- 30 Nisan 2023
- 1.930
- 2.001
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Bana doktorum 12. haftaya kadar demişti bugün itibari ile iğneleri bıraktım inşallah bir sıkıntı olmazkızlar tüp bebek ile hamile kaldım. 9. Haftaya yaklaşıyorum. Progesteron için Progestan fitil günde 3 tane ve 2 günde bir de progestan dex iğne kullanıyorum.
Size sorum şu, tüp bebek ile hamile kalıp progesteron için ilaçları ne zaman bıraktınız?
12. Haftadan sonra da kullandınız mı? Gerek var mı ?
Bıraktıktan sonra bi sorun oldu mu?
Hadi hayırlı olsun :) azaltarak mı bırakın dedi birden miBana doktorum 12. haftaya kadar demişti bugün itibari ile iğneleri bıraktım inşallah bir sıkıntı olmaz
Kanama vs olmadı dimi lekelenme ya daİğne kullanmadım ama fitili 12de bırakmıştım yanlış hatırlamıyorsam
Yok direk bıraktımHadi hayırlı olsun :) azaltarak mı bırakın dedi birden mi
Hayır hiç öyle bişey yaşamadımKanama vs olmadı dimi lekelenme ya da
Canım hellookızlar tüp bebek ile hamile kaldım. 9. Haftaya yaklaşıyorum. Progesteron için Progestan fitil günde 3 tane ve 2 günde bir de progestan dex iğne kullanıyorum.
Size sorum şu, tüp bebek ile hamile kalıp progesteron için ilaçları ne zaman bıraktınız?
12. Haftadan sonra da kullandınız mı? Gerek var mı ?
Bıraktıktan sonra bi sorun oldu mu?
Ay çok sevindimmCanım helloobizde bu gün kalp atışını duyduk çok şükür . Dr sana söylemedimi şu haftada bırakıcaksın diye. Bana hem fitil hem iğne 10.hafta bırakıyorsun dedi. Estrofemde aynı şekilde
Canım teşekkür ederimAy çok sevindimm
Kuzum 12. Hafta dediler bana da ama yine de sorun olur mu diye aklıma takıldı :)
Estrofem hiç kullanmadım doğal siklustu zaten.
Bu arada tsh baktırdın mı mutlaka baktır :)
anlamadım hamileliğin sonuna kadar devam mı edeceksinizBen 10. haftanın başında promesteri bıraktım. Progestan fitili günde 4 kere 2’şer tane kullanıyodum, bu hafta 3 kere 2’şere düşürdük, haftaya 2 kere 2’şere düşürüyoruz. Bana doktorum son görüşmede progrestana hamileliğin sonuna dek devam edersin, 12. haftada günde 1’e düşürürüz dedi. Azaltarak gitmesinin sebebi yüksek mg almam muhtemelen.
Çok iyi yapmışsın :)Canım teşekkür ederim
Tsh ve başka olan tüm testlerim için kan verdim, 29 ocak artık takip doktorumla randevum var, sonuçları ona göre bakıp söyleyecek
Evet, bırakmayacaksın, günde 1’le devam edeceksin dedi.anlamadım hamileliğin sonuna kadar devam mı edeceksiniz
anladım cevabınız için çok teşekkür ederimEvet, bırakmayacaksın, günde 1’le devam edeceksin dedi.
anladım bilgi verdiğiniz için sağ olunBen ikizlerime hamile kaldığımda progestan fitil sabah öğle aksam 3 kere progestan iğneyi de günde bir kere göbekten oluyordum
Fitili doğuma kadar kullandım 3 kere şeklinde ama iğneyi 6. Ayda biraktirmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?