• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ile hamile kalanlar Progestan fitil ve iğneyi bıraktınız mı bi bakar mısınız

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.919
1.998
53
31
kızlar tüp bebek ile hamile kaldım. 9. Haftaya yaklaşıyorum. Progesteron için Progestan fitil günde 3 tane ve 2 günde bir de progestan dex iğne kullanıyorum.

Size sorum şu, tüp bebek ile hamile kalıp progesteron için ilaçları ne zaman bıraktınız?

12. Haftadan sonra da kullandınız mı? Gerek var mı ?

Bıraktıktan sonra bi sorun oldu mu?

kızlar tüp bebek ile hamile kaldım. 9. Haftaya yaklaşıyorum. Progesteron için Progestan fitil günde 3 tane ve 2 günde bir de progestan dex iğne kullanıyorum.

Size sorum şu, tüp bebek ile hamile kalıp progesteron için ilaçları ne zaman bıraktınız?

Bana doktorum 12. haftaya kadar demişti bugün itibari ile iğneleri bıraktım inşallah bir sıkıntı olmaz

İğne kullanmadım ama fitili 12de bırakmıştım yanlış hatırlamıyorsam

Canım helloo😍 bizde bu gün kalp atışını duyduk çok şükür 🧿❤️. Dr sana söylemedimi şu haftada bırakıcaksın diye. Bana hem fitil hem iğne 10.hafta bırakıyorsun dedi. Estrofemde aynı şekilde

Canım helloo😍 bizde bu gün kalp atışını duyduk çok şükür 🧿❤️. Dr sana söylemedimi şu haftada bırakıcaksın diye. Bana hem fitil hem iğne 10.hafta bırakıyorsun dedi. Estrofemde aynı şekilde
Ay çok sevindimm 😁🌸
Kuzum 12. Hafta dediler bana da ama yine de sorun olur mu diye aklıma takıldı :)
Estrofem hiç kullanmadım doğal siklustu zaten.

Bu arada tsh baktırdın mı mutlaka baktır :)

Ay çok sevindimm 😁🌸
Kuzum 12. Hafta dediler bana da ama yine de sorun olur mu diye aklıma takıldı :)
Estrofem hiç kullanmadım doğal siklustu zaten.

Bu arada tsh baktırdın mı mutlaka baktır :)
Canım teşekkür ederim 😍
Tsh ve başka olan tüm testlerim için kan verdim, 29 ocak artık takip doktorumla randevum var, sonuçları ona göre bakıp söyleyecek 🥹

Back