tüp bebek ilaçları elimde kaldı ki (İSTANBUL)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nikoniko

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2022
90
27
28
merhaba hanımlar,

benim tüp bebek tedavim maalesef yari yolda iptal edildi. tuplerde yada rahimde 2, 3 tane çikolata kistim var ve bu yumurtaların büyümesine engel olduğundan dolayi iğnelere doktorum son verdi ve visanne kullanmama başlatıldı. elimde tarihi yaklasmis olan 4 kutu cetrotide ve 1 kutu ovitrelle var ihtiyaçi olan irtibata gecebilir.
tel no. …

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten gonalf soğuk zincir bir ilaç hastaneden eve gelene kadar bile buz küpüyle veriyorlar ama millet elden ele dolastiriyor. Kalan ilacı sağlık ocağı bile almıyor riske girmemek için.

Merhabalar tedavimden kalan 6 kutu cetrotide mevcut İstanbul Avrupa yakasındayım isteyene yardımcı olurum soğuk zincir olduğu için sadece elden teslim edebilirim

Merhabalar tedavimden kalan 6 kutu cetrotide mevcut İstanbul Avrupa yakasındayım isteyene yardımcı olurum soğuk zincir olduğu için sadece elden teslim edebilirim ..
Neredesiniz acaba satıyor musunuz

Arkadaşlar bende istanbuldayım tüp bebek ilaçlarına acil ihtiyacım var, yeni konu açmayı beceremedim buralara yazıyorum

merhaba hanımlar,

benim tüp bebek tedavim maalesef yari yolda iptal edildi. tuplerde yada rahimde 2, 3 tane çikolata kistim var ve bu yumurtaların büyümesine engel olduğundan dolayi iğnelere doktorum son verdi ve visanne kullanmama başlatıldı. elimde tarihi yaklasmis olan 4 kutu cetrotide ve 1 kutu ovitrelle var ihtiyaçi olan irtibata gecebilir.
tel no. ..
İstanbuldamısınız

Merhaba iyi günler tüp bebek tedavimden kalan 6 adet cetrodite 250 mcg mevcuttur.İhtiyacı olanlara uygun fiyata yardımcı olabilirim.İstanbul Avrupa yakasındayım.Son kullanma tarihi henüz geçmedi .Devamlı buz dolapta sakladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X