Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba görüntüden birsey anlamıyorum fakat ilac verdi mi doktorunuz kız kardeşimde aynı durum oldu kan sulandirici ve progestanla kanama dağıldı içinizi rahat tutun
Merhaba görüntüden birsey anlamıyorum fakat ilac verdi mi doktorunuz kız kardeşimde aynı durum oldu kan sulandirici ve progestanla kanama dağıldı içinizi rahat tutun
Merhaba sizede çok geçmiş olsun cnm iyiyim şuan çok şükür bı o gün kanamam olmuştu ignelerimin dozunu yükselti şuan lekelenme veya kanamam yok Allah nasip ederse cuma günü kontrole gitcem sadece dikkat edin WC yemek dışında hep yataktayim genelde
Merhaba sizede çok geçmiş olsun cnm iyiyim şuan çok şükür bı o gün kanamam olmuştu ignelerimin dozunu yükselti şuan lekelenme veya kanamam yok Allah nasip ederse cuma günü kontrole gitcem sadece dikkat edin WC yemek dışında hep yataktayim genelde
Kesenin hemen yan tarafinda görünüyor ama cok büyük değil. Kanama da çok olmamış sizde okuduğum kadarıyla. İlaçlarınızı ihmal etmeyin. Dinlenerek geçirmeye çalışın
Kesenin hemen yan tarafinda görünüyor ama cok büyük değil. Kanama da çok olmamış sizde okuduğum kadarıyla. İlaçlarınızı ihmal etmeyin. Dinlenerek geçirmeye çalışın
Banada bakar misiniz 8+4 gecen hafta regl kanaması gibi kirmizi kanadi 1 kerelik sonra kesildi o gunden bugune kahve leke geldi ara ara. bugun kanama alani oldugu goruldu kesenin hemen yanında ama buyuklugunu bilemiyorum oksapar kullanıyorum basindan beri pihtilasmam oldugu icin. Henüz kesmedi doktorum progestan verdi iyi bir perinatolog bulup gidecegim