• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek ile normal doğum

Papatya6565

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
580
248
23
28
Merhaba arkadaşlar biz 38+5 olduk 🥳😇hayirlisiyla normal doğum için herhangi bir engel yok ama doktorum yinede sezeryan diyor bende normal istiyorum her doğum farklıdır ama sizler normal mi doğum yaptiniz yoksa sezeryan mi normal diye tutturmamin sebebi ise yaralarım iyilesmiyor ve yaradan çok korkuyorum 😐😐

Merhaba arkadaşlar biz 38+5 olduk 🥳😇hayirlisiyla normal doğum için herhangi bir engel yok ama doktorum yinede sezeryan diyor bende normal istiyorum her doğum farklıdır ama sizler normal mi doğum yaptiniz yoksa sezeryan mi normal diye tutturmamin sebebi ise yaralarım iyilesmiyor ve yaradan çok korkuyorum 😐😐
Bende ilk günden itibaren normal istemiştim. Doktorum kıymetli gebelik riske atmayalım sezeryanla alalım demisti. Yine de ben istediğim için 40 a kadar beklerim 41 e bırakmam demişti. Ama hiiiiicc sancim olmadı son gune kadar. 40+1 de sezeryanla aldık.

Canım doğumda altta da dikiş olabiliyor. Bence çocuğun kilosu , annenin muayenesi neye uygunsa ona göre olmalı. Ne normal doğum diye tutturmak ne de sezeryan demek doğru gelmiyor bana. Doktorunuz illa sezeryancı değilse bence doktorunuza güvenin. Eğer endişeniz varsa alanında uzman bi doktorla görüşün. İyileşme konusunda çok güçlü ilaçlar var artık. Şekeriniz ya da pıhtılaşma sorununuz mu var? Neden iyileşmiyor

Back