- 17 Nisan 2021
- 252
- 309
- 27
Nisan ayında tüp bebek tedavisi oldum. Tek embriyo istememe rağmen çift embriyo transferi yapmışlar. Keseyi görmeye gittiğimde iki ayrı kese gördüm ikiz dedi. İmkansız falan dedim işte transfer günü yanlışlık olmuş falan iki embriyoyu birden transfer etmişiz dedi. Yaptığınız yasal değil dedim. Sonra bir başka doktora gittim. Aslında üçüz gebeymişim. İki kese var fakat birinin içinde iki bebek birinde tek bebek var. Kendi içinde bölünen bebek için doktoru suçlamıyorum Rabbim iki can vermiş ama ikinci embriyo için doktora ve hastaneye maddi ve manevi tazminat davası açtık bugün. Sizce mahkeme de ikinci embriyoyu biz koymadık diye inkar edebilirler mi ? Kendiliğinden oluşmuş diye. Kafam çok karıştı. Kimisi saçmalama kendi içinde bölünen gibi olsa tamam sorun yok ama ayrı ayrı iki kese var iki tane koymuş diyor. Kimisi belki kendiğinden tek koydu iki ayrı kese oldu diyor. Kafamız çok karışık. Avukatımız da hastane raporunda herşey ortaya çıkar ama burada biz haklıyız kesinlikle dedi çünkü transfer kağıdında da transfer edilen embriyo sayısı 1 yazmışlar. Ultrason görüntüsü koyuyorum anlayan varsa yarcımsı olabilir mi lütfen.