Doğru kız senin en son baya ağır bi kanamam olmuştu ondan sonra hiç olmadı dimi Kanama?Kahverengi lekelenmem oldu 30 güne yakın, 4-5 kere de kanamam oldu aynen canım hiç yaramadı. Ya, Allah kolaylık versinbir de yakıyor namussuz
Estrofemi 6. Haftada kese görünce bıraktırdı. Vajinadan sıkılan bi ilaçHer şeyi uzattı valla. Estrofemi bile 12.haftada biraktık. Proluton vardı ta 27.hafta biraktirdi. Progestanla oksapar doğurcam hala devam ediyorum
Aynen, yok çok şükür olmadı. Zaten pazar günü kanamam oldu, salı günü son iğneyi yaptık. Proluton da etki etti sanırım. İnsan çok korkuyor vallahi, sağlıkla doğursak da “ayyyy neler çektik kızz” diye konuşsak artıkDoğru kız senin en son baya ağır bi kanamam olmuştu ondan sonra hiç olmadı dimi Kanama?
Olabilir çünkü bana yumurtlamanda sorun yok demişti zaten yumurtlama döneminde gitmiştim önceki muayenede.. iki defa gelirsin eğer bi sorun olmazsa 3 de opu yaparız demiştiO kontrollerin sayısı değişebiliyor demek ki bende öncesinde 2 kere gittim kontrole
Adana bülent haydardedeoğluHangi merkez bu?
Bu bahsettiklerim tüp bebek ilaçları. Bunların yanında tiroid ilacıyla insülin kullanıyorum. Vitaminler de var kalsiyum magnezyum demir d vitamini omega 3. Sabah 7de başlayıp gece 2ye kadar ilaç içiyorum bezdim artık. Bi de vitaminlere doğumdan sonra da devam edeceksin dedi bitmiyor çilemEstrofemi 6. Haftada kese görünce bıraktırdı. Vajinadan sıkılan bi ilaç
vardı tüp bebek tedavisindeyken başlanılan adı neydi hatırlayamadım onu da 9. Haftada bıraktım bitti. Başka da ne ilaç ne bişi kullandım doğuma kadar bi son zamanlarda progestan kullandım kasılmam var diye onu da normal kadın doğumcum yazdı. o kullandıklarınızın adını bilmiyorum bile
Sıkıntınız neydi acabaAdana bülent haydardedeoğlu
Bu bahsettiklerim tüp bebek ilaçları. Bunların yanında tiroid ilacıyla insülin kullanıyorum. Vitaminler de var kalsiyum magnezyum demir d vitamini omega 3. Sabah 7de başlayıp gece 2ye kadar ilaç içiyorum bezdim artık. Bi de vitaminlere doğumdan sonra da devam edeceksin dedi bitmiyor çilem
Buna da şükür be kaderimizse çekerizAynen, yok çok şükür olmadı. Zaten pazar günü kanamam oldu, salı günü son iğneyi yaptık. Proluton da etki etti sanırım. İnsan çok korkuyor vallahi, sağlıkla doğursak da “ayyyy neler çektik kızz” diye konuşsak artık
Sperm ileri hareket sorunumuz var 3 senedir ilerleme olmadı artık tüp bebek diyor dr larSıkıntınız neydi acaba
Ahaha bak şimdi şüphelendim kız siz tüp bebek doğuracaksanız ben ne doğurdum
, şimdi uyuyor olmasa gidip kızımın sağını solunu inceleyeceğim eksik noksan var mı diye o kadar
Benimkiler hormonlu bebek sizinki organik olmuşSıkıntınız neydi acaba
Ahaha bak şimdi şüphelendim kız siz tüp bebek doğuracaksanız ben ne doğurdum
, şimdi uyuyor olmasa gidip kızımın sağını solunu inceleyeceğim eksik noksan var mı diye o kadar
Inşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz sağlıkla kucağınıza da alirsinizAdana bülent haydardedeoğlu
Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallahInşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz sağlıkla kucağınıza da alirsiniz
O doktoru biliyorum önce Adana baskentteydi sonra klinik açmış diye duydum. iyi bir doktor diyorlardı hatta o süreçte bana önerdikleri 2doktordam biriydi Adana da.Sperm ileri hareket sorunumuz var 3 senedir ilerleme olmadı artık tüp bebek diyor dr lar
Benimkiler hormonlu bebek sizinki organik olmuş
Evet kliniğe gidiyorum bende çok duydum 2 dr vardı aklımda bide levent toksöz vardı ortadoğu da. Acıbadem de tedavi görseydim transferimi o yapacaktı ama o zamanlar maddi açıdan zordu bizim için kendimizi toparladığımızda da istanbul a gitmişti bende bülent beye karar verdim umarım iyi olacakO doktoru biliyorum önce Adana baskentteydi sonra klinik açmış diye duydum. iyi bir doktor diyorlardı hatta o süreçte bana önerdikleri 2doktordam biriydi Adana da.
İnşalah uğur getirsin sanaEvet kliniğe gidiyorum bende çok duydum 2 dr vardı aklımda bide levent toksöz vardı ortadoğu da. Acıbadem de tedavi görseydim transferimi o yapacaktı ama o zamanlar maddi açıdan zordu bizim için kendimizi toparladığımızda da istanbul a gitmişti bende bülent beye karar verdim umarım iyi olacak
İnşallahİnşalah uğur getirsin sana
Bugün aradım kliniği ve tedavi başlayınca bayram da olsa ilk güne dahi denk gelse doktorumuz ertelemiyor dedi içim rahatladı..İnşallahbu ay başlamak benim için çok önemliydi bayram ı atlamışım sevinçten eşim işe başlayacak bim de eğer başlarsa ileriki aylara ertelenecek çünkü sürekli izin alamaz çünkü biz başka ilde yaşıyoruz
Merhaba bizde tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama hiç nir bilgimiz yok kaç defa domtora gidiliyor şehir dışından gidip geleceğiz ve ne kadar paranız gitti cevaplarsanız çok sevinirim12-13 gün sanırım yumurta toplamaya kadar(ay çabuk unutmuşum) İlaçlar hamilelik başlayınca da devam ediyor, 9. haftada bir iğnemi, 13. haftada diğer iğnemi bıraktık ikisi de günde 1 kereydi. Şuan haftalık iğnem var (kanama riski için) yani ilaçlarla biraz fazla haşır neşir oluyoruz. :)))
Merhaba, şimdiden hayırlı olsun.Merhaba bizde tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama hiç nir bilgimiz yok kaç defa domtora gidiliyor şehir dışından gidip geleceğiz ve ne kadar paranız gitti cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?