Tüp bebek ilaclarinin zararlari var midir

Tdem34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
9
3
1
31
Arkadaşlar merhaba
13 kasım tarihinde tüp bebek transferim gerçekleşti. Şuan gebelik var gözüküyor fakat protestan iğne hergun 2 doz estrofem sabah akşam 2 şer tane glifor gunde 2 oksapar iğne gunde 2 kez coraspin 1 kere vitamin verildi aynı anda 4 tane içiyorum ve crinone jel gunde 2 kullaniyorum . Oncesinde Hicbirsey yokken karaciger (ALT ve GGT) degerlerim yuksek ilaclarin yan etkisi olabilirmi böyle bir durum yaşayan oldumu?

Bazı ilaçlar böbrek ve karaciğer enzimlerini yükseltebilir...
Bende rahatsızlığımdan dolayı ayni şeyi yaşadım doktorum olur dedi...
Doktorunla görüş canim ona göre ya ilacı azaltır yada değiştirir.

Hastane ilac yazarken hicbirsekilde tahlil yapmadi ilk tüp bebeğe başladığımızda yapti kafasina gore verdi ilaclari transferden sonra da kadin dogum doktoru bulup muayene olunuz dedi. Bende Endişe ettim.siz de ayni ilaclari mi kullandiniz

Yok canım rahatsızlığım farklı....
Bazi ilaclar cigerde bazıları böbrekte emiliyor tekrardan kan testi isteyip enzimlerin ne durumda doktorunun kontrol etmesi lazım tedaviyi kesince genelde değerler düzeliyor ama 9 ay kullanmak zorundasın doktora mutlaka danış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…