklı ve destekçi bir eşim var, isyan etmeyeceğim Allahın gücüne gider diye korkarım vardır bir bildiği