Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kızlar sizde de karın ve kasık ağrısı var mı, benim bugün regl öncesi gibi hafif ağrım var, okuduğum kadarıyla normalmiş ama size de sormuş olayım

Kızlar sizde de karın ve kasık ağrısı var mı, benim bugün regl öncesi gibi hafif ağrım var, okuduğum kadarıyla normalmiş ama size de sormuş olayım
Valla dün patlatmak üzereydim , şişkinlik agrı , karnımın altına dokunulmuyordu.... bugün çözdüm ama 😅😅 gaz agrısıymıs .... yine de akşama doğru tekrarlayabilir diye düşünüyorum çünkü kasıkta Ağrı , batma, adet olacakmış gibi Ağrı vs normal ... hormonal değişikliklerden geçiyoruz , hele tüp bebek anneleri olarak normal gebelere göre daha da çok hormonlarımız değişiyor (dışardan müdahale ile) .... o yüzden herseyi daha da fazla hissediyoruz sanırım ....

Bende varim 12sinde transfer oldum 10.gun 80 12.171 cikti sonuc sonra tekrarlamadim 28.12 yani dun cagirdi dr bana gore biraz erken gelmisti zaten karindan bakti 2 mm kadar bisey dedi ama gordu keseyi tabi biz anlayamasakta:)haftaya tekrar gidicem kafami sey karistirdi degerden dolayimi bu kadar kucuk ?
[/QUOTE ilk başta hayırlı uğurlu etsin rabbim 💖💖💖💖 aynen canım daha değer kucuk. Sen onU bir on bes gun sonra gor. Rabbim bIzlereee de nasip etsin

Banada oyle geldi ama minikte olsa gordu haftaya gel dedi o zaman da 23. Gun olmus olacak cumartesi genelde okudum hep oyle gorulmus bide karindan bakiyo degerin yuksek olmasi lazim demekki bide 2 kat oldugu icin tekrar etmedim aslinda tekrarmi baktirsam diye dusunmeye basladim

Valla dün patlatmak üzereydim , şişkinlik agrı , karnımın altına dokunulmuyordu.... bugün çözdüm ama 😅😅 gaz agrısıymıs .... yine de akşama doğru tekrarlayabilir diye düşünüyorum çünkü kasıkta Ağrı , batma, adet olacakmış gibi Ağrı vs normal ... hormonal değişikliklerden geçiyoruz , hele tüp bebek anneleri olarak normal gebelere göre daha da çok hormonlarımız değişiyor (dışardan müdahale ile) .... o yüzden herseyi daha da fazla hissediyoruz sanırım ....
Güzel özetlemişsin yaşadıklarımızı 😊 gaz kabızlık hepsi geçti bende ama kasık ağrısı devam edecek anlaşılan. Kötü bi şey olmasın da bu ağrılar çok önemsiz tabi

Bende beklemedeyim. İlk tüp bebek, 19 Aralık’ta transfer edildi. 5.gün embriyosuydu. Dün Yani 9.günümüzde dayanamayıp bhcg baktırdım ve sonuç; 198 çıktı. Daha doktoruma söylemedim Pazartesi test günümdü. Pazartesi yine kan aldıracağım:) İnşallah devamı gelir dua edin inşallah.
Hayirli olsun canim saglik kucagina alirsin inşallah. Aynı gün transfer olmuşuz 5. Gun embriyosu benimde. 7. Gun 70.7 cıktı pazartesi tekrar kan vercem inşallah benimde yükselmiştir. 🤗

benim doktor 3 kez kan testi istedi, ikisini yaptırdım salı da istedi. şu an muayene yok. keseye karından ultrasonla bakılıyor değil mi? kalp atışına ne zaman bakılıyor

Merak etme canım benim allahın izniyle duyarsın. Dediğim gibi değer daha çok küçük.karindan görülmesi bile mucize ve allah bu mucizeni sana bağışlasın 🤲🤲💖💖💖💖🤲💖🤲💖🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰💖🤩🤩🤩🤩
Ayyy ne hoşsunnnn ❤❤❤❤ evettt ben hic gorunmez diye bile dusundum bakalim sabredicez hayirlisiyla saglicakla ilerlesin insallah :nazar::emir_bebek:

benim doktor 3 kez kan testi istedi, ikisini yaptırdım salı da istedi. şu an muayene yok. keseye karından ultrasonla bakılıyor değil mi? kalp atışına ne zaman bakılıyor
Canım ben dün değerim 1285 çıktı dr görünmez ama bakalım dedi zorla araya aray zor gördü karından 2 hafta sonra kalp atışı oluşur dedi

Hayirli olsun canim saglik kucagina alirsin inşallah. Aynı gün transfer olmuşuz 5. Gun embriyosu benimde. 7. Gun 70.7 cıktı pazartesi tekrar kan vercem inşallah benimde yükselmiştir. 🤗
Yaaaa ne güzel 👍 harikasınız. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Nerde transfer oldunuz? İstanbul da mısınız?

Kızlar 16 aralıkta dondurulmuş 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım doktorum bugün 10 gün sonra gel dedi sanırım kese ve kalp atışını duymadan rahat edemicem benim gibi bekleyenler varsa bu süreci beraber geçirelim
Bende 12 Aralık'ta taze 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi 22 Aralık da pozitif sonucu aldım ama geçen sene yaşadım düşükten sonra kese ve kalp atışını görmeden hatta 3-4 ay dolmadan rahat rahat sevinemeyecegim ve beni anlayan benim gibi olan insanlarla dertleşmek çok iyi gelecek 😊 Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde evlatlarımizi kucağımıza almayı sağlıklı hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin 🤲❤️

X