Tüp Bebek İlaçları Ve Yan Etkileri

Kimsenin konuşmadığı sorunları döktük resmen ben bunları hiç bi yerde okumadım.
Yani yuruyemiyordum kalcamdan topal kaldim sandim su an gulerek anlatiyorum da yasarken oyle olmuyor biliyorum. Bi de sizi kimse anlamiyor abarttiginizi dusunebiliyor filan

Kaç embriyo var şuan dondurdular sanırım. Opudan sonra millet 3-4 güne adet oluyormuş bizde öyle şanslı olsak keşke
4 embriyom vardi 5.gun ama 1 i saglikli geldi. Donduruldular evet digerlerini imha ettirecegiz. Ben opudan 10 gun sonra oldum regl

Ben baslik bile actim bu kalca agrimla ilgili kimse yorum yazmadi ajdjdjfjf dedim demek alakasi yok opuyla ama yani o kadar eminim ki. Bence konusulmayan cok fazla zorlugu var tup bebegin
Canım kalcayla birebir alakalı diyemeyiz ama şöyle ki rahim yapısı gereği arka tarafa önden daha yakın yani bel ağrıları vs o yüzden oluyor. İlaçlar da rahim bölgesi kasları sıkıştırdığı için kalçadan da hissediyoruz muhtemelen

Evet canım oluyor bunlar hatta daha daha fazlası oldu da ben şuan unuttum neler oldu. Evet maalesef ki yeniden sifirdan başlayacağım
Olsun beraberiz bu süreçte . Yolumuz biraz engebeli demekki. Bana donmuş transfer yapılacak gibi görünüyor bi aksilik olmazsa eğer. Şubat gibi olur diye düşünüyorum inşallah

Olsun beraberiz bu süreçte . Yolumuz biraz engebeli demekki. Bana donmuş transfer yapılacak gibi görünüyor bi aksilik olmazsa eğer. Şubat gibi olur diye düşünüyorum inşallah
Bende şuan regl oldum ikinci regli bekleyeceğim canım ocağın sonu gibi başlarim muhtemelen

Evet canım oluyor bunlar hatta daha daha fazlası oldu da ben şuan unuttum neler oldu. Evet maalesef ki yeniden sifirdan başlayacağım

Benim rahmim ters, olmasi gerekenden daha geri belime yakin pozisyonda duruyormus dogustan. Sanirim o yuzden orama vurdu ki cok yumurtam filan da toplanmadi benim hani. Kaslar kasildigi icin bencede dediginiz gibi oldu. Sizin transferiniz negatif sonuclandi sanirim cok uzuldum. Umarim son kez denersiniz siz de ve kucaginiza saglikli alirsiniz

Benimde az toplandı canım 5 tane ama aşılama ilaçlarında bile benim ağrım kaşıktan çok kalça ve bel tarafında olmuştu. Hatta benim kıl dönmem var gebe kalırsam oraya baskı olur da ağrım artar amelîyat gerekir diye ondan da korkuyorum. İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar aliriz

Ay belki altın embriyodur neden beklemiyorlar ki keşke transfer yapılsaydı. Vardır sanırım bi bildiği
Doktorum tutmama ihtimaline karsin elimizi cogaltmamiz lazim dedi. Yoksa en bastan surece baslamak gerekir diye. Kist durumlarinda bebegin tutunmasina da negatif etki edebiliyormus malesef. Kistim oldugu icin biraz zamanla yarisiyorum ben amh cok hizli dustu son iki senede.

Benim de asilama yok ama uc kez klomen kullandim onlarda bile dediginiz gibi inanilmaz kasik bel agrim tetiklenmisti. Reglimin gelecegini bile bel agrimin baslamasindan anliyorm ben zaten

Genelde donmusu rahim dinlendigi icin daha saglikli diyorlar zaten bir sekilde geciyor zaman napalim

Mantıklı evet vardır bir bildiği. Belki sizinle aynı zamanda olur transferimiz taze yaparsa size. Yaş kaçtı bu arada. Diyetisyen ile birşyeler yapıp amh düzeltiyorlarmış. Doğal yollarla hiç denediniz mi benim doğal ile hiç bir şekilde olmaz dedi doktor ama tüp bebek sonrası doğal yollarla bi çocuk daha yapacakmışım hissi var üzerimde

Biz ucuncu senemizdeydi olmadi malesef. Yeni 31 oldum yumurta sayica rezerv olarak cogalabilen bir sey degil malesef ama kalitesi artabiliyor evet. Bizim de pek oluru yok dogal cunku denerken endometriozis oldugumu,rahmimin ters oldugunu,rahmimde perde oldugunu ogrendim ahaha. Yetmedi esimin spermlerinde ileri hiz yok morfoloji de 2 cikti. Yani bizim dogal olursa herkesin olur gibi djfjfjf

Rezerv olarak değişmiyor evet evet doğuştan olan bir sayı bu . Ama kalitesini işte dediğin gibi. Ay hepimiz anormaliz ya valla güldüğüme bakma bende heterotopik gebelik geçirdim yani hem iç hem dışı aynı anda çoook nadir bir durummuş ve ameliyatla sağ tüpüm alındı . Yetmedi üzerine 2 kez ameliyat oldum biri yumurtalık kisti idi. Yetmedi rahim filmi çektirdim kalan tek tüpümünde bloklu şekilde tıkalı olduğunu öğrendim ve bize tüp bebek yolları göründü eşime test yapmadılar daha önce gebelik olduğu için ( bu da beni biraz korkutuyor dile kolay 21 gündür iğne oluyorum sürecin sonuna geldiğimde 28 gündür iğne kullanıyor olacağım kocamda sorun çıkarsa tamamen boşa gitmiş olacak Allah korusun.

Of siz de az buz seyler yasamamissiniz bence surece girmissiniz zaten esinize baktirmayin simdi hiczaten tek tek bakip seciyorlar spermleri. Benim doktorum esimin durumuna ragmen vitamin bile vermedi ona. Sorun erkekte de olsa biz kadinlarin bu ilaclari igneleri operasyonlari yasamasi cok adaletsiz geliyor bana

Evet ya bide bunca sıkıntı arasında bi sigarayı bile bıraktıramadım. Doktor açıkça biz elimizden geleni yapıyoruz sende bir süre elinden geleni yap dedi ama nerdeeee. Sigara spermin morfolojisini bozuyormuş çünkü

Benim esim hayatinda ahzina bile surmemis haftada 4 gun spor yapan biri ama iste bozuldu spermleri uzulmeyin. Sigara konusunda benim doktorum cok kati fakat birakamadim malesef, gunde 2/3 le yetindim opu boyunca. Ne zamanki genetik sonucumu gorup panikledim eski duzenimde yarim paker icer oldum. Piyasadaki en hafif sigarayi iciyorum diye kendimi avutuyorum bir de

Ay yok yapmayın yapmayın. Ben 62 kiloyum hamileliğe zayıf başlayım diye sırf kilo vermeye çalışcam opudan sonra. Temiz beslenmek lazım bu süreçlerde.

Ay yok yapmayın yapmayın. Ben 62 kiloyum hamileliğe zayıf başlayım diye sırf kilo vermeye çalışcam opudan sonra. Temiz beslenmek lazım bu süreçlerde.
Ben de kilo almistim 60i gordum opuda cok guzel beslendim ama hormonlar arti odem 60 i gorunce hemen toparladim kendimi duzene soktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…