- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 47
6+2 de falan kalp atışı duyan bile var. Kese 6. Hafta icin gozukmesi gerekir mutlakaMerhaba keseyi 6 haftada görmeyenler var mı??
Benim 4mm bir karaltı görünüyor ne olduğu kesin değil6+2 de falan kalp atışı duyan bile var. Kese 6. Hafta icin gozukmesi gerekir mutlaka
Doktor ne diyor peki .Benim 4mm bir karaltı görünüyor ne olduğu kesin değil
Alttan mi bakıldı üstten mi? O da fark ediyor.Benim 4mm bir karaltı görünüyor ne olduğu kesin değil
Türkiyede ki gelişmeyen gebelik dedi. Buradaki 1 hafta daha bekle dedi.Doktor ne diyor peki .
Bekle canım en azından bekledim oldu veya olmadı dersin hakkında hayırlısı olsunTürkiyede ki gelişmeyen gebelik dedi. Buradaki 1 hafta daha bekle dedi.
Alttan baktı canım zaten damla olan kanama birikmiş kadın alttan bakarken kan geldiAlttan mi bakıldı üstten mi? O da fark ediyor.
Bekliyeceğim ama ümidim yok.Bekle canım en azından bekledim oldu veya olmadı dersin hakkında hayırlısı olsun
Normali gözükmesi lazım ama sıkma canını canım sağlıklı olsaydı devam ederdi üzülme desemde boş biliyorum inşallah sağlıklı gebelikler elde ederizBekliyeceğim ama ümidim yok.
İnşallah canım ama yaş 43 olunca ümitlerin bitiyor. 5 yıldır uğraşıyorum. Bu safer çok ümitliydimNormali gözükmesi lazım ama sıkma canını canım sağlıklı olsaydı devam ederdi üzülme desemde boş biliyorum inşallah sağlıklı gebelikler elde ederiz
Haklisin ama yaş önemli degilki bir embriyo yeterli yasa falan bakmıyo aslında her şey takdiri ilahi. Birinin 10 dondurulmusu var ama rahmi sorunlu yasi 25 mesela yine olmuyo bu oyle bir şey değil yaşı takıntı yapma kendineİnşallah canım ama yaş 43 olunca ümitlerin bitiyor. 5 yıldır uğraşıyorum. Bu safer çok ümitliydim
Sağlık olsun canımHaklisin ama yaş önemli degilki bir embriyo yeterli yasa falan bakmıyo aslında her şey takdiri ilahi. Birinin 10 dondurulmusu var ama rahmi sorunlu yasi 25 mesela yine olmuyo bu oyle bir şey değil yaşı takıntı yapma kendine
Merhaba bende süleyman beyle başlamak istiyorum. 2 tane erbil yağmurla olumsuz deneyimim var. Süleyman bey çok sakin çok ilaçtan yana olmayan bir doktor. Sizin kaçıncı denemenizdi memnun kaldınızmı süleyman beyden biraz anlatırmısınız?Günaydın .... kendi doktorumu önerebilirim ... Süleyman Tosun , bilgili mantıklı tecrübeli bir insan , kendi ofisi ama florence Ekibiyle çalışıyor embriyolog olarak (bu işin gizli kahramanları bence embriyologlar)... Anadolu yakasında da Cem Çelik ....
Cok memnundum , hatta daha birinciyi doğurmadan (3 ayım kaldı) ikinciyi bile planladık :)))Merhaba bende süleyman beyle başlamak istiyorum. 2 tane erbil yağmurla olumsuz deneyimim var. Süleyman bey çok sakin çok ilaçtan yana olmayan bir doktor. Sizin kaçıncı denemenizdi memnun kaldınızmı süleyman beyden biraz anlatırmısınız?
Canım Süleyman Tosun, Emre Bakıcıoğlu’nun kiliniğindeki kadın doğumculardan di mi? Biz de 2017 de Emre Bey’e muayene için gittiğimizde tavsiye etmişti sanki diye hatırlıyorum. Ama o zaman bilgi almak istediğimde acıbadem/fulya da lab işlerini yaptıklarını söylemişti sanki danışmadaki kız. Ben de Lab konusunda çok titiz olduğum için Memorial’e gitmiştim. Sonra orda da yaptırmadım yıl oldu 2019, bu işlerde uzmanlaşmış 13 ya da 15.denemesinde (net hatırlamıyorum) Bahçeci de Cem Beyle bebeğine kavuşan arkadaşımın tavsiyesiyle Bahçeci’ye başladım. Cem Bey Anadolu yakasında olduğu için de uzak geldi orayı tercih etmedim Fulya’daki Bahçeciye devam ettim. Arkadaşım Remzi beyi tavsiye etti Fulya’dan çok babacan ilgili sakin bir dr dedi. Remzi Abalı ile ilk denememde çok şükür tutturdukCok memnundum , hatta daha birinciyi doğurmadan (3 ayım kaldı) ikinciyi bile planladık :)))
Tek pişmanlığım oldu ; başta PGT yaptırmamak (ben biraz garantici bir insanım), ikincisinde kesin yaptırırım , ama onun dısında hersey cok iyiydi ...
Benim gibi özel hayatında panik ve pimpirikli bir insansanız Süleyman beyin dinginliği sizi rahatlatıyor... bende bir kere yumurta toplandı , yani teorik olarak bir deneme gibi ama ilkinde kalp atışını gördük ama duyamadan düşük oldu 8. Haftada , dondurulmuşum vardı, ikinci defada hiç umudum olmadığı halde dondurulmuşları denedim , iki tane birden tuttu , biz cok mutlu olduk tabi sürpriz oldu, ama sonra yine birinin kalbi durdu , şimdi tek bir pipili bebekle devam ediyoruz:)))) bizim sıkıntımız cok ciddiydi (yanlış anlaşılmasın herkesinki ciddi de, sorun büyüktü) , eşimin ciddi sayı şekil hareket vs vs vs bozukluğu vardı ... buna rağmen cok şükür hamile kalabildim , Süleyman beyi öneririm , cok öyle para, reklam peşinde de bir insan degil , mizacımız uyuşuyor , tabi bu işte embriyolog da önemli herkesin kaçırdığı nokta bu , beraber çalıştığı ekip de cok iyi....
Aklınıza takılan başka birsey var mı?
EvetCanım Süleyman Tosun, Emre Bakıcıoğlu’nun kiliniğindeki kadın doğumculardan di mi? Biz de 2017 de Emre Bey’e muayene için gittiğimizde tavsiye etmişti sanki diye hatırlıyorum. Ama o zaman bilgi almak istediğimde acıbadem/fulya da lab işlerini yaptıklarını söylemişti sanki danışmadaki kız. Ben de Lab konusunda çok titiz olduğum için Memorial’e gitmiştim. Sonra orda da yaptırmadım yıl oldu 2019, bu işlerde uzmanlaşmış 13 ya da 15.denemesinde (net hatırlamıyorum) Bahçeci de Cem Beyle bebeğine kavuşan arkadaşımın tavsiyesiyle Bahçeci’ye başladım. Cem Bey Anadolu yakasında olduğu için de uzak geldi orayı tercih etmedim Fulya’daki Bahçeciye devam ettim. Arkadaşım Remzi beyi tavsiye etti Fulya’dan çok babacan ilgili sakin bir dr dedi. Remzi Abalı ile ilk denememde çok şükür tutturdukDarısı tüm isteyenlerin başına
ALLAH ınsllah nasip eder sanada banada kuzum inslalah hersey yolunda gider hayırlısı. Nerde yapıyorsun tüp bebek. BArkadaşlar merhaba,
Öncelikle bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Sizler hamilesiniz dualarınız kabul okur yarın saat 15.00 ile .15.30 arası transferim olacak lütfen dua edin
Size küçük bir sorun var crinone jel sarımtrak geri geldi bugün normal mi birce ben jelden sonra biç uzanmadan yürüyüş yapıyorum acaba biraz uzanmak mo gerek ?
Kronik mantar sorunum var henüz başlamadı ama hadisi kaşıntım var transferden sonra mantar olan var mi neler yaptınız?
Son olarak tavsizyeniz nedir ne yemeli ne içmeli??
Önceki transferimde hemen ayağa kalkmıştım bu kez yatacağım sizler neler yaptınız neler yiyip içtiniz ??