Özür dilerim tekrar tekrar soruyorum çünkü unutuyorum
su yüzden sormuştum , ikizlerde zaten yapılmıyor ama tek gebelikte doktor olarak en azından size önermesi gerektiğini ve burada konuştuğumuz gibi sonuçlarını anlatması gerektiğini düşünüyorum ... yani hastaya sen bilirsin sen bilirsin demek degil insanın aklı karışıyor o zaman
(((( şöyle şöyle bir test var , ama sonucunda su su çıkabilir , çıkarsa amniyosentez veya koryon vilus biyopsisi gerekebilir (ki bunlar da riskli işlemler olabiliyor düşük ihtimal de olsa kendince) ve bunların sonucunda bebeğin alınması gerekebilir veya bunlar riskli çıksa bile çok çok düşük ihtimal bebek normal de olabilir diye uzun uzun açıklasaymış keşke .... siz önerisini sormuşsunuz o da sen bilirsin demiş.... iyi de biz hastayız biz nerden bileceğiz ... kızdım ..... ama su yanlış ... bazen hastalar , siz olsanız ne yaparsınız diyor .... ben de ben sizin şartlarınıza sahip degilim şu anda ve etik olarak sizin adınıza karar vermem yanlış olur diyorum ama anlatıyorum herseyi .... bazen çok anlatmak da iyi olmayabiliyor tabi o da kafa karıştırıcı olabiliyor