• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek kanama alanı varmış

HasretimsinEvlat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
399
506
33
28
Kızlar kanama alanı varmış acaba keseye yakın mi anlayan var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20221013_121229.jpg
    IMG_20221013_121229.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 139
Merhaba görüntüden birsey anlamıyorum fakat ilac verdi mi doktorunuz 🙄 kız kardeşimde aynı durum oldu kan sulandirici ve progestanla kanama dağıldı içinizi rahat tutun 😊
Merhaba ilaç progestan iğne fitil verdi kan sulandırıcıyi kalp atışını duygum gün bıraktırdı doktor cnm

Merhaba sizinle aynı durumdayım. Nasılsınız umarım iyisinizdir ♥️
Merhaba sizede çok geçmiş olsun cnm iyiyim şuan çok şükür bı o gün kanamam olmuştu ignelerimin dozunu yükselti şuan lekelenme veya kanamam yok Allah nasip ederse cuma günü kontrole gitcem sadece dikkat edin WC yemek dışında hep yataktayim genelde

Merhaba sizede çok geçmiş olsun cnm iyiyim şuan çok şükür bı o gün kanamam olmuştu ignelerimin dozunu yükselti şuan lekelenme veya kanamam yok Allah nasip ederse cuma günü kontrole gitcem sadece dikkat edin WC yemek dışında hep yataktayim genelde
Çok teşekkür ederim inşallah atlatırız 🦋

Banada bakar misiniz 8+4 gecen hafta regl kanaması gibi kirmizi kanadi 1 kerelik sonra kesildi o gunden bugune kahve leke geldi ara ara. bugun kanama alani oldugu goruldu kesenin hemen yanında ama buyuklugunu bilemiyorum oksapar kullanıyorum basindan beri pihtilasmam oldugu icin. Henüz kesmedi doktorum progestan verdi iyi bir perinatolog bulup gidecegim
IMG_20221020_162541.jpg

Back