Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek konusunda yardımcı olurmusunuz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
787
73
Selam kızlar ben belçikada yaşıyorum 3 yıldır evliyim 1,5 senedir cocuk istiyorum pkos var yumurta tembeliği var.. 3 ay klomen kullandım sonuç alamadım yumurtam gelişmedi.. aşılamaya geçtik femara kullandım ilki tutmadı ikincide 3 yumurtam gelişti diye doktor iki tanesini almak için beni ameliyata aldı ama ağlamaktan ağrıdan dayanamadım eski vajinismus hastasıyım, malesef anesteziyle iş yapmıyor buranın doktoru anlamiyorum! işlemi yapamadılar hatta ilişkiye girme dedi doktorum ücüz riskinden dolayı oysa ben şansım daha çok olduğu için 3 yumurtayla değerlendirdim kendim bu ay artık tutmazsa tüp bebeğe gececeğim.. çok yoruldum çok yıprandım artık vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçmek istiyorum.. istanbulda olursa çok iyi olur gidip hemen haledip dönmek istiyorum.
Türkiyedede tüp bebek öncesi aşılama yaptırmam şart olurmu kızlar ?
Önden doktorla ön görüşme yapacağım Türkiyeye gitmeden ona görede gereken yapılsın istiyorum hayırlısıyla

Türkiyede özel tüp bebek merkezlerinde aşılama şartı aranmıyor. İstanbulda Şişli Memoriali tavsiye edebilirim. Mutlaka araştırın. Allah gönlünüzdekini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…