Y Yildizstr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 14 3 3 Aralık 2024 Konu Sahibi Yildizstr #1 İlk 5 günlük iğne sürecinden sonra kontrole çağırdı doktorumuz bu süreçte tam olarak ne kontrol ediliyor
İlk 5 günlük iğne sürecinden sonra kontrole çağırdı doktorumuz bu süreçte tam olarak ne kontrol ediliyor
yagmurrcan 🌈o вeвeĸ вυ eve gireceĸ👣 Kayıtlı Üye 10 Kasım 2024 135 66 3 Aralık 2024 Konu Sahibi Yildizstr #2 Yildizstr .!.: İlk 5 günlük iğne sürecinden sonra kontrole çağırdı doktorumuz bu süreçte tam olarak ne kontrol ediliyor Genişletmek için tıkla... Yumurtalarını boyutunu kaçtan folikul var ona bakıyor
Yildizstr .!.: İlk 5 günlük iğne sürecinden sonra kontrole çağırdı doktorumuz bu süreçte tam olarak ne kontrol ediliyor Genişletmek için tıkla... Yumurtalarını boyutunu kaçtan folikul var ona bakıyor
Y Yildizstr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 14 3 3 Aralık 2024 Konu Sahibi Yildizstr #3 Sonrasında mı diğer ilaçları kullanmaya başlıcaz yagmurrcan .!.: Yumurtalarını boyutunu kaçtan folikul var ona bakıyor Genişletmek için tıkla...
Sonrasında mı diğer ilaçları kullanmaya başlıcaz yagmurrcan .!.: Yumurtalarını boyutunu kaçtan folikul var ona bakıyor Genişletmek için tıkla...
C Cherry92 Aktif Üye Pro Üye 18 Aralık 2023 4.235 9.172 3 Aralık 2024 Konu Sahibi Yildizstr #4 Yildizstr .!.: İlk 5 günlük iğne sürecinden sonra kontrole çağırdı doktorumuz bu süreçte tam olarak ne kontrol ediliyor Genişletmek için tıkla... Herkesin tedavi planı farklı olabilir. Doktorunuz bunları anlatmadımı size? Normalde herşeyi anlatması gerekir.
Yildizstr .!.: İlk 5 günlük iğne sürecinden sonra kontrole çağırdı doktorumuz bu süreçte tam olarak ne kontrol ediliyor Genişletmek için tıkla... Herkesin tedavi planı farklı olabilir. Doktorunuz bunları anlatmadımı size? Normalde herşeyi anlatması gerekir.
L Lavinyamla Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2022 1.007 215 3 Aralık 2024 Konu Sahibi Yildizstr #5 Yildizstr .!.: İlk 5 günlük iğne sürecinden sonra kontrole çağırdı doktorumuz bu süreçte tam olarak ne kontrol ediliyor Genişletmek için tıkla... Ay tam aradığım formu buldum bende dün iğnelere başladım cuma kontrole gidicez acaba neye bakcak diyordum siz ne zaman başladıniz ignelere
Yildizstr .!.: İlk 5 günlük iğne sürecinden sonra kontrole çağırdı doktorumuz bu süreçte tam olarak ne kontrol ediliyor Genişletmek için tıkla... Ay tam aradığım formu buldum bende dün iğnelere başladım cuma kontrole gidicez acaba neye bakcak diyordum siz ne zaman başladıniz ignelere