- 14 Haziran 2024
- 1.083
- 474
- 26
- Konu Sahibi pinkheartt
Kızlar tüp bebekle kimyasal yaşayanlar ne zaman adet oldunuz kanamanız oldu ve beta ne zaman sıfırlandı. Biraz acı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasadiginiz yıkımi anlayabiliyorum insan bir yerde be hissedecegini de sasiriyor benim ilki kimyasal olmustu. 4 5 gun icinde adet oldum sanirim ben beta hcg sonra sifirlaniyor sizin de dusmus 16 ya ne desem uzuluceksiniz. Zor bir surecKızlar tüp bebekle kimyasal yaşayanlar ne zaman adet oldunuz kanamanız oldu ve beta ne zaman sıfırlandı. Biraz acı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Hamile olduğumu öğrenince çok sevinmiştim ama kimyasal olunca çok üzülemedim garip his belkide Allah sabır veriyo. Kanamanız yoğun ve ağrılı geçmiş miydiYasadiginiz yıkımi anlayabiliyorum insan bir yerde be hissedecegini de sasiriyor benim ilki kimyasal olmustu. 4 5 gun icinde adet oldum sanirim ben beta hcg sonra sifirlaniyor sizin de dusmus 16 ya ne desem uzuluceksiniz. Zor bir surec
Biraz evet diger adetlerime gore agrili ve yogun gecti benim. Allah guc veriyor evet dogruHamile olduğumu öğrenince çok sevinmiştim ama kimyasal olunca çok üzülemedim garip his belkide Allah sabır veriyo. Kanamanız yoğun ve ağrılı geçmiş miydi
Çok geçmiş olsun sizede hayırlısıBenim ilk denemem 798 ile kimyasal olmuştu düzensiz bir artış vardı ve en fazla 798 olduğunu öğrendiğim gün kanamam oldu ertesi g üç. Gittiğimde 450 düşmüştü 1 haftada sıfırladı kendini
Maalesef tüp bebekle iki kez kimyasal yaşadım malesef yıkıldım ama şimdi üçüncü kez tekrar deneyeceğim maalesef bu kimyasalın nedeni tam olarak bilinmiyor nasipKızlar tüp bebekle kimyasal yaşayanlar ne zaman adet oldunuz kanamanız oldu ve beta ne zaman sıfırlandı. Biraz acı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Bağışıklığınıza baktırdınız mı? Bazı kadınlarda bağışıklık sistemiyle alakalı problemler oluyormuş ve vücut embiriyoyu kabul etmiyormuş bununla alakalı testler var bencd 3.denemenizden önce yaptırınMaalesef tüp bebekle iki kez kimyasal yaşadım malesef yıkıldım ama şimdi üçüncü kez tekrar deneyeceğim maalesef bu kimyasalın nedeni tam olarak bilinmiyor nasip
Baktırdım canım maalesef katil hücre fazla çıktı serum takılacak ama çok koruyorum aynı şeyi yaşamaktanBağışıklığınıza baktırdınız mı? Bazı kadınlarda bağışıklık sistemiyle alakalı problemler oluyormuş ve vücut embiriyoyu kabul etmiyormuş bununla alakalı testler var bencd 3.denemenizden önce yaptırın
Benimde 2 kere kimyasalım var ilk kimyasalınızdan sonra herhangi bir test vs yapıldı mı ?Maalesef tüp bebekle iki kez kimyasal yaşadım malesef yıkıldım ama şimdi üçüncü kez tekrar deneyeceğim maalesef bu kimyasalın nedeni tam olarak bilinmiyor nasip
Canım yapıldı pıhtılaşma yok katikl hücre fazla çıktı işte cd56 testi diyorlar buna şenindeki tüp bebekti kimyasallar canımBenimde 2 kere kimyasalım var ilk kimyasalınızdan sonra herhangi bir test vs yapıldı mı ?
Evet kuzum ama bizden ilk kimyasal sonrasında hiç bir test istemediler sadece muayene yapıp kalınlığı gördü transfer günü verdi eksik yaptıkları bir şey var düşünüyorum ondan dolayı sorduk herhangi bir test istediler mi diyeCanım yapıldı pıhtılaşma yok katikl hücre fazla çıktı işte cd56 testi diyorlar buna şenindeki tüp bebekti kimyasallar canım
Yeni transfer olucak mısın kuzum ben doktorumu tamamen değiştirdim kuzuöEvet kuzum ama bizden ilk kimyasal sonrasında hiç bir test istemediler sadece muayene yapıp kalınlığı gördü transfer günü verdi eksik yaptıkları bir şey var düşünüyorum ondan dolayı sorduk herhangi bir test istediler mi diye
Ben 2.transferimi de oldum 5AB kalitedeydi çok iyi dediler kimyasal oldu yine geçen hafta aldım sonucu o merkezde başka elimizde embriyo kalmadı zaten bir şeyleri eksik yaptılar tüm emeğimiz boşa gittiYeni transfer olucak mısın kuzum ben doktorumu tamamen değiştirdim kuzuö