Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne güzel minnağını görmüşsün Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin sana da banada14 aralık transfer oldum 14. Günüm değerim 1285 çıktı dr bakalım belki görürüz dedi ve mini minnacık bi kese gördü 5 mm değerin yüksek çift emriyo mu dedi tek deyince bazen böyle yüksek çıkabilir dedi :) kalp atışı duymadan kese görmek tek başına olmuyor inşallah hepimiz o sevinci yaşarız:)
İnşallah canım hatta başta göremedi bi fululuk var şurda görünecek gibi dedi birazda zorlayınca aha buldum dedi minnacık ya toplu iğne başı kadar rabbim herkese nasip etsin :)Ya ne güzel minnağını görmüşsün Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin sana da banada
Amin canım Rabbim hepimize nasip etsinİnşallah canım hatta başta göremedi bi fululuk var şurda görünecek gibi dedi birazda zorlayınca aha buldum dedi minnacık ya toplu iğne başı kadar rabbim herkese nasip etsin :)
Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin
Ben de sizler gibi tatlı heyecanlı stresli bir beklemedeyim. Güzel düşüncelerden ayrılmamaya çalışıyorum haftaya cuma da benim ultrason günüm. Bi şey merak ettim tek kese göründüyse bu tek mi olduğunu gösteriyor değer yüksek olsa da, benim iki embriyoydu 13. Gün değerim de 119614 aralık transfer oldum 14. Günüm değerim 1285 çıktı dr bakalım belki görürüz dedi ve mini minnacık bi kese gördü 5 mm değerin yüksek çift emriyo mu dedi tek deyince bazen böyle yüksek çıkabilir dedi :) kalp atışı duymadan kese görmek tek başına olmuyor inşallah hepimiz o sevinci yaşarız:)
ikiz bence :) ultrasonda belli olur. tek kese tek bebek demekBen de sizler gibi tatlı heyecanlı stresli bir beklemedeyim. Güzel düşüncelerden ayrılmamaya çalışıyorum haftaya cuma da benim ultrason günüm. Bi şey merak ettim tek kese göründüyse bu tek mi olduğunu gösteriyor değer yüksek olsa da, benim iki embriyoydu 13. Gün değerim de 1196
Evet öyle oluyor diye biliyorumBen de sizler gibi tatlı heyecanlı stresli bir beklemedeyim. Güzel düşüncelerden ayrılmamaya çalışıyorum haftaya cuma da benim ultrason günüm. Bi şey merak ettim tek kese göründüyse bu tek mi olduğunu gösteriyor değer yüksek olsa da, benim iki embriyoydu 13. Gün değerim de 1196
ultrasonda anlayacağız evet hayırlısı diyorum artık ikiz ihtimalini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiikiz bence :) ultrasonda belli olur. tek kese tek bebek demek
Amin canımben doktoruma sordum sonuçlarıma göre ikiz mi değil mi anlayabilir miyiz diye, ultrasona kadar beklemek gerektiğini söyledi
Allah herkese hayırlısıyla sağlıklı nasip etsin :)
Sende keseyi görmeyi bekliyorsun canım yaniMerhaba kizlar Bende dün pozitif gördüm normalde test günüm pazartesi dayanamadım çokşükür pozitif pazartesi doktor ne dicek bakalim
Öyle oluyor sanırım şuan bile çok tuaf bi okadar muazzam bi duygu keseyi kalo atışını duyduğum an ne hale gelirim bilemiyorumSende keseyi görmeyi bekliyorsun canım yani
İnşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarızÖyle oluyor sanırım şuan bile çok tuaf bi okadar muazzam bi duygu keseyi kalo atışını duyduğum an ne hale gelirim bilemiyorum
Canım bana tek transfer edildi şuan tek göründü bölünüp ikiz olma ihtimali var ama sanmıyorum ama senin ikiz olabilir :)Ben de sizler gibi tatlı heyecanlı stresli bir beklemedeyim. Güzel düşüncelerden ayrılmamaya çalışıyorum haftaya cuma da benim ultrason günüm. Bi şey merak ettim tek kese göründüyse bu tek mi olduğunu gösteriyor değer yüksek olsa da, benim iki embriyoydu 13. Gün değerim de 1196