Tüp bebek kese şekli bozukluğu düzelen varmı

Çok üzüldüm gerçekten insan emeğine maddi manevi acıyor ben maddiyi geçtim manevi çok sarsıldım hergün iğneler yiyordum günde 2 kere göbekten tutunsun diye tutundu ama 6 hafta sürdü sevincim bugün artık bitti dendi kesenin şekli bozuldu kanamam durmadı kesem aşağı düşmüştü ne desen vardı 😣 yine şükür ettim savaştım 5 gün boyunca kadın doğum servisinde yattım hala yatıyorum bu gecede bıraktılar 5 de kürtaj oldum bugün daha tuttular yarın alttan muane edecekler parça kalmıştı diye yarın kalmamışsa evime gideceğim hiç iyi değilim ve bu durumda kaynana olacak kişi beni suçladı sen yok içini rahat ettin düşürdün tartıştım hastane odasında onunla ne diyorsun ya dedim senin canın yanıyor benim yanmıyormu benim canım yanıyor ben acılar çekiyorum çabalar sarf eden benim zedelenen benim dedim çıktım odadan gerçekten bazen bazı insanlar ne konuşacaklarını bilmiyorlar bir suç bulmak için düşünemiyor ki belki sağlıksızdı Rabbim bu dünyada yiyecek ekmeğini vermedi içi çok yaktı bana öyle denince Allah ahımı bırakmasın bayram günü sadece babamlara bayramlaşmaya gidip gelmiştim sadece Allah izin verirse haziran ayında tekrar gidip alacağım embriyo tekrar deneyeceğim yıkılmak yok 🤲🏻
Gerçekten çok yıpratıcı süreçler. Yetmezmiş gibi böyle boş boş konuşan can sıkan insanlar.. Benim de çalıştığım yerde sözde anne olan bir kadının bana yorumu: eee ne var bunda ben de düşük yaptım demesi. Bu insan benim yıllarca dostluk yaptığım ve şimdilerde konuşmadığım biri. Ben de onun için dedim o beni böyle hassas Bi konuda o kadar incitti ki sen de ona hakkettiği buldur Allah'ım, ben helal etmiycem asla dedim. Rabbim yardımcımız olsun en kısa zamanda en kolayindan ve sağlıkla nasip etsin

Gerçekten çok yıpratıcı süreçler. Yetmezmiş gibi böyle boş boş konuşan can sıkan insanlar.. Benim de çalıştığım yerde sözde anne olan bir kadının bana yorumu: eee ne var bunda ben de düşük yaptım demesi. Bu insan benim yıllarca dostluk yaptığım ve şimdilerde konuşmadığım biri. Ben de onun için dedim o beni böyle hassas Bi konuda o kadar incitti ki sen de ona hakkettiği buldur Allah'ım, ben helal etmiycem asla dedim. Rabbim yardımcımız olsun en kısa zamanda en kolayindan ve sağlıkla nasip etsin
Amin kuzum hepimize inşallah yığılmak yok savaşıp tekrar elde edeceğiz yavrularımızı 💪🏻

Back