Tüp bebek kanama

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
29
Transferimin 17. Günü kanamam oldu. Beta hcg 14 gün 504 dü tekrarlamamıştı doktor. İshal bulantı yaşdım sonra fitl peöbe geldi kemit rengi kanamaya döndü proluton vuruldum duphastona başladım aynı günün gecesi kahverengiye döndü şuan kahverengi hala. Keseyi göremedik üstten erken dedi doktor 17. Günde çünkü. Sizce düşmüşmüdür bebek düşmüş olsa anlarmıydım pıntı vs gelmedi. Kasıklarımda ara ara batmalarım oluyo. Çift embiriyoydu tek mi tuttu çift mi bilmiyorum da

Drunuz neden vajinal muaye etmiyor anlayamadım. Tüp bebekte ozellikle hatta vajinal bakar drlar emin olmak daha iyi gorebilmek için. Her hangi bir zararı yok. Boyle düşünüp stres olacagınıza vajinal muayene olmak istediginizi soyleyin. Hcg 1000 uzeri fazla kilonuz yoksa kese gorunuyor. İnşallah bebeginiz sizinledir.

Kendi doktorum vajinal bakıyor zaten. Gece nöbetci kadın doğumcu kanamam olduğundan bakmadı üstten baktı

Durumunuz nedir

Benim de durumum aynı transferimin 19. Günü sabaha karşı kanama başladı muayene de kese duruyor çok şükür ama riskli düşebilir dedi sizin durumunuz nedir sağlıkla devam ediyor mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…