Tüp bebek ilaçlarımı uyguna satıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ElifM5234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
4
2
30
Merhaba hanimlar. İlk denemem ve elimde ilaçlarım kaldı 4 tane gonal f 450 var.Normalde raporlu tanesi 200 tl ben 130 tl den veriyorum. Bana lazım degil ve dolapta yer kaplıyor bu yuzden satmak istiyorum ve OVİTRELLA da elimde mevcut GONAPEPTLY de var elimde yardimci olurum

Son düzenleme:
merhaba ben de ay sonunda tüp bebeğe başlıyorum ilk tüp bebeğim maddi çok zorluklar yaşadığımızdan 7 sene sonra tüp bebek nasip olacak inşallah şimdi raporumuz çıkmadı henüz eşime de sorup almak isterim ama gönderirken sorun olur mu biraz daha ıygun yapabilme durumu olur mu kredi çekeceğiz ..

İlaç satısı yasak sitede

Ayrıca kargoda sıcaklıktan dolayı bozulma riski var. Bu riski göze almayın lütfen
@aaynaa rapor cıkartacaksanız uygun a alacaksınız ilaçları zaten endişe etmeyin

İlaç satısı yasak sitede

Ayrıca kargoda sıcaklıktan dolayı bozulma riski var. Bu riski göze almayın lütfen
@aaynaa rapor cıkartacaksanız uygun a alacaksınız ilaçları zaten endişe etmeyin
evet inşallah rapor çıkacak 2 aşılamam olumsuz onların belgelerini vereceğiz evet bu kadar bekledikten sonra da ne olur ne olmaz eşimde uygun olacak derken sıkıntı olmasın dedi ...
çok heyecanlıyım beklemek de sıkıntı ..

Merhaba elimde olan ilaclarimi uyguna verebilirim ilaclar ayni olursa iletisime gecerseniz ilaclarinz yazilinca yardimci olurum.

Evet rapor cikti ama yinede 1800 den asagida alan olmadi benm cevremde. Etrafa sorun arastirin insanlarin elinde kaliyor sonra cöpe gidiyor yazik gunah herkes para veriyor. Ilaclar dolapta saklaniyor zaten benmkiler dolapta bir sorun cikmaz herkes biliyor sonucta nerde saklanacagini.

Merhaba,

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…