- 16 Kasım 2023
- 393
- 261
-
- Konu Sahibi soralbeysu
15 günde olsa iyi yani ilaçlara 5 bin gidiyor benim geçen tedavimdede böyle oldu imkanım varken yazdırmak en iyisi peki hastanede hangi branştan randevu alayım bu ilaçlar için kadın doğum mu acabaProgestan fitil, iğne ve estrofemi yazdırıyordum ben ama 15 günlük falan yazabiliyordu sağlık ocağı, hiç yoktan iyidir. Kan sulandırıcı iğne başlarda yazılıyordu ama sonrasında rapor şartı getirildi, devlet veya özel hastaneden rapor alıp eczaneden o şekilde alınabiliyordu.
Evet ilaçlar çok pahalı gerçekten, ben rapor almadım sizi yanlış yönlendirmek istemem, epey bir süre yazdırdım 12.haftaya gelince doktorum kesmişti iğneyi o yüzden gerek kalmadı rapor almama. Eczane kadın doğuma gidin demişti o dönem, isterseniz siz de bir sorun bilgileri var genel olarak bu konularda15 günde olsa iyi yani ilaçlara 5 bin gidiyor benim geçen tedavimdede böyle oldu imkanım varken yazdırmak en iyisi peki hastanede hangi branştan randevu alayım bu ilaçlar için kadın doğum mu acaba
Ben estrofemi, progestan fitili iğneyi kadın doğumda yazdırıyordum, sağlık ocağına gittim orda yazdırmayı deneyeyim dedim yazdılar bi sorun çıkmadı, kan sulandırıcı için kadın doğum doktorunda rapor çıkarttım öyle ücretsiz almıştım, ama sanırım estrofemi devlet ayda sadece 1 kutuyu karşılıyor, bn tedavi öncesi her ay gidip yazdırıyordum o şekilde bikaç kutu biriktirmistim evde , bn öyle biliyorum yanlış bilgi vermeyeyim yine deTamamdır çook teşekkürler bi sorayım gerçekten
Ben bugün progestan iğnemi yazdırdım 4 kutu estrofem oksapar yazıyorlar.Arkadaslar tüp bebeği özelde yapıyorum ilaçları hastane ya da sağlık ocağından yazdırabilir miyim? Mesela estrofem, progestrn kan sulandırıcılar gibi rutinleri devletten randevu mu almak lazm hangi branş olmalı nasıl yapacağım bir öncekinde ilaçları hep yazdırmadan aldım oldukça fazla tutmuştu böyle bir imkan varsa denemek istiyorum
Ben en iyisi önce sağlık ocağndan randvu alayım sonra kalanlar için kadın doğuma gideyim valla 1 ilaç bile olsa faydaBen estrofemi, progestan fitili iğneyi kadın doğumda yazdırıyordum, sağlık ocağına gittim orda yazdırmayı deneyeyim dedim yazdılar bi sorun çıkmadı, kan sulandırıcı için kadın doğum doktorunda rapor çıkarttım öyle ücretsiz almıştım, ama sanırım estrofemi devlet ayda sadece 1 kutuyu karşılıyor, bn tedavi öncesi her ay gidip yazdırıyordum o şekilde bikaç kutu biriktirmistim evde , bn öyle biliyorum yanlış bilgi vermeyeyim yine de
İnşallah vicdanlı birine denk gelirimBen bugün progestan iğnemi yazdırdım 4 kutu estrofem oksapar yazıyorlar.
Vicdanlı bir doktora denk gelirseniz yazıyo
Aynen öyle ilaçlar da çok pahalı tutuyor uzun süre kullanılıyor çünkü, inşallah sağlık ocağında yazarlar işiniz kolaylaşırBen en iyisi önce sağlık ocağndan randvu alayım sonra kalanlar için kadın doğuma gideyim valla 1 ilaç bile olsa fayda
Progestan dex yazılıyor mu göbekten olanBen bugün progestan iğnemi yazdırdım 4 kutu estrofem oksapar yazıyorlar.
Vicdanlı bir doktora denk gelirseniz yazıyo
Hayır onu devlet karşılamıyor ücretli iğne oProgestan dex yazılıyor mu göbekten olan